Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

QUOTE(evelinos mama @ 2007 09 21, 15:06)
Galit ir jūs džiaugtis, kad patekot į šią grupę, nes šalia yra kitas darželis Šermukšnėlis, į kurį iš pražių leidom dukrytę. Ištvėrėm tik savaitę, nes ten jau iš pradžių jautėsi spaudimas duoti kyšį. O po savaitės lankymo dukrytę pasiėmėm iš darželio su didelėm mėlynėm ir matėsi, ne vaikų padarytom verysad.gif Gaila, kad per vėlai sureagavom ir to įrodyti nepavyko. Tai sėkmės jums einant į darželį. Nesirkit ir gret apsipraskit. iki

blink.gif siaubas, kad dar darželiuose dirba tokios auklėtojos.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 09 23, 23:40)
blink.gif siaubas, kad dar darželiuose dirba tokios auklėtojos.

visur visokiu zmoniu yra. manes jau tai nestebina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2007 09 20, 21:33)
o kaip taviskei sekasi darzelyje? ar jau visa dienele buna?  ax.gif

Labutis.Mum viskas gerai.Išbūna visa dieną.Kai palankė darželį porą sav. pradėjo rytais verkti ir sakyti kad nenori į darželį. Tada savaitę nėjom, nes buvo ir sloga ir temperatūra, buvom pas gyd. O dabar vėl einam ir sako kad nori į darželį. Tavo mergaitė gal jau apsiprato darželyje?
Dabar, kai taip atvėso, net nebežinau kuo rengti, kad nenušaltų šikniuko. Darželyje grindys šaltos, ilgiau pasedėjo ant grindų ir pašalo. Tai dabar labai dažnai ant puodo reikia, kartais ir nespėja verysad.gif

QUOTE(evelinos mama @ 2007 09 21, 15:06)
Sveika. Mes irgi einam į Kiškučių grupę.

Sveika. Jūsų labai drasi ir draugiška mergaitė. Mes irgi einam į šią grupę ir patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(juramaria @ 2007 10 05, 12:04)
Labutis.Mum viskas gerai.Išbūna visa dieną.Kai palankė darželį porą sav. pradėjo rytais verkti ir sakyti kad nenori į darželį. Tada savaitę nėjom, nes buvo ir sloga ir temperatūra, buvom pas gyd. O dabar vėl einam ir sako kad nori į darželį. Tavo mergaitė gal jau apsiprato darželyje?
Dabar, kai taip atvėso, net nebežinau kuo rengti, kad nenušaltų šikniuko. Darželyje grindys šaltos, ilgiau pasedėjo ant grindų ir pašalo. Tai dabar labai dažnai ant puodo reikia, kartais ir nespėja  verysad.gif

Sveika. Jūsų labai drasi ir draugiška mergaitė. Mes irgi einam į šią grupę ir patenkintos.

mes dvi savaiteles sirgom ir nejom i darzeli, tai treciadieni vel eisim. ziuresim kaip bus - ar su asarytem ar be. 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, bukite geros ir parasykite nuo kada pradeda dirbt darzelis, nes radau kad viena vede nuo 7 val,gal ir anksciau yra nes darbas nuo 7 prasideda man... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukox @ 2007 10 11, 15:51)
Mamytes, bukite geros ir parasykite nuo kada pradeda dirbt darzelis, nes radau kad viena vede nuo 7 val,gal ir anksciau yra nes darbas nuo 7 prasideda man... g.gif

Sveika. Pradeda dirbti nuo 7val. Gal darbe susitartum, kad galėtum pavėluoti kažkiek minučių. Arba teks ieškoti, kas galėtų nuvesti tavo vaikutį į darželį vėliau.
Atsakyti
Labas. saviske ir as vedu nuo 7 ryto, kartais tenka palaukti, nes 7 ne visada buna grupeje aukletoja. nors gal tik pradzioje taip buvo, po to jau nebevelavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juramaria @ 2007 10 12, 11:08)
Sveika. Pradeda dirbti nuo 7val. Gal darbe susitartum, kad galėtum pavėluoti kažkiek minučių. Arba teks ieškoti, kas galėtų nuvesti tavo vaikutį į darželį vėliau.

QUOTE(ugnytuke @ 2007 10 12, 11:18)
Labas. saviske ir as vedu nuo 7 ryto, kartais tenka palaukti, nes 7 ne visada buna grupeje aukletoja. nors gal tik pradzioje taip buvo, po to jau nebevelavo  tongue.gif

Aciu merginos, labai pagelbejot aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif aš savo mažę žadėjau dar nuo kitų metų tik pradėt leis,bet dabar žadu jau eit kalbėt su vedėja gal priims anksčiau nuo naujų metų,nes baisiai panelė užsimanė į darželį.mat vyresnieji vaikai išeina į mokyklą,aš taip pat į mokslus išeinu,tai ji lieka su mano mama.bet matomai jau atsibodo,ji tokia bendraut mėgstanti,tai reiks leist jei atsiras vietelė ir ją į daržą.
Atsakyti
Saunu kai vaikiukas pats nori eiti thumbup.gif bet ziema,mano nuomone, ne pats tinkamiausias laikas pradeti leisti, nes visos ligeles kai uzpuola doh.gif ujujuj blink.gif ir padaryti nieko negali, pvz maniske jau visa menesi namuciuose turi,buvo susirgusi angina, tai laikiau , kol visiskai pasveikom, nes ir atostogu siek tiek buvo , bet viduj vistiek toks kartelis yra,nes tuoj vel pradesiu vesti i darzeli,ir kuria diena grisim su baciliuke kokia, nes deja, ne visi teveliai veda sveikus vaikucius doh.gif
Atsakyti
na iš dalies tai dėl tų ligų tai taip,žiemą sunkiau,bet pas mane kai jie trise,tai vistiek neišsaugosi,tai iš mokyklos ar iš kiemo kuris pagriebia kokią bacilą.bet paskutiniu metu tai pastebėjau,kad jau ne visi suserga.mažiukė gan atspari visada būdavo va sūnus tai gležniausias.
Atsakyti