Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

Oi, ačiū oksancikvilb, tik dabar pamačiau blush2.gif 4u.gif

Jūs einat į darželį? Ugnius jau trečia savaitė neina, jau kaip ir pasveiko, bet kai dabar siaučia tas gripas, sakau gal nevest g.gif
Atsakyti
oi zinok net nzn bet jauciu kad darze kai kurie vaikai sergulioja, seip gi jie 10d. fotkinosi, fotografas buvo atvaziaves o pries tai 5d. vaziavo i leliu teatra i spektakli... tai net nzn ar Ugnius buvo ax.gif vakar Karina atejo biski apsisnargliavus is darzo nors pries tai ryte tikrinau ja ar neturi snargliu i t.t..... matyt kazkur pasigavo, bet seip geriam imuniteta stirinancius ir tikimes kaip nors praslyst per sia epidemija ax.gif
Atsakyti
Niekur mes nebuvom, buvo pradėjęs po ligos eit į darželį,tai tris dienas tik paėjo ir vėl kosėt pradėjo doh.gif Mes irgi geriam imunitetą stiprinančiuosius, luivac, bet šiemet kažkaip jis neveikia arba per vėlai pradėjom gert g.gif Na matyt dar pora savaičių neis jis, gal bandysim nuo gruodžio 1d. kažkaip nesinori,kad praleistų visas naujametines šventes...
Atsakyti
aha mes jau eilerastukus mokames smile.gif treciadieni t.y. ritoj bus susirenkimas musu grupeje del dovanu naujametiniu gal musu mociute nueis nes as tai nelabai galiu.
Atsakyti
Aš ryt bandysiu nueit į tą susirinkimą, nors į darželį dar neinam, gydytoja rekomendavo dar namie pabūt, bet prieš šventes būtinai pasirodysim thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas vakar buvot susirinkime ir galit pasidalint informacija.
Atsakyti
Buvau,

nedaug ten kalbėjom, bus renkami pinigai auklėtojų dovanom, po 15lt. už kalėdų senelį 10lt.Taip pat kalbėta apie dovanų dydžius,kad reik nepersistengt ir nupirkt nedideles dovanėles, na kad dėžutės būtų maždaug 30 ant 30cm.Kad taip sakant lygybė, nebūtų vieniems labai didelė, kitiems mažutė dovanėlė ir prie tos dovanos saldainių po nedideli maišelį.

Kiekvienas rengiasi karnavalui taip kaip nori, šventė bus gruodžio 22d.

na atrodo ir viskas.Tiesa pinigus rinks Valentino mamytė ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Bretane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garuolyte @ 2009 12 03, 21:42)
Ačiū, Bretane  4u.gif

prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip jums kalėdinis renginys, bais smalsu kaip kitiem, nes aš kai stebėjau šiumetinį senį šaltį ir jo draugę, nu kažkoks keistas tas senis man buvo blink.gif . Ypač prisiminus pernykštį, tokį tikrą diedą marozą išlaikytą ir inteligentišką, vakar man truputį nejaukų žiūrėt buvo. Suprantu, kad vaikam patiko, bet labai smalsu, kaip kitiem matėsi
Atsakyti
sveikos,
senis saltis tikrai niekoks, kostiumas tai baisus, o ta jo drauge tai galejo ir be popieriuku viska ismokti...
man labai nepatiko! verysad.gif
Atsakyti
sveikos, as pati nebuvou, bet musu tetis buvo tai jam irgi tas senis saltis su moteriske ana nepatiko, sake neverti jie tu pinigu .... mad.gif
Atsakyti