Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

Sergu sia liga 2 metai. Po antro vaikelio gimgymo pasireiske labai stiprus sanariu skausmai ir nustate reumataidini artrita. Uzdejo etikete, kaip nepagydoma liga, prirase stipriu vaistu ir gyvenk. Bet mane kazkas neramina, negi tikrai negalima net apstabdyti progreso. Gydytojai nieko neiesko ir nesigilina. Jau rado liga ir jie savo darba skaito atlike.
Gal yra zinanciu apie sia liga daugiau, gal kas nors gali pasidalinti patirtimi , gydymu, konsultacijomis.
Visgi norisi jaustis gerai... sad.gif

Atsakyti
Mano tetis visa gyvenima ja serga. Siaip tikra tiesa - uzdeta "nepagydoma liga" ir viskas, israso tik vaistus. Bet norisi tiketi, kad dabar yra naujesniu tyrimu ir gydymo budu, negu pries 20 m. Be to esi jauna amziumi, o ne 60-70 m., gal tikrai dar galima sustabdyti ir isgyti. Bandyk kreiptis dar i kitus gydytojus, gal privaciai, gal bandyk ir netradiciniu metodu? Kazkur skaiciau kad ryklio kremzliu preparatai yra gerai kovojant su artritu.
Atsakyti
Mano anyta susirgo sia tikrai baisia liga pries 2 metus. Nieko dziuginancio tikrai nepasakysiu, ji gydosi Santariskese. Pusantru metu liga niekaip nepasiduodavo gydymui, vaistai tikrai "sunkus", nes blogai veikia kitus organus, ypac tulzi, skrandi... Tik pries pora savaiciu liga kiek atsitrauke, kaip ji man sake, isejo "pailseti", skauda maziau, sako jei taip butu, galeciau gyventi, bet nezinia kada tie skausmai gris "pailseje" sad.gif Zodziu anyta kankinasi, juo labiau kad susirgo tuoj po pirmo anuko (mano sunelio) gimimo, tai jo nei panesiot negaledavo, nei kitaip mums padet, pastebejau kad labai daznai budavo depresijoj ir aisku kesdavo skausmus sad.gif sad.gif Uzjauciu tave is visos sirdies, nes esi jauna ir turi du vaikucius, bet reikia tureti vilti, gal pas tave kita artrito forma, gal atitiks vaistai, tad turi reikalauti gero gydymo ir nebijoti kreiptis visur kur imanoma!!! As buvau ja nuvedusi pas bioenergetika, tik sulaike kaina, siaip jis prie manes kalbejo kaip savo gydymo metodais vienai mazai mergaitei (pati maciau ja) sumazino Prednizolono kieki (cia tokie hormoniniai vaistai nuo uzdegimo, kuriuos turbut jau geri) ir ji pradejo sveikti. Dar tikrai rekomenduoju naturalios medicinos centrus, bet viskas atsimusa i kaina, ten tikrai nepigu sad.gif Bent jau konsultacijai galetum pabandyt uzsirasyt. Sekmes, nes manau jos prireiks smile.gif
Atsakyti
aha, liga nekokia sad.gif mano brolis kankinasi sad.gif ir geria stipirus vaistus. gydytojai nelabai kuo gali padeti. tik paciam reikia saugotis nepaastrinti ligos
Atsakyti
Oi as jau bandziau daug ka. Ir tradidicine ir netradicine medicina. Homeopatinius vaistus geriau. Buvau ir pas bioenergetika. Tai jis tvirtina kad as sveika. Nenoriu daugiau tokiems netikeliams pinigu moket. Buvau sanatorijoj pora kartu, bet..Efektas kol kas ne koks. Buvo mano liga uzmigusi irgi pradzioj , bet dabar vel atsinaujina.
Aciu jums uz supratima. Tikiuosi bus geriau.
Agne, o kaip Santariskese gydytojai? As tai Kaune gydausi, galvoju gal i Vilniu pabandyt nuvaziuot.
Atsakyti
QUOTE (iga @ 2004 10 28, 12:08)
Agne, o kaip Santariskese gydytojai? As tai Kaune gydausi, galvoju gal i Vilniu pabandyt nuvaziuot.

Pabandyt gali, manau nepakenks, o zinau tiek, kad kas puse metu paguldo i skyriu, praeina masazu, mankstu kursa, viena karta sanatorijon siunte, gal kiek geriau po to, bet... kruvos vaistu (tiesa po paskutinio karto sumazino), jai organizmas jau nusilpes, nors ir geria visokius ryklio taukus, vitaminus ir pan. O tas bioenergetikas tikrai neblogas kuri as zinau, jis net pirmas vezio stadijas isgydo, vienai mano pazistamai po kruties vezio operacijos padejo atsitiest be jokiu chemoterapiju, dabar moteris zydi smile.gif O anytai iskart pasake, kad su tulzim negerai, na as nereklamuoju, bet manau kai nebezinai ko griebtis, isbandai viska... Iga, pasidalink kaip tau sekesi naturalios medicinos centruose- kokios prognozes ir pan. Man tikrai idomu
Atsakyti
O kaip ta liga pasireiskia. Man po antro gimdymo labai pradejo skaudeti koju sanariai (per kelius). Isgeriau papildu lyg ir kazkuriam laikui nustojo. Dabar vel daugiau pavaikstau ir skauda.
Atsakyti
QUOTE (Vaidaaa @ 2004 10 31, 17:56)
O kaip ta liga pasireiskia. Man po antro gimdymo labai pradejo skaudeti koju sanariai (per kelius). Isgeriau papildu lyg ir kazkuriam laikui nustojo. Dabar vel daugiau pavaikstau ir skauda.

Nesu 100% garantuota, bet rodos kad skauda visus sanarius, kol infekcija "pereina" per juos, siaip po gimdymo daznai buna kad kojos skauda del kalcio, kuri "isciulpe" vaikelis, trukumo. As geriau kalcio tabletes ir man padejo wink.gif
Atsakyti
Reumatoidinio artrito pradzioje dazniausiai jauciamas rytinis sanariu sustingimas, ypatingai smulkiuju plastakos sanariu. Man prasidejo labai staigiai ir pradejo ne tik sustingti sanariai, bet ir skaudeti. Gavau siuntima pas reumatologus ir is kart padare kraujo tyrima nustate sia liga.
Buvau homeopatijos centruose. Ten sumokejau 150 Lt uz pirma konsultacija, t.y. su kazkokiais metaliniais pagaliukais ranku ir koju taskuose ieskojo priezasties ir kur reikia gydymo. Bet nieko nerado. As kur nueinu , visur nieko rimto nemato. Prirase zirniuku homeopatiniu, juos naudojau, bet nepajutai pagerejimo. Po to pas kita panasiu metodu gydancia gydytoja buvau, irgi tas pats. Ima diziulius pinigus, bet naudos nera. Buvau ir pas bionergetika(pavarde gaila dabar pamirsau, rusiska, prisiminiau Malcevas,per Lietuvos Ryto televizija ji rode, jis uz Vilniaus gyvena). Per telika taip isgyre, tiesiog stebukladarys. Bet irgi nusivuliau, visai grybauja jis, apie vyru ir moteru santykius pradejo pasakoti, kaip suvilioti ir saugoti vyra. As ne tuo tikslu nuvaziavau. Jis uztikrino kad tikrai praeis skausmai. O jei nepraeis, sako paskambink man. Aisku nepraejo man skaudeji, paemiau ir paskambinau, tai jis net sneketi nenori, nieko nezinau ir nieko nesuprantu.Tipo paskambink kita karta. As jau neskambinau aisku.Taigi nusprendziau kol kas niekur nevaziuoti, nebent labai jau geri butu motyvai. Ir buciau isitikinusi, kad ne pinigus paimti svarbiausia, o padeti ir zmogui. Agne parasyk koki tu zinai bioenergetika?
Atsakyti
mama vartoja BOSART ir FANS papildus (jai ir senatvinis sanariu suirimas ir uzdegimas artritinis). dabar daug daug geriau jauciasi. mielai galiu atsiust platesnius aprashymus. parduodama vaistinese.
Atsakyti
QUOTE (mama77 @ 2004 11 05, 17:12)
mama vartoja BOSART ir FANS papildus (jai ir senatvinis sanariu suirimas ir uzdegimas artritinis). dabar daug daug geriau jauciasi. mielai galiu atsiust platesnius aprashymus. parduodama vaistinese.

Butinai atsiusk, parasyk kiek juos reikia gerti ir kiek menesiui kainuoja.Aciu smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai idomu, butinai parasyk wink.gif
Atsakyti