nu va šiandien šnektelėjau su vedėja,tai sakė be problemų kai tik sveikatos pažymą susitvarkom galim keliaut į darželį.tai kol kas dar tos pažymos neturiu,tai net nepaklausiau į kokią grupę papulsim.tai nuo rytojaus per gydytojus pereisim,jau pamiršau kokių ten tyrimų ir reikia,tik žinau,kad nuo spalinukių būtinai.pas akių,logopedą ir ortopedą vasarą buvom tai gal iš naujo nereikės.
Sveikos mamytės ir šio darželio pabiručiai
Mano dukrytė irgi lanko šį darželį. Ir esu patenkinta tiek auklėtojomis,tiek vidine darželio politika
Darželis yra iš tų paprastų,kurie vis dar turi tarybinių laikų palikimų ( lovytės, baldeliai ir pan). Grupės pakankamai dideles ( nuo 15 vaikučių). Kai atėjau užrašyti mažylę į šį daržiuką neteko susidurti su didele eile, kyšio davimu ar panašiais dalykais
Mano dukrytė irgi lanko šį darželį. Ir esu patenkinta tiek auklėtojomis,tiek vidine darželio politika
QUOTE(ugnytuke @ 2007 10 18, 12:21)
oi,kaip smagu į tą pačią grupę papuolėm
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 19, 13:16)
Mano dukra irgi saulutėse
buvai ri susirinkime
tik nelabai ka daug ten ir pakalbėjome
dėl naujų metų šventės,kuri bėja mūsų grupei vyks 12,13 . 10,30 val. anksti šiemet, bet ir gerai ,bent jau aš taip manau 
sveikutė
Karnavalas bus elementarus,be jokių vaidinimų ir pan,tik senelio šalčio programa
nors su tokias mažiukais nieko kito ir nesumastysi
saviškės kostiumo karnavalinio dar nesugalvojau
pirmais metais buvo snaigė, antrais buvo zebriukas, o šiemtet dar galvosūkis
bet man tokie galvosūkiai labai smagūs
super darželis