o sakykit nuo kiek metuku priema i si darzeli?

QUOTE(9alicija9 @ 2009 03 22, 19:53)
Mes tai gal nuo metu su bishkiu paleidom- prieme. Nu gal nuo pusantru metu leidom...
Papildyta:
QUOTE(Bretane @ 2009 03 18, 14:19)
Na aš kelis kartus ją mačiau, tai aš savo ir nurengiau ir į grupę nuvedžiau, o mergina vis dar apsirengus majačinos, kažkaip nieko jai nesakiau, nes nepagalvojau,kad ji viena
Tai paskui matyt vis tiek nusirengia, o gal auklėtoja ją pamato ir nurengia 

...Beveik visada viena ateina ir neskubedama nusirengia, berods mergaite vardu Karina. Ja dazhiniausiai akletoja ir nurengia.
Papildyta:
QUOTE(Bretane @ 2009 03 19, 10:04)
Bet gerai, mergina savarankiška nori būt
Mano tai ožiuotis pradėjo, nenori į darželį nors tu ką, atsigula ir pabunda su klausimu ar eisim šiandien į darželį
Šiandien verkiantį palikau 

beje verke sakychiau apie 0,5 minutes kai jus ishejote. Specialiai atkreipiau demesy- dabaigiau perrenginet dukra, ir jau vedant y grupe jusishkis rimo. Viskas OK

p.s.: mamu buvimas shalia visada yra force majoras vaikams- todel visokiem daktaru lankymams/kraujo emimams y kabineta tenka eiti man... Viskas buna gerai kol ishejus mergina nepamato mamos- susigraudina momentaliai (tas pac buvo ir vyresniajai- jau praeitis tai).
QUOTE(Tacis @ 2009 03 22, 21:40)
beje verke sakychiau apie 0,5 minutes kai jus ishejote. Specialiai atkreipiau demesy- dabaigiau perrenginet dukra, ir jau vedant y grupe jusishkis rimo. Viskas OK 
p.s.: mamu buvimas shalia visada yra force majoras vaikams- todel visokiem daktaru lankymams/kraujo emimams y kabineta tenka eiti man... Viskas buna gerai kol ishejus mergina nepamato mamos- susigraudina momentaliai (tas pac buvo ir vyresniajai- jau praeitis tai).

Ačiū

O dėl mamų tai jus teisus

o klausykit nuo kada mazdaug uzrasinejate i darzeli? ar labai dideles eiles?

QUOTE(9alicija9 @ 2009 03 23, 17:04)
Mes nuėjom ir užsirašėm, jokių eilių nebuvo, mano tada buvo 2 m.
Ramuma...Gal kokių naujienų yra, mes 1.5 men. nelankėm

QUOTE(Tacis @ 2009 03 22, 22:40)
Mes tai gal nuo metu su bishkiu paleidom- prieme. Nu gal nuo pusantru metu leidom...
Papildyta:
...Beveik visada viena ateina ir neskubedama nusirengia, berods mergaite vardu Karina. Ja dazhiniausiai akletoja ir nurengia.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:

oj merginos sveikos jau cia matau apie mano mergicka plepat

Sveiki,
gal kas žinot kur 3-4m. grupės vaikų viena auklėtoja dingus
Vis pamirštu paklaust

QUOTE(Bretane @ 2009 09 04, 09:47)
Sveiki,
Vis pamirštu paklaust 

Maniškė jau tris dienas lanko tą grupę, kur 3-4 metų vaikai, auklėtoja Natalija. Ji sakė, yra antra, Irina, ir jai dabar atostogos beveik iki rugsėjo pabaigos.
QUOTE(lena_s @ 2009 09 04, 09:27)
Maniškė jau tris dienas lanko tą grupę, kur 3-4 metų vaikai, auklėtoja Natalija. Ji sakė, yra antra, Irina, ir jai dabar atostogos beveik iki rugsėjo pabaigos.
Aišku tada, man su vardais irgi sunku, pastoviai maišau

Bet tai sunkoka turėtų dabar būt Natalijai vienai

QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 04, 19:15)
turiu sitos grupes Irinos mob tel, bet tai jeigu jinai atuostoguose nzn ar tadu rekia 

Reik reik, ateičiai, parašykit man į až