Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

Sveiki,

aš čia pavėluotai, bet ir man žiauriai nepatiko nei senis nei ta boba, toks jausmas,kad išgėrę jie buvo, ta boba drąskėsi ten, seniui nieko neleido daryt, ne nu buvo baisu, manau ir auklėtos tą pastebėjo, ir paskui jau bandė į savo rankas viską perimt, tik ta boba niekaip neleido doh.gif O ta vadinama raganą, vaikai klounu vadino lotuliukas.gif

Man kai auklytė pasakė,kad bus kalėdų senis su ragana, jau kėlė įtarimą,kad čia bus nesamonė, na taip ir buvo doh.gif
Atsakyti
Mamytes "paukščiukų" grupės gal kas fotoparata turejot per najametine svente???? 4u.gif buciau dekinga jei atsiustumet nuotraukiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2010 02 04, 13:04)
Mamytes "paukščiukų" grupės gal kas fotoparata turejot per najametine svente???? 4u.gif  buciau dekinga jei atsiustumet nuotraukiciu blush2.gif

aš kelias foto padariau, bet pas man fotikas ne koks,tai labai prastos foto schmoll.gif

mačiau ten su gerai fotikais buvo, va kad iš jų gaut g.gif
Atsakyti
Hmmmm o gal zinai kieno ten teveliai turejo fotoparata??? pasidomeciau tada pas juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancikvilb @ 2010 02 05, 16:34)
Hmmmm o gal zinai kieno ten teveliai turejo fotoparata??? pasidomeciau tada pas juos  ax.gif

As fotika turejau, galiu atsiusti Jums kelias daugmaz pavykusias nuotraukas i email'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lena_s @ 2010 02 05, 16:54)
As fotika turejau, galiu atsiusti Jums kelias daugmaz pavykusias nuotraukas i email'a smile.gif

bigsmile.gif parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
gal narso cia kuri anciuku grupes maziuku mamyte? Burkimes ir bendraukime rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, 4u.gif
sunus papuole i nauja grupe.
Gal netycia zinot, kokia aukletoja bus?
Ir kokie jusu atsiliepimai apie si darzeli? Ar vaikuciai ugdomi kaip nors?
Pasiteirausiu ir direktores, bet jusu nuomone man labai svarbi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aglyne @ 2010 08 05, 14:17)
Sveikos mamytes, 4u.gif
sunus papuole i nauja grupe.
Gal netycia zinot, kokia aukletoja bus?
Ir kokie jusu atsiliepimai apie si darzeli? Ar vaikuciai ugdomi kaip nors?
Pasiteirausiu ir direktores, bet jusu nuomone man labai svarbi  ax.gif

Nauja grupe,tai cia kokia? Kuriam aukste, kurioj pusej?
Atsakyti
neisivaizuoju, is tikruju. Kaip supratau, nauja papildoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aglyne: 10 rugpjūčio 2010 - 11:15
mūsų sūnus lanko Ančiukų grupę. Pirmi metai darželyje, o kalėdinė šventė be tėvelių. verysad.gif Taip liūdna, kad negaliu pažiūrėt kaip mano vaikas jaučiasi grupėj, ko išmoko, kaip draugauja su kitais vaikais unsure.gif
ar visada pirmos Kalėdos darželyje be tėvelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aglyne @ 2010 12 03, 14:29)
mūsų sūnus lanko Ančiukų grupę. Pirmi metai darželyje, o kalėdinė šventė be tėvelių.  verysad.gif Taip liūdna, kad negaliu pažiūrėt kaip mano vaikas jaučiasi grupėj, ko išmoko, kaip draugauja su kitais vaikais  unsure.gif
ar visada pirmos Kalėdos darželyje be tėvelių?  g.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad kalėdos be tėvelių... kituose darželiuose visada tėveliai dalyvauja, o kai gi be tėvelių? Kažkas įtartino pas jus...manau reikia klausti didektorės, ar čia visuose grupėse taip, ar tik pas jus..
Atsakyti