Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

QUOTE(Bretane @ 2009 09 04, 20:38)
Reik reik, ateičiai, parašykit man į až  mirksiukas.gif  4u.gif

jau nusiunčiau 4u.gif
Merginos gal kas zinote ar reikia siemet vaikams pirkt kokiu piestuku, popieriaus, kliju, plastelino???? na kaip pernai, o tai vis pamirstu pasiteiraut pas aukletojas doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 05, 08:31)
jau nusiunčiau 4u.gif
Merginos gal kas zinote ar reikia siemet vaikams pirkt kokiu piestuku, popieriaus, kliju, plastelino???? na kaip pernai, o tai vis pamirstu pasiteiraut pas aukletojas  doh.gif  ax.gif

Ačiū 4u.gif

Reikia, mačiau pakabinta jau sąrašėlį ko reik, to pačio ko ir pernai, sakiau reiks nuvažiuot supirkt viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 05, 09:44)
Ačiū  4u.gif

Reikia, mačiau pakabinta jau sąrašėlį ko reik, to pačio ko ir pernai, sakiau reiks nuvažiuot supirkt viską  ax.gif

na matai as mažai kada užeinu i grupe, nes mažoji ryte pati eina mes ja tik iki duru palidim o vakare tai mociute arba teta pasiema, na dabar dazniau mociute musu, bet tai ir ta nieko nesake g.gif ot gaus i kaulus ... sake gi tik pazimas susirinkti, tai jau dabar reikes viska tiksliau suzinoti smile.gif
Papildyta:
gal gali sarašiuka imest nes abejoju kad musu mociute ji nusirase g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 05, 09:49)
gal gali sarašiuka imest nes abejoju kad musu mociute ji nusirase g.gif

Nu žinok ir aš nenusiračiau biggrin.gif Šiaip ten piešimo popierius, spalv. popierius, dažai, plastelinas, flomasteriai, pieštukai, klijai lyg tais, daugiau nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 05, 13:43)
Nu žinok ir aš nenusiračiau  biggrin.gif Šiaip ten piešimo popierius, spalv. popierius, dažai, plastelinas, flomasteriai, pieštukai, klijai lyg tais, daugiau nepamenu  g.gif

aš dar prisiminiau, kad du teptukai buvo reikalingi: piešimui ir klijams, gal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lena_s @ 2009 09 09, 10:52)
aš dar prisiminiau, kad du teptukai buvo reikalingi: piešimui ir klijams, gal  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif nupirkau vakar, kaip tik šituos buvau pamiršus biggrin.gif

Mes susirgom, vemia ir sako pilvą skauda, daugiau niekam taip nėra, gal darželį apsinuodijo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 09, 13:09)
drinks_cheers.gif nupirkau vakar, kaip tik šituos buvau pamiršus  biggrin.gif

Mes susirgom, vemia ir sako pilvą skauda, daugiau niekam taip nėra, gal darželį apsinuodijo  g.gif

na maniškei tai visakas tvarkoi vakar po darželio gerai jautesi, na ir šiandien be juokiu problemų nuėjo i darželį, šiandien ten pas juos kažkoks spektaklis buvo, kažin kaip praėjo ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 10, 11:31)
na maniškei tai visakas tvarkoi vakar po darželio gerai jautesi, na ir šiandien be juokiu problemų nuėjo i darželį, šiandien ten pas juos kažkoks spektaklis buvo, kažin kaip praėjo  ax.gif  smile.gif

Nu va, o mes pinigus sumokėjom, bet nepamatė jis jo verysad.gif

Nu kažkoks virusas matyt, nes mano sesei irgi šiandien bloga, nors jie nekontaktavo, maniškiui jau geriau, bet dar sako,kad paskauda pilvuką...
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 10, 13:56)
Nu va, o mes pinigus sumokėjom, bet nepamatė jis jo  verysad.gif

Nu kažkoks virusas matyt, nes mano sesei irgi šiandien bloga, nors jie nekontaktavo, maniškiui jau geriau, bet dar sako,kad paskauda pilvuką...

tai prašikites atgal pinigelius,
ufff tikiusi cia nelaibai plinta, pas daktarus gal buvot? gal ka itariat???
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2009 09 10, 13:37)
tai prašikites atgal pinigelius,
ufff tikiusi cia nelaibai plinta, pas daktarus gal buvot? gal ka itariat???

Buvom, sake apsinuodijimas gali but, matyt taip ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 09 10, 15:07)
Buvom, sake apsinuodijimas gali but, matyt taip ir bus  g.gif

niu sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Bretane sveikinam su antro mazuliuko gimimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti