Įkraunama...
Įkraunama...

Švenčiam darbe

Laba, ir as suku galva, kaip cia ydomiau su kolegom tas sventes pamineti, nesinori kaip visada...
sugalvojau toki bele koki dalykeli, nezinau ar verta, aprasysiu ka sumaniau, na .. ir noreciau jusu nuomones.
tai va, pagal savo imones pavadinima (galima ir pvz. su kaledom, zodziu bet ka)t.y. kiekvienai raidei parasiau po zodi (taip isejo, kad tiek ir darbuotoju, tai visiem po viena) susijusi su ziema ar keledomis ir galvoju tuos zodzius surasyti ant lapeliu, kuriuos ideti i atskirus balionus (kiek lapeliu), kai visi susprogdins, perskaitys zodzius, zinoma nesupras kas ir prie ko, tada akcentuosiu i pirmasias zodziu raides, tol kol kas nors atspes zodi.
Gal ir vaikiskas, bet kitus zaidimus kuriuos zinau, tai kolegos kazin ar supras, mat amzius ivairus..
Dar, ka tik gavau nuoroda apie zaidimus, bet pati dar neziurejau, gal pravers ir jums
http://day.lt/zaidimai
pernai visiem nupirkau slasteliu pelem (mat sie peles metai), patiko, bet kazko truko..., tad tikrai butu saunu ir kitu idejom pasinaudoti
Atsakyti
Sveikutes, na ka turiu ir as bedele, esu motinystes atostogose, pirmadieni kaledinid su kolektyvu (viskas suorganizuota, suruosta, prizai supirkti it t.t), o va musu kaledu senis (darbuotojas kuris tures juo buti) siandien paskambino ir pranese, kad "tipo" nebuvo kada pasiruosti kaledu senio prisistatymui ir siaip jo kalbai doh.gif Gal kuri galetu padeti ir atsiusti jei turit kaledu senelio zodzius (na kaip ir scenarijus butu) g.gif blush2.gif ax.gif Buciau ziauriai dekinga 4u.gif laiskas.pukiui@gmail.com beje gal kuri is forumieciu galetu tuo paciu persisut scenariju kuri cia visos siunciates blush2.gif ax.gif nes ruosiu namiskiam staigmena ax.gif reiktu nauju minciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 12 21, 00:09)
Sveikutes, na ka turiu ir as bedele, esu motinystes atostogose, pirmadieni kaledinid su kolektyvu (viskas suorganizuota, suruosta, prizai supirkti it t.t), o va musu kaledu senis (darbuotojas kuris tures juo buti) siandien paskambino ir pranese, kad "tipo" nebuvo kada pasiruosti kaledu senio prisistatymui ir siaip jo kalbai  doh.gif  Gal kuri galetu padeti ir atsiusti jei turit kaledu senelio zodzius (na kaip ir scenarijus butu)  g.gif  blush2.gif  ax.gif  Buciau ziauriai dekinga  4u.gif  laiskas.pukiui@gmail.com beje gal kuri is forumieciu galetu tuo paciu persisut scenariju kuri cia visos siunciates  blush2.gif  ax.gif  nes ruosiu namiskiam staigmena  ax.gif  reiktu nauju minciu  ax.gif

o gal galėtumėte pasidalinti savo idėjomis? 4u.gif viskas rašėt jau suruošta...
Atsakyti
o as, ka tik "pravedziau" mini programele savo kolektyvui... labai bijojau, bet viskas pavyko laabai gerai smile.gif
kaip buvau anksciau minejusi apie balionus, tai siulau pabandyti, ta procedura kai vyksta balionu sprogdinimas, ypac veiksminga smile.gif lotuliukas.gif , visi kiti zaidimai is tinklalapio, kuri ir gi nurodziau anksciau.. (cia kolektyvas ivairaus amziaus, tad teko gerokai pasukti galva del zaidimu), bet pataikiau, labai tiko su saukstais lotuliukas.gif , taip pat pasaka su abecele, kelione i negyvenama sala..., dovanu sulinys : visi turejo nupirkti iki 10 Lt buitini daikta. Kai visi issitrauke, tikrai buvo daug juoko, minciu, komentaru ir t.t.
Zodziu as dziaugiuosi, kad viskas pavyko ir baigesi rolleyes.gif smile.gif , sekmes kitoms, ir nebijokit, viskas bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2008 12 23, 12:34)
o as, ka tik "pravedziau" mini programele savo kolektyvui... labai bijojau, bet viskas pavyko laabai gerai smile.gif
kaip buvau anksciau minejusi apie balionus, tai siulau pabandyti, ta procedura kai vyksta balionu sprogdinimas, ypac veiksminga smile.gif lotuliukas.gif , visi kiti zaidimai is tinklalapio, kuri ir gi nurodziau anksciau.. (cia kolektyvas ivairaus amziaus, tad teko gerokai pasukti galva del zaidimu), bet pataikiau, labai tiko su saukstais  lotuliukas.gif , taip pat pasaka su abecele, kelione i negyvenama sala..., dovanu sulinys : visi turejo nupirkti iki 10 Lt buitini daikta. Kai visi issitrauke, tikrai buvo daug juoko, minciu, komentaru ir t.t.
Zodziu as dziaugiuosi, kad viskas pavyko ir baigesi  rolleyes.gif  smile.gif , sekmes kitoms, ir nebijokit, viskas bus gerai..

buk gerute papasakok apie tuos ablionus daugiau.as turesiu vesti naujameti vakara draugu tarpe musu bus 12.tai padarysiu nominacijas pvz metu vairuotojas ir.tt gal kas kokiu ideju turit
aciu
Atsakyti
Darom mes ir darbini paliuka neoficialioj aplinkoj, bet be jokiu festivaliu, siaip pasisedejima neminint darbiniu reikalu ax.gif
Atsakyti
na as kai motinystes atostogose, tai apie firmos baliu nieko nezinau, o gal jo ir nebus, juk krize lotuliukas.gif . na o pas vyra teko pabuvoti. tai tema buvo retro stilius. bet tik, kad pas juos labai nedaug zmoniu (lyg 12), tai ir surmulio nebuvo. bet baliu dare 2 dienas, nes buvo uzsakyta sodyba. tai ten teko visiems ir pavaidinti, ir komandos buvo suskirstytos, tai teko vakstyti, kuri greiciau buteli isgers. na as daug praleidau, nes teko mazaja migdyti, su ja pabuti.
tik galiu pasakyti, kad tikrai neverta daryti firmos baliaus 2 dienas. man tai apsurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 10 30, 01:09)
noriu pasakyti kad darbe geriau Kaledu isvis nesvesti, nes tai yra seimos svente.

O imone kurioje dirbate jei ir ruosia koki kaledini vakareli, tai turi buti skirta kazkiek lesu organizatoriams pasamdyti, kad ne jus pacios galvas suktumet kaip ir ka pravesti, o ateitumet ir svestumet.


Drįsčiau paprieštarauti Austėjai7. Pirmiausia, kad Kalėdų nešvęsti darbe. Mano nuomone, tai kaip tik labai gera proga team building'ui, pasibuvimui su kolegomis ne darbinėje aplinkoje (nors tai ir šeimos šventė tongue.gif ) Pas mus įmonėje jau daug metų yra organizuojamas bendras kalėdinis balius (žmonių būna +/- 400). Kai tiek daug žmonių, tuomet žinoma, kad reikalingi renginio organizatoriai, vedėjai. Bet praeitais metais dėl "apkarpyto" biudžeto nebuvo tokios didelės puotos, buvo suorganizuotas mini (kuriame dalyvavo daugiau nei 50 darbuotojų) balius Tarantino klube. Patį renginį vedė ofiso administratorės (beje, labai šauniai ir tikrai po renginio neatrodė kaip bo bulviakasio cool.gif

Galiu pasidalint keliomis idėjomis. Praeitais metais mes (čia jau ne su įmone, o su draugais) darėm "Oskaro teikimo ceremoniją". Dalyvaujantys buvo pasiskirstę į kelias grupeles, kurie privalėjo turėt paruošę kokį nors pasirodymo numerį. Aprangos stilius vienų buvo a la Oskaro ceremonijoj, kitų - pritaikytas pasirodymo numeriui. Galiu pasakyt, kad buvo be galo šaunus vakarėlis. Žinoma kad keletas nebuvo paruošę numerio, bet jie buvo priversti suvaidint mūsų paruoštame specialiame vaidinime, kurį kaip tik sugalvojom tiems, kurie nebus pasiruošę.

Šią vasarą (su darbo kolegomis) darėm iškylą baidarėmis, kurios tema buvo "pionierių sąskrydis": visi dalyvaujantys buvo suskirstyti būriais, kurie privalėjo turėt žygio skanduotę ir būrio pasirodymą. Viskas vyko kaip priklauso: su vėliavos pakėlimu, pionierių priesaikomis ir tt. - tai irgi gali būti idėja kalėdiniam baliui.

Kažkuriais metais (įmonės kalėdiniam baliuje) buvo tema "reklamos" ir jų herojai (paprastai būna skelbiama, kad norintys dalyvauja pasirodymuose (registruotis pasirodymams reikia prieš mėnesį - kad organizatoriai galėtų planuot laiką). Visada skelbiami pasirodymų nugalėtojai, gaunantys specialų prizą. Aš su dviem kolegėmis tuomet vaidinom Švyturio Balto alaus reklamą, apsirengę sexy medicinos seselėmis pagal "Ką dar pasakys daktarai, ko patars lyg ugnies vengti" gabalą.

Dar kažkuriais metais buvo "MTV" vakarėlis - aprangos kodas: grupės ar dainininko "kaukė". Tuomet mes jau keturiese vaidinom ABBA, kūrėm klipą pačios, ieškojom karaoke garso takelio, kūrėm dainos žodžius (žinoma, kad dainos žodžiai buvo susiję su darbine aplinka) ir 4 merginos (iš kurių 2 buvo persirengę vyrais) ant scenos patapom ABBA grupe, rodėm klipą, kaip mes repetavom ir tt.

Pernai metais kalėdinio baliaus tema buvo "pasakų personažai" - toks buvo aprangos kodas. Pasirodymai taipogi pasakų tema. Beje, kiekviename baliuje (ar darbiniame, ar asmeniniame mes visada renkam (ir apdovanojam) ne tik geriausią pasirodymą, bet ir šauniausią kaukę.

Kolegė yra pasakojus su draugais organizavus gimtadienį tema "back to Russia" - mačiau nuotraukas: apranga žmonių buvo super - ir melžėjos ryškiai raudonomis lūpomis ir sexy sijonais, ir kolūkio primininkas riestais ūsais - tik fantazijos truputį reikia.

Prisiminiau dar iš praeito įmonės baliaus: maždaug mėnesį iki šventės visiems įmonės darbuotojams buvo išsiųsta anketa (balsavimas), kurioje buvo paskelbtos nominacijos: pavyzdžiui "Metų naujokas" (naujokų per metus paprastai būna nemažai, bet būna toks naujokas, kuris kažkuo išskirtinis, įdomus, juokingas ar pan. "Metų elektroninis laiškas" (pavyzdžiui, va ką tik visiems mūsų įmonės darbuotojams buvo išsiųsta informacija apie turimus kvietimus į renginį. Vienas žmogeliukas parašė "laukiu" ir paspaudė ne "reply", o "reply to all" ir visi (apie 500) įmonės darbuotojai gavo tą jo "laukiu" rolleyes.gif - tai jau galėtų būti kandidatas į nominantus. Dar vienas labai juokingas atvejis buvo, kai vieno sandėlio vadovas per siuntas gavo supakuotus sunešiotus batus (kolega iš kito miesto pajuokavo), nežino nuo ko, nufotografavo tą siuntą ir išsiuntė visiems darbuotojams e-mailą su klausimu "kas atsiuntė tuos batus?" - ohooo, kiek sulaukė atsakymų... lotuliukas.gif juokėmės ir šaipėmės kelias dienas - antras nominantas į Metų Laišką. Dar viena nominacija buvo "Metų Šypsena". Bet prigalvot įvairių nominacijų - vienas juokas... Vakarėlio metu tos mūsų (bulviakasės tongue.gif ) administratorės (beje, labai šaunios merginos) skaitė visus atsiųstus pasiūlymus (irgi buvo labai smagu) ir galiausiai pasakydavo tą, kuris nugalėjo šioje nominacijoje. Nieko nekainuoja, bet labai smagu.

Todėl belieka palinkėt fantazijos ir noro - viskas juk mūsų pačių rankose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liagushka @ 2009 10 30, 16:26)
Drįsčiau paprieštarauti Austėjai7. Pirmiausia, kad Kalėdų nešvęsti darbe. Mano nuomone, tai kaip tik labai gera proga team building'ui, pasibuvimui su kolegomis ne darbinėje aplinkoje (nors tai ir šeimos šventė  tongue.gif )


Na, gal ka ne taip is mano laisko supratote, bet rasydama as daugiau komentavau pries tai rasiusiuju pasisakymus apie tai, kaip jos jaudinasi ir pergyvena kad reiks kazka organizuoti ar pravesti.
O jusu aprasyti imoniu vakareliai ir isvardintos ju temos tai jau yra atskiras dalykas, tam yra ir atskira temele, jei neskaitete...
ir nera ko lyginti normalaus imones vakaro kur dalyvauja kaip sakete 400 ar 50 zmoniu, kur ruosiami pasirodymai ar panasiai.
mano komentaras buvo apie tuos laiskus, kur buvo rasoma apie maza sventes paminejima darbe, mazoje kompanijoje, kur niekas nieko neruosia, o konkreti mamyte yra paprasyta kazka paorganizuoti truputi...
Ir dar del jusu isvardintu temu:
ju galima butu pateikti keliomis desimtimuis ivairesni ir didesni sarasa, bet nevisai suprantu ar tikrai manote, jog kalediniam vakareliui tiktu vasaros lauko renginio tema, tokia kaip "pionieriu saskrydis"... (?) juk cia visai kitokioms progoms ir kitokiam sventes pobudziui skirta...

ir dar manau, kad jus rasote apie viena is tu idealiu variantu, kur imones darbuotojai turi jau susiklosciusia tradicija ruosti teminius, kostiumuotus vakarelius, patys ruostis pasirodymus, kaukes ir apranga.
Zinoma, kiekvienam organizatoriui labai smagu ir lengva dirbti su tokiu kolektyvu, nes nedaug ka tenka ir daryti - toks kolektyvas linksminasi pats.
(Cia, be abejo, sefas tona toki uzduoda) smile.gif

Taciau manau, kad mamytes, po kuriu laisku as parasiau komentara, buvo susidurusios visai su kitokia situacija. Del to taip ir pergyveno...
juk zymiai daugiau yra imoniu kolektyvu, kur niekas nenori nei ruostis, nei puostis, nei patys save linksminti.
Vat tokios administratores bei vadybininkes ir kencia labiausiai gave uzduotele...
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2009 11 01, 19:29)
X jus rasote apie viena is tu idealiu variantu, kur imones darbuotojai turi jau susiklosciusia tradicija ruosti teminius, kostiumuotus vakarelius, patys ruostis pasirodymus, kaukes ir apranga.
(Cia, be abejo, sefas tona toki uzduoda)  smile.gif

XX juk zymiai daugiau yra imoniu kolektyvu, kur niekas nenori nei ruostis, nei puostis, nei patys save linksminti.

X tradicijas mes patys ir kuriam (nelaukiant, kol šefas "tokį toną užduos" tongue.gif vargšas tas šefas, dirbantis su neiniciatyviu kolektyvu, belaukiančiu užduodamo tono...)

XX sutinku: juk dauguma žmonių paprastai ir laukia, kol kažkas juos palinksmins, užuot pasistengę patys...

Atsakyti
QUOTE(Liagushka @ 2009 11 02, 22:58)
X tradicijas mes patys ir kuriam (nelaukiant, kol šefas "tokį toną užduos"  tongue.gif vargšas tas šefas, dirbantis su neiniciatyviu kolektyvu, belaukiančiu užduodamo tono...)

XX sutinku: juk dauguma žmonių paprastai ir laukia, kol kažkas juos palinksmins, užuot pasistengę patys...


smile.gif smile.gif smile.gif
rasydama apie sefa, kuris "uzduoda tona", turejau omeny tai, kad buna tokiu imoniu vadovu, kurie patys megsta ivairias "tusovkes", patys ten dalyvauja varzybose, konkursuose, ivairiai pasipuosia per teminius renginius ir namu uzduoti - pasirodymus kuriant dalyvauja. tai darbuotojams smagu tokio vadovo pazvyzdziu sekti ir ta iniciatyva yra uzkreciama...
Ir labai myli tokisu vadovus darbuotojai, kiek pastebejau...

O yra tokiu, kurie visada nuosalyje, nieko nenori daryti patys ir del kitu labai nepoersistengia, tai ten kolektyvui labai pasiseka jei siaip kokiu entuziastu atsiranda, o jei ne - merdejantis reikalas...
nes tokie vadovai sako kad ner cia ko babkiu metyt baliams ir nuo to nieko nepasikeis kolektyve, darbas nepageres... (o juk jie neteisus!)

Yra dar ir treti - neutralus vadovai, kurie patys nera entuziastai, bet apie kolektyvo tradicijas ir pramogas turi teisinga nuomone ir pasamdo profesionalus, kad kryptingai viska suorganizuotu komandos formavimo prasme...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austeja7: 03 lapkričio 2009 - 10:56
QUOTE(Liagushka @ 2009 10 30, 15:26)
Galiu pasidalint keliomis idėjomis. Praeitais metais mes (čia jau ne su įmone, o su draugais) darėm "Oskaro teikimo ceremoniją". Dalyvaujantys buvo pasiskirstę į kelias grupeles, kurie privalėjo turėt paruošę kokį nors pasirodymo numerį. Aprangos stilius vienų buvo a la Oskaro ceremonijoj, kitų - pritaikytas pasirodymo numeriui. Galiu pasakyt, kad buvo be galo šaunus vakarėlis. Žinoma kad keletas nebuvo paruošę numerio, bet jie buvo priversti suvaidint mūsų paruoštame specialiame vaidinime, kurį kaip tik sugalvojom tiems, kurie nebus pasiruošę.


Pas mus darbe tema '' Oskaro teikimo ceremonija'' gal gali aprasyti ka konkreciai vaidinot? kaip rengetes?
Atsakyti