Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 14, 03:33)
QUOTE (Žmogė @ 2004 07 10, 12:43)
Taigis...
Papasakosiu, kas man nutyko pries keleta metu:

Zmoge, liudna istorija sad.gif As ir tikiu musu minciu galia, ir kartais jos buna neteigiamos tarsi pries musu valia. Mano mociute uzaugino tris, du prarado dar negimusius. Ikisiol juos sapnuoja. Kai pagalvoju, kad kai kurie zmones samoningai atsisako savo busimu vaiku - nesuprantu sad.gif

As jau rasiau viena karta sia tema, dabar nerandu..ten dar apklausa buvo del nestumo nutraukimo... Tai va rasiau apie savo teta ji padare 12 abortu!!!!!!!!!! ir dar turi 4 vaikus.. Nei su sveikata, nei su sazine nesypiko visa gyvenima.. jokiu kryziu sad.gif
Atsakyti
O ko nesuprast?juk tai taip pat gyvenimas,juk tos moterys kurios nutrauke nestumus ne vaika paliko gatvej.Geriau ankstivas nutraukimas,nei vaiku namuose ar dar nezine kur.
Gyvenime daug atsitinka visko,jei jau yra vaiku kokiu 2-3 ,juk is maitint ju reikia ir aprenkt.Kam gimdit besaiko?As turiu 3vaikus,bet daugiau nekitinu gimdit,nes man tai jau nepajegu,is ko islaikit vaika?jei jam ne tik meiles reikia ,bet ir maisto.

Tik nesupraskit mane neteisingai,mane uz isvalima sazine negriauze,man butu labai blogai del to ,kad jie alkani ir basi.
Atsakyti
Skaitau ir neišlaikiau neapsižliumbusi..bliamba,ašaros rieda...ypač Žmogės istorija liūdna....tik pagalvojau,kad vis tik per jautrios mes kažkaip esam moterys....tikrai nereikėtų taip savęs graužti....
prisimenu tėtis sykį pasakojo,kaip jo vaikystėje kaimynystėje gyveno šeima,turėjo jie 13 vaikų,tai basi apiplyšę jie ten lakstydavo, po 5 vienoj lovoj miegojo...pati mamelė jų visų vardų gerai neprisimindavo,ta prasme maišydavo Jonas ar Petras ir pati iš savęs juokdavosi, kada ten kas gimęs tai tik apytikriai-na pavasarį,tas žiemą....(ne degradu ir ne girtuoklių šeima buvo,tiesiog vyrukas nelabai saugodavosi,o apsisaugojimo priemonių tais laikais nebuvo)
Nežinau kaip ten tie vaikai dabar galvoja, trūko jiems ko vaikystėje ar ne?tiesa išgyveno sakė ne visi..na taip natūraliai, kas suserga ir neišsikapsto, tas miršta...kažkaip be didelių emocijų viskas vyko toj šeimoj...
Atsakyti
QUOTE (Carla @ 2004 07 14, 12:57)
Skaitau ir neišlaikiau neapsižliumbusi..bliamba,ašaros rieda...ypač Žmogės istorija liūdna....tik pagalvojau,kad vis tik per jautrios mes kažkaip esam moterys....tikrai nereikėtų taip savęs graužti....
prisimenu tėtis sykį pasakojo,kaip jo vaikystėje kaimynystėje gyveno šeima,turėjo jie 13 vaikų,tai basi apiplyšę jie ten lakstydavo, po 5 vienoj lovoj miegojo...pati mamelė jų visų vardų gerai neprisimindavo,ta prasme maišydavo Jonas ar Petras ir pati iš savęs juokdavosi, kada ten kas gimęs tai tik apytikriai-na pavasarį,tas žiemą....(ne degradu ir ne girtuoklių šeima buvo,tiesiog vyrukas nelabai saugodavosi,o apsisaugojimo priemonių tais laikais nebuvo)
Nežinau kaip ten tie vaikai dabar galvoja, trūko jiems ko vaikystėje ar ne?tiesa išgyveno sakė ne visi..na taip natūraliai, kas suserga ir neišsikapsto, tas miršta...kažkaip be didelių emocijų viskas vyko toj šeimoj...

Ir ka,tai didziule laime tiems vaikams buvo?
Man jau geriau tiegul negimsta,bet nemirsta nuo ligos ar bado.
Fui,negaliu nervoja mane toks mastimas zmoniu,kad jei pastojai,tai ir tiek gimdit reikia.Nesamone. dry.gif
Papildyta @ [mergetime]1089802595[/mergetime]
Mano mama augo tokioj seimoj,kur vaiku buvo 4.
Jos mama pagimde paskutini vaika(mergaite),tai mergaitei buvo 3men. Ji vel pastojo,nuo isvalimo bobutes,ji mire kita diena mad.gif Liko 4 naslaiciai,mamos tevas naslis,vede kita,ji badu marino tos vaikus.Mano mama buvo distrofike,nuolat alpdavo mokykloje.
Gerai kad ta pamote buvo nevaisinga,tai taip ir neturejo savo vaiku,o tai butu dar baisiau.
Manau,jei negali ismaitynt vaiku,nereikia ju daug gimdit,kad nekankint jos gyvus.
Atsakyti
sad.gif Nesutinku as su jumis ne uz ka....Tas kudikelis ne kuo nenusikalto kad dar negimes turi mirti sad.gif ohmy.gif mad.gif Sakyciau mamos pries tai(intymu akta) turi galvoti kas bus po to unsure.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 07 14, 20:02)
sad.gif Nesutinku as su jumis ne uz ka....Tas kudikelis ne kuo nenusikalto kad dar negimes turi mirti sad.gif ohmy.gif mad.gif Sakyciau mamos pries tai(intymu akta) turi galvoti kas bus po to unsure.gif mad.gif

wink.gif O tėčiams nereikia galvot PRIEŠ TAI? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 07 14, 21:02)

Galvok negalvojas,bet jei moteris yra labai vaisinga,tai ir nutinka net apsisaugojus.
Geriau nesmerk tokiu moteru ir neteisk,nes kiekvienam nutinka savo aplinkibemis.
"Nemesk akmeni i zmogu,nes nesi pats be nuodemiu"-kas tai pasake? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 14, 10:51)

Mano mama augo tokioj seimoj,kur vaiku buvo 4.
Jos mama pagimde paskutini vaika(mergaite),tai mergaitei buvo 3men. Ji vel pastojo,nuo isvalimo bobutes,ji mire kita diena mad.gif Liko 4 naslaiciai,mamos tevas naslis,vede kita,ji badu marino tos vaikus.Mano mama buvo distrofike,nuolat alpdavo mokykloje.
Gerai kad ta pamote buvo nevaisinga,tai taip ir neturejo savo vaiku,o tai butu dar baisiau.
Manau,jei negali ismaitynt vaiku,nereikia ju daug gimdit,kad nekankint jos gyvus.

Natalija, o ar pati savo laiske izvelgei, jog jei ta moteris nebutu dariusi to nestumo nutraukimo, tai ir jos vaikai naslaiciais nebutu like? g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 15, 12:00)
Galvok negalvojas,bet jei moteris yra labai vaisinga,tai ir nutinka net apsisaugojus.
Geriau nesmerk tokiu moteru ir neteisk,nes kiekvienam nutinka savo aplinkibemis.

o kaip tu jaustumeis, jei tavo mama butu pasakius,kad gal geriau tu butum negimus...juk lengviau butu gyvent! maziau zmoniu=maziau problemu...
Likimas yra bjaurus! jau geriau pastotu ta moteris,kuri laukia vaikelio,o ne ta,kuri jo nenori ir MANO negalesianti isauginti...
Atsakyti
QUOTE (Ramunita @ 2004 07 15, 13:24)
QUOTE (Natalija @ 2004 07 15, 12:00)

o kaip tu jaustumeis, jei tavo mama butu pasakius,kad gal geriau tu butum negimus...juk lengviau butu gyvent! maziau zmoniu=maziau problemu...
Likimas yra bjaurus! jau geriau pastotu ta moteris,kuri laukia vaikelio,o ne ta,kuri jo nenori ir MANO negalesianti isauginti...

Mano mama norejo pasidaryt isvalima,nes tevas nuolat gere ir nuolat jo namie nebuvo,buvo jau skirybu linija.Bet atkalbejo viena moteris,gimiau,bet gimiau ,kad kankintis visa gyvenima.Mano atveju,jau geriau buciau negimusi,nei tiek isgyvent skausmo ir prievartos nuo vaikystes.
Atsakyti
Po pirmosios labai lauktos mergaites gimimo per Cezari praejus 1,5 m sužinojau kad laukiuosi buvo visokiu minčių bet vieną kartą žvelgdama į žydras ,tyras kupinas meilės dukrytės akis supratau- negaliu nužudyti savo kūdykio,savo sūnaus(nuo pirmų neštumo dienų žinojau kad nešiojų sūnyti)iki šiol negaliu atleisti sau kad drysau galvoti apie savo sūnaus negimimą.Žinot rašau ir verkiu nes tos kvailos mintys graužia mane iki šiol
Atsakyti
Tai va as ta ir sakau abu turi pagalvoti apie tai, o jei vaiku nebesinori tada, galima ir pas gydytojus nueiti kad operacija padarytu unsure.gif O seip as nieko nesmerkiu,(neturiu teises)Bet jei man taip butu gimdyciau...nezudziau mano meiles vaisiu...
Papildyta @ [mergetime]1089910704[/mergetime]
sorry nezudyciau
Atsakyti