Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

o sakykit nuo kiek metuku priema i si darzeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2009 03 22, 19:53)
o sakykit nuo kiek metuku priema i si darzeli?  g.gif

Mes tai gal nuo metu su bishkiu paleidom- prieme. Nu gal nuo pusantru metu leidom...
Papildyta:
QUOTE(Bretane @ 2009 03 18, 14:19)
Na aš kelis kartus ją mačiau, tai aš savo ir nurengiau ir į grupę nuvedžiau, o mergina vis dar apsirengus majačinos, kažkaip nieko jai nesakiau, nes nepagalvojau,kad ji viena  g.gif Tai paskui matyt vis tiek nusirengia, o gal auklėtoja ją pamato ir nurengia  g.gif

...Beveik visada viena ateina ir neskubedama nusirengia, berods mergaite vardu Karina. Ja dazhiniausiai akletoja ir nurengia.
Papildyta:
QUOTE(Bretane @ 2009 03 19, 10:04)
Bet gerai, mergina savarankiška nori būt  thumbup.gif Mano tai ožiuotis pradėjo, nenori į darželį nors tu ką, atsigula ir pabunda su klausimu ar eisim šiandien į darželį  doh.gif Šiandien verkiantį palikau  verysad.gif

beje verke sakychiau apie 0,5 minutes kai jus ishejote. Specialiai atkreipiau demesy- dabaigiau perrenginet dukra, ir jau vedant y grupe jusishkis rimo. Viskas OK smile.gif

p.s.: mamu buvimas shalia visada yra force majoras vaikams- todel visokiem daktaru lankymams/kraujo emimams y kabineta tenka eiti man... Viskas buna gerai kol ishejus mergina nepamato mamos- susigraudina momentaliai (tas pac buvo ir vyresniajai- jau praeitis tai).
Atsakyti
QUOTE(Tacis @ 2009 03 22, 21:40)
beje verke sakychiau apie 0,5 minutes kai jus ishejote. Specialiai atkreipiau demesy- dabaigiau perrenginet dukra, ir jau vedant y grupe jusishkis rimo. Viskas OK smile.gif

p.s.: mamu buvimas shalia visada yra force majoras vaikams- todel visokiem daktaru lankymams/kraujo emimams y kabineta tenka eiti man... Viskas buna gerai kol ishejus mergina nepamato mamos- susigraudina momentaliai (tas pac buvo ir vyresniajai- jau praeitis tai).

Ačiū smile.gif kitas dienas jau normaliai ėjo thumbup.gif

O dėl mamų tai jus teisus drinks_cheers.gif
Atsakyti
o klausykit nuo kada mazdaug uzrasinejate i darzeli? ar labai dideles eiles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2009 03 23, 17:04)
o klausykit nuo kada mazdaug uzrasinejate i darzeli? ar labai dideles eiles? g.gif

Mes nuėjom ir užsirašėm, jokių eilių nebuvo, mano tada buvo 2 m.
Atsakyti
Ramuma...Gal kokių naujienų yra, mes 1.5 men. nelankėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacis @ 2009 03 22, 22:40)
Mes tai gal nuo metu su bishkiu paleidom- prieme. Nu gal nuo pusantru metu leidom...
Papildyta:
...Beveik visada viena ateina ir neskubedama nusirengia, berods mergaite vardu Karina. Ja dazhiniausiai akletoja ir nurengia.
Papildyta:

oj merginos sveikos jau cia matau apie mano mergicka plepat smile.gif as apie Karina kazkas cia paminejo.... na galiu pasakyti tik tiek kad ji jau kaip metai laiko taip daro iki duru ja palidim, toliau ji eina pati. Kartais palaukiam kokia minute kita ar negriz, bet seip jokiu problemu niekada nebuna, su aukletojom susiskambinam visada jei ka... savarankiska mergicka pas mane, tik va dabar zinosiu kad nesirengia kai ateina, teks su ja pasisneketi g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinot kur 3-4m. grupės vaikų viena auklėtoja dingus g.gif Vis pamirštu paklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 04, 09:47)
Sveiki,

gal kas žinot kur 3-4m. grupės vaikų viena auklėtoja dingus  g.gif Vis pamirštu paklaust  blush2.gif

Maniškė jau tris dienas lanko tą grupę, kur 3-4 metų vaikai, auklėtoja Natalija. Ji sakė, yra antra, Irina, ir jai dabar atostogos beveik iki rugsėjo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(lena_s @ 2009 09 04, 09:27)
Maniškė jau tris dienas lanko tą grupę, kur 3-4 metų vaikai, auklėtoja Natalija. Ji sakė, yra antra, Irina, ir jai dabar atostogos beveik iki rugsėjo pabaigos.

Aišku tada, man su vardais irgi sunku, pastoviai maišau doh.gif Gal tu kartais ir telefonus jų turi, nes man jau gėda prašyt, vis neįsivedu į telefoną ir pametu blush2.gif
Bet tai sunkoka turėtų dabar būt Natalijai vienai g.gif
Atsakyti
turiu sitos grupes Irinos mob tel, bet tai jeigu jinai atuostoguose nzn ar tadu rekia g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 04, 19:15)
turiu sitos grupes Irinos mob tel, bet tai jeigu jinai atuostoguose nzn ar tadu rekia g.gif

Reik reik, ateičiai, parašykit man į až mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti