O mes astuntam!

Jei vaikutis į darželį eis 3 metukų, tai į montesorinę grupę pats laikas užsirašyti. Reikia eiti tiesiai pas auklėtoją Mariją į grupę (ne pas vedėją) ir su ja kalbėtis. Ji viską paaiškins, ir jei sutiksite su sąlygomis - labai prašome. Dėl maistelio. Buvo kelios mamos, kurios labai domėjosi, ką jų vaikai valgo, t.p. palygino su kitų mamų pasakojimais apie kitus darželius. Nu ar reikia tylėti, kai ryte pamatai pienišką košę, virtą BE LAŠELIO PIENO?
Arba kotletą, kuris net nekvepia mėsa? Visur tos virėjos vagia produktus, bet čia buvo peržengtos visos ribos. Kai pakėlėm vėją, va jau antri metai kaip maistelis žymiai geresnis. Taip sako pati auklėtoja, nes ir ji valgo darželio pietus. Tai tiek

Tai "nemontesorineje" grupeje vaikai gal ir toliau toki "suda" valgo???

QUOTE(peledziuke @ 2005 02 11, 10:29)
Taip, taip, bet ar jus ne kitoj gatves pusej, jusu numeriukas tai nelyginis?
Labuks!
Norėčiau tik pasidžiaugti šiuo darželiu.Gal aplinkoje ir daug ko trūksta, bet kolektyvas stengiasi.Ypatingai noriu pasidžiaugtin "Pelėdžiukų" grupės auklėtoja Dalia ir auklėtojos padėjeja Irena.puikiai prižiūri, myli pačius mažiausius .Į šią grupę vedžiau abu savo vaikus ir išliko patys geriausi prisiminimai.Puikios auklėtojos ir "Pasakaitės", "Voveraitės"grupių.Svarbiausia- pasitikėti auklėtoja, ramia širdimi palikti jai vaikelį dienai.Mano nuomone- šiuo darželiu pasitikėti galima
Norėčiau tik pasidžiaugti šiuo darželiu.Gal aplinkoje ir daug ko trūksta, bet kolektyvas stengiasi.Ypatingai noriu pasidžiaugtin "Pelėdžiukų" grupės auklėtoja Dalia ir auklėtojos padėjeja Irena.puikiai prižiūri, myli pačius mažiausius .Į šią grupę vedžiau abu savo vaikus ir išliko patys geriausi prisiminimai.Puikios auklėtojos ir "Pasakaitės", "Voveraitės"grupių.Svarbiausia- pasitikėti auklėtoja, ramia širdimi palikti jai vaikelį dienai.Mano nuomone- šiuo darželiu pasitikėti galima
QUOTE(inga888 @ 2004 11 12, 14:44)
na nejaugi niekas nevedate savo vaiku i varpeli ? tai gal pazistami? kokia ten atmosfera pasidalinkit 

QUOTE(PAME @ 2005 02 10, 11:44)
carramele, ar tai ta Erika, kur dirba su 3-4 metu vaikais, berods voveriuku grupeje? Ji man tikrai labai silta 

Tiaip, Voveriuku

QUOTE(PAME @ 2005 02 11, 18:44)
Na ne, nes valgis gaminamas visa darželiui, o ne atskiroms grupėms. Taigi, maistas pagerėjo visame darželyje. Ir porcijos kažkaip didesnės pasidarė, ir sriuba tirštesnė

QUOTE(zosyte @ 2005 02 12, 13:33)
Na ne, nes valgis gaminamas visa darželiui, o ne atskiroms grupėms. Taigi, maistas pagerėjo visame darželyje. Ir porcijos kažkaip didesnės pasidarė, ir sriuba tirštesnė
Pati savo akim matydavau, kaip įpila samtuką sriubos, kur pora bulvyčių plaukia. Dar jos gamindavo skanius koldūnus su mėsa, bet kiekvienam vaikui priklausydavo tik trys koldūnai, nežiūrint vaiko amžiaus. Nu, gal trimečiams tie trys koldūnai ir pats tas, bet ką daryti šešiamečiui ?! Kartą mačiau, kaip didesnieji dar prašė. O šeimininkutė sako - deja, vaikučiai, tik po tris priklauso
Tai vaikai pasiėmė po duonos riekutę ir nusliūkino miegoti. Apgailėtinas vaizdelis
Tfu tfu tfu, dabar kol kas viskas gerai.

O is kur tu zinai, kad dabar viskas gerai? Mano sunus, kai pareina vakare is darzo, tai valgo viska, kas papuola...gal turi pazistama darze?
Žinau tik tiek, kiek pasišneku su auklėtoja. Bent jau rugsėjo mėnesį ji taip kalbėjo. O gal taviškis labai išrankus maistui? Gal jam darželinis valgis nelabai ?
Maniškis buvo labai nevalgus vaikas, tai aš kaip kokia paranojikė kiekvieną dieną klausinėdavau auklėtojų ar maniškis šiandien valgė ar ne. Tai jos pašefuodavo maniškį, pažiūrėdavo, kad nors kažką suvalgytų, alkanas nebūtų visą dieną, todėl vakare šaldytuvo nešluodavo.

QUOTE(PAME @ 2005 02 11, 18:47)
Taip, taip, bet ar jus ne kitoj gatves pusej, jusu numeriukas tai nelyginis?
aip. Musu namas prie pat darzelio: pirmas devynaukstis prie Lukoil'o degalines.

Tai jusu gal Zukausko gatve?