QUOTE (melagele @ 2004 07 15, 19:58) |
Tai va as ta ir sakau abu turi pagalvoti apie tai, o jei vaiku nebesinori tada, galima ir pas gydytojus nueiti kad operacija padarytu ![]() Papildyta @ [mergetime]1089910704[[b]*Natalija rgetime] [/b] sorry nezudyciau |
Pas kokius gydytojus??ka jus cia snekat?! Kas tau darys ta operacija?Tu manai as to neprasiau?Duok gera kysi,sumokek daktarui kuris tave operuos ir gyvenk ir zvenk.Bet is kur tu tike pinigu tam kartui surasi,aisku jei turi pinigu ir nieko netruksta.Man reikia operuotis,butinai!bet as tiek neturiu pinigu,nes dar nedirbu,auginu mazaja.
Musu istatumai neleidzia tubu ryst.Nehumaniska.
Na ir diskusija uzvedet! Man labiau nehumaniska atrodo abortuot nei parist, bet su Natalija nesipyskiu - man ji patinka
As, pavyzdziui, esu labai pries abortus SAU, tai ir saugausi labai kai nenoriu pastot. Jei dauguma netiketu abortais ir saugotusi visur ir visada - nebutu sios diskusijos, nes susidurusiu su tuo butu labai mazai.

Merginos, Natalija, melagele, o kam jums tos operacijos? Juk siais laikais tiek ivairiausiu priemoniu yra. Viena is efektyviausiu - kontr. tabletes. Nepazistu nei vienos merginos, kuri teisingai vartojusi tas tabletes butu pastojusi, taigi tai is tikruju efektyvu. Nors aisku, cia jusu reikalas...
As irgi dariau kai vaisiui buvo tik 2 savaites. Zinojau kad jai pagymdysiu vel prasides sauskelnes itt.negalesiu normaliai studijuoti. Dar namie lauke 1 metuku dukra- aciu nereikia man to antro. Siandien jauciuosi visai ramiai- manau nieko nera blogo kas neiseitu i gera

QUOTE (mami @ 2004 07 20, 14:13) |
As irgi dariau kai vaisiui buvo tik 2 savaites. Zinojau kad jai pagymdysiu vel prasides sauskelnes itt.negalesiu normaliai studijuoti. Dar namie lauke 1 metuku dukra- aciu nereikia man to antro. Siandien jauciuosi visai ramiai- manau nieko nera blogo kas neiseitu i gera ![]() |
Nu va,nors vienas zmogus atsirado su zemisku mastimu.Kalbam juk apie isvalimus o ne apie zmogzudiste.
Suprantu jei esi dar nevedes,neturi vaiku,tada taip sazine griauze,bet jei jau turi vaiku ir neaisku kaip gyvensi toliau,juk pirma reikia pasirupint tais kurie jau gime!
skaiciau sia tema ir man kazko asaros buvo bepradedancios byreti...
radau sias eiles
Išdykauja, žaidžia, liūdi, siaučia
Nesvarstydami kodėl ir kam
Jeigu šita žemė kam priklauso,
Tai pirmiausiai, žinoma, vaikams.
Mes gi tie, kurie jų laukia...
Laukdavo ir lauks visais laikas !
Tik su jais mes jaučiamės suaugę,
O vieni mes irgi kaip vaikai.
ir vel pasidare graudu
radau sias eiles

Išdykauja, žaidžia, liūdi, siaučia
Nesvarstydami kodėl ir kam
Jeigu šita žemė kam priklauso,
Tai pirmiausiai, žinoma, vaikams.
Mes gi tie, kurie jų laukia...
Laukdavo ir lauks visais laikas !
Tik su jais mes jaučiamės suaugę,
O vieni mes irgi kaip vaikai.
ir vel pasidare graudu

nezinau ar i tema bus ar ne, bet mano istorija tokia. Dabar laukiu maziuko ateinancio i pasauli, neetiketas ir neplenuotas jis, be to ir mano manymu per anksti, bet... Daznai pamastydavau, kad nereikia man sito vargo. o ir su vaiko teciu nelabai sutariu ir savijauta ne is geriausiu, tai ir pamastydavau apie nutraukima nestumo ar net, kad vaikelis geriau gimtu negyvas... Ziaurios mintys, bet nevilties minute visokios jos buna... Bet pasitaike toks momentas mano gyvenime kad iskart po minciu apie persileidima, man stipriai suskaudo pilva, net kessti negalejau, pirmosios mintys kurios atejo i galva buvo tokios, kad vaikelis manes paklause ir nusprende pats iseit, skausmas surakino ir sirdi... Persigandau, atsiprasineti pradejau, save ir vaikeli raminti, po keliu minuciu skausmas praejo, o ir gydytoja po to jokios priezasties nerado, del ko galejo tokie skausmai kilti. Po sio ivykio supratau, kad ir kaip sunkus gyvenimas ir nemielas atrodo, as jo jau neisivaizduoju be vaikelio... Myliu as ji ir negaliu net pagalvoti, kad jo galiu netekti. Tokios mintys man kelia siauba. Jei buciau tuo metu netekusi vaiko nezinau kaip savijauta butu dabar, bet turbus jausciausi kalta ir atsakinga, kad ji nuzudziau.
as tik viena pasakysiu Kudikelis yra Dievo dovana, ir meiles stebuklas...JI atmesti...nusikaltimas Dievui
ir sau

Kazin, kas geriau: ar vaisiaus pasalinimas, ar neplanuotas, nelauktas, nemylimas vaikelis, idant kada nors susilauktumei mylimo... Klausimas visu apmastymui, nebutina atsakyti.
Pati niekada nedaryciau, ir nemanau, kad galima is karto nuspresti kad vaikas bus nemylimas. Cia jau kaip pasakius. Pirma reikia isnesioti pagimdyti o paskui pasakyti ar galima nemylet savo vaiko. Zinoma isskyrus kai kuriuos atvejus.
Pati as niekada nedariau ir, manau, nedaryciau. Bet, man atrodo, niekad nieko negalima kategoriskai teigti, nes visiskai neaisku, kokiu staigmenu gali pateikti gyvenimas