Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

net trys, oi net keturi thumbup.gif pagarba tokioms mamytems thumbup.gif tada tai jo, imunitetas jau ragaves tu baciliukiu ir matomai susidare atsparus thumbup.gif tai belieka padrasinti ir palinketi sekmiuko, gal net pas mus i grupe pateksite rolleyes.gif
Atsakyti
nu va šiandien šnektelėjau su vedėja,tai sakė be problemų kai tik sveikatos pažymą susitvarkom galim keliaut į darželį.tai kol kas dar tos pažymos neturiu,tai net nepaklausiau į kokią grupę papulsim.tai nuo rytojaus per gydytojus pereisim,jau pamiršau kokių ten tyrimų ir reikia,tik žinau,kad nuo spalinukių būtinai.pas akių,logopedą ir ortopedą vasarą buvom tai gal iš naujo nereikės.
Atsakyti
Nereiks ten tokiu issamiu tyrimu. tik bednras sviekatos,kad negripuoja,t ir pan, greit parasys ir viskas, nebent pacia norisi per visus daktariukus pereiti wink.gif
Atsakyti
šiandien jau nuvedžiau savo merginą ir nežinau ateisiu pasimt turbūt tik po piet.mes į ''saulučių'' grupę patekom.pati noriai pasiliko,tai nežinau kaip ten jai seksis.
Atsakyti
mes irgi saulutese blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir šio darželio pabiručiai smile.gif
Mano dukrytė irgi lanko šį darželį. Ir esu patenkinta tiek auklėtojomis,tiek vidine darželio politika blush2.gif Darželis yra iš tų paprastų,kurie vis dar turi tarybinių laikų palikimų ( lovytės, baldeliai ir pan). Grupės pakankamai dideles ( nuo 15 vaikučių). Kai atėjau užrašyti mažylę į šį daržiuką neteko susidurti su didele eile, kyšio davimu ar panašiais dalykais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnytuke @ 2007 10 18, 12:21)
mes irgi saulutese  blush2.gif

oi,kaip smagu į tą pačią grupę papuolėm wub.gif .kaip jum sekasi lankyt ar nesergat?čia buvo praeitą savaitę susirinkimas,bet deja negalėjau sudalyvaut verysad.gif ,tai nelabai ką ir žinau apie ką kalbėjo.kiek auklėtojos sakė,tai kažką dėl naujų metų šventės .
newyear.gif
Atsakyti
Mano dukra irgi saulutėse 4u.gif buvai ri susirinkime 4u.gif tik nelabai ka daug ten ir pakalbėjome 4u.gif dėl naujų metų šventės,kuri bėja mūsų grupei vyks 12,13 . 10,30 val. anksti šiemet, bet ir gerai ,bent jau aš taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 19, 13:16)
Mano dukra irgi saulutėse  4u.gif  buvai ri susirinkime  4u.gif  tik nelabai ka daug ten ir pakalbėjome  4u.gif  dėl naujų metų  šventės,kuri bėja mūsų grupei vyks 12,13 . 10,30 val. anksti šiemet, bet ir gerai ,bent jau aš taip manau  ax.gif

sveikutė 4u.gif na aš tai jau kaip nors irgi prisiderinsiu prie šventės laiko g.gif .o kuom jūs,mamos, rengsit saviškes per šventę,kokias kaukes žadat?aš tai gal kokią nykštukę iš savo panos darysiu ax.gif
Atsakyti
Karnavalas bus elementarus,be jokių vaidinimų ir pan,tik senelio šalčio programa unsure.gif nors su tokias mažiukais nieko kito ir nesumastysi rolleyes.gif saviškės kostiumo karnavalinio dar nesugalvojau g.gif pirmais metais buvo snaigė, antrais buvo zebriukas, o šiemtet dar galvosūkis doh.gif bet man tokie galvosūkiai labai smagūs thumbup.gif
Atsakyti
super darželis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norita: 22 lapkričio 2007 - 10:35
Visus šio darželio vaikučius ir jų tėvelius sveikiname su artėjančiomis šventėmis thumbup.gif
Atsakyti