Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

Sveikos!!!

buvau savaitgali pas mama - tai pasiziurejau detaliau:

Gamintojas Ekalab (italija).
FANS - skystas, labiausiai ko gero tinka sanariu uzdegimams malshinti ir nuskausminti. pagal sudeti irgi labai efektyviai atrodo
harpagofitu shaknys+gluosnio zieve+dirvinis asiuklis+imbieras+salieras+ashvaganda+bosvelija+vaistinis skaistenis.
buteliukas 50ml kainuoja apie 12 litu vaistinej. Ant buteliuko rasho, kad vartoti 3 kart per diena po 1 lasha 1 kuno kg, bet mama gere tiesiog po shaukshta nepilna. Uzteko dviem savaitem - po to dare savaites pertrauka (iki kol pensija gavo) ir dar sugere kursa.
Be to gere kartu ir
BOSART 30 tableciu po 1200g po 1 tablete du-tris kart dienoj
sudetis: gliukozaminas+MSM+bosvelija.
kaina vaistinej 15-18lt. ish esmes pagal sudeti isheina pigiausiai..
Be to mama sake, kad tik pirma menesi intensyviai viska gere, o dabar geria tik bosart po pora tableciu kai nepamirshta tongue.gif

Zinau, kad vilniuje taurakalnio vaistine turi (buvau uzejus), o mamai tai kiekviena karta specialiai uzsako vaistininke thumbup.gif

tikiuosi pades ir jums smartass.gif

Atsakyti
QUOTE (iga @ 2004 10 27, 15:13)
Sergu sia liga 2 metai. Po antro vaikelio gimgymo pasireiske labai stiprus sanariu skausmai ir nustate reumataidini artrita. Uzdejo etikete, kaip nepagydoma liga, prirase stipriu vaistu ir gyvenk. Bet mane kazkas neramina, negi tikrai negalima net apstabdyti progreso. Gydytojai nieko neiesko ir nesigilina. Jau rado liga ir jie savo darba skaito atlike.
Gal yra zinanciu apie sia liga daugiau, gal kas nors gali pasidalinti patirtimi , gydymu, konsultacijomis.
Visgi norisi jaustis gerai... sad.gif

istikruju yra nemazai naujoviu, nauju vaistu, su mazai pasaliniu reiskiniu ir pan., bet realiai ligos jie neisgydo. Tai yra is dalies jau paveldeta liga. Reikia is esmes keisti gyvenimo buda, iprocius, vartoti vaistus pastoviai. Ir taip siekti remisijos. Kai simptomai aprimsta stengtis neisprovokuoti tos ligos...ir ramus periodas uztruks ilgiau..
galbut kai kam irgali padeti homeopatija, bet - Lietuvoje nera geru homeopatu, yra tik diletantai, kuriems rimtos ligos, tokios kaip RA neikandamos....naturali medicina irgi gal but pades, bet...gali ir pakenkti, nes nera jokiu normaliu metodiku ir panasiai....zodziu viskas eksperimento stadijoje sad.gif
Pabandyti reiketu , jei yra pinigu...
bet su bioenergetikais tai tikrai jau nepersistenkit - jie padeda tik prie neuroziu ir hipochondrijos wink.gif

siaip tai yra serganciuju RA draugijos ar kazkas panasiai (tik nezinau ar Lietuvoj).
daugiau info galima rasti internete

Zodziu linkiu daug kantrybes ir istvermes sitoje kovoje su RA
Ir nepamirsti gyvenimo dziaugsmo - tai svarbiausia...
Atsakyti
QUOTE (venzliukas @ 2004 11 22, 17:54)
QUOTE (iga @ 2004 10 27, 15:13)
Sergu sia liga 2 metai. Po antro vaikelio gimgymo pasireiske labai stiprus sanariu skausmai ir nustate reumataidini artrita. Uzdejo etikete, kaip nepagydoma liga, prirase stipriu vaistu ir gyvenk. Bet mane kazkas neramina, negi tikrai negalima net apstabdyti progreso. Gydytojai nieko neiesko ir nesigilina. Jau rado liga ir jie savo darba skaito atlike.
  Gal yra zinanciu apie sia liga daugiau, gal kas nors gali pasidalinti patirtimi , gydymu, konsultacijomis.
  Visgi norisi jaustis gerai... sad.gif

istikruju yra nemazai naujoviu, nauju vaistu, su mazai pasaliniu reiskiniu ir pan., bet realiai ligos jie neisgydo. Tai yra is dalies jau paveldeta liga. Reikia is esmes keisti gyvenimo buda, iprocius, vartoti vaistus pastoviai. Ir taip siekti remisijos. Kai simptomai aprimsta stengtis neisprovokuoti tos ligos...ir ramus periodas uztruks ilgiau..
galbut kai kam irgali padeti homeopatija, bet - Lietuvoje nera geru homeopatu, yra tik diletantai, kuriems rimtos ligos, tokios kaip RA neikandamos....naturali medicina irgi gal but pades, bet...gali ir pakenkti, nes nera jokiu normaliu metodiku ir panasiai....zodziu viskas eksperimento stadijoje sad.gif
Pabandyti reiketu , jei yra pinigu...
bet su bioenergetikais tai tikrai jau nepersistenkit - jie padeda tik prie neuroziu ir hipochondrijos wink.gif

siaip tai yra serganciuju RA draugijos ar kazkas panasiai (tik nezinau ar Lietuvoj).
daugiau info galima rasti internete

Zodziu linkiu daug kantrybes ir istvermes sitoje kovoje su RA
Ir nepamirsti gyvenimo dziaugsmo - tai svarbiausia...

supykau mad.gif

kaip galima rashyti, kad naturalistiniai metodai gali pakenkti ir nera metodikos.

zoleles ir kitus naturaliai gamtoje randamus vaistus zmones vartojo ir gydesi visam pasauly jau daug tukstanciu metu. o kiek gyvuoja shiuolaikine medicina - 100-150 metu. tai apie kokias metodikas cia dar ir kalbet. kur tie "metodiniai" vaistukai be pashalinio efekto kuriuos dar pardavinejo ir pacios gerem priesh 20 metu??

zodziu nereik nusishneket i eteri. mano sheimoj yra net keli medikai, taciau vaistus geriam visi tik krashtutiniu atveju, o visais kitais tik naturalistiniais metodais ir gydomes - tikrai ne ish tamsuolishkumo blink.gif

Atsakyti
mama77,
labai aciu uz tokia puikia info.apie vaistukus.Tik dabar galvoju ar jie mano mamai tiks,nes ji jau 40 metu gyvena su vienu inkstu,tai labai jau vaistukus renkasi.O ar tuos vaistukus tik su receptu parduoda?
Nusipirkau knyga "sanariu ir kaulu ligos"M.Papeckys,tai tiek visokiu liaudisku receptu prirasyta,o ir nesudetingu.Manau knyga verta demesio,o ir kainuoja tik 8lit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mama39 @ 2004 11 23, 00:07)
mama77,
labai aciu uz tokia puikia info.apie vaistukus.Tik dabar galvoju ar jie mano mamai tiks,nes ji jau 40 metu gyvena su vienu inkstu,tai labai jau vaistukus renkasi.O ar tuos vaistukus tik su receptu parduoda?
Nusipirkau knyga "sanariu ir kaulu ligos"M.Papeckys,tai tiek visokiu liaudisku receptu prirasyta,o ir nesudetingu.Manau knyga verta demesio,o ir kainuoja tik 8lit. smile.gif

del inkstu tai nieko neparashyta... zoles paprastai neturi neigiamo poveikio, taciau aishku - atvejas rimtas, todel geriau pasitarkit su daktaru. Tas pats galiotu ir receptams ish knygos... Gaila, kad tik gydytoju gerai ishmananciu apie zoles yra labai mazai sad.gif
Atsakyti
QUOTE (mama39 @ 2004 11 23, 00:07)
mama77,

be to cia yra nereceptinis ir nevaistas, o maisto papildas... fitoterapinis preparatas.. wink.gif huh.gif dry.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
mama77,
Labai aciu uz info.visdelto nutariau nupirkti tuos papildus.Manau,kad blogiau nebus. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mama39 @ 2004 11 23, 01:07)
mama77,

Kur ja galima nusipirkt? labai noreciau pasiskaityti wink.gif

Iga stiprybes Tau ir kantrybes, ir tikejimo kad viskas TURI pasitaisyti.

Kas del pacios ligos visada galvojau kad tai senu zmoniu beda (ot tamsuole), taciau teko susidurt su jaunais zmonemis, ir pasakyciau labai daug jaunu zmoniu, kurie vargsta su sia liga sad.gif

Neteisinga taip sad.gif

Atsakyti
QUOTE (mama39 @ 2004 11 24, 16:47)
mama77,
Labai aciu uz info.visdelto nutariau nupirkti tuos papildus.Manau,kad blogiau nebus. g.gif smile.gif

mama39,

buk gerute, parashyk uz kokiu dvieju savaiciu kaip tavo mamai tie papildai. ar padeda... labai rupi.. unsure.gif
Atsakyti
mama77,
Mielai parasysiu,bet beda ta,kad pas mama vaziuosiu tik per Kaledas,nes ji gyvena daugiau ne uz 300km nuo manes.Apie rezultatus galesiu parasyti tik sausio men.Nors dabar galvoju,kad gal reikia nupirkti ir nusiusti siuntiniu.Dar galvoju kazin ar vaistineje ju rasiu,nes pati esu is Klaipedos. g.gif Bet kai bus kokie nors rezultatai,tai parasysiu. smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1101389312[/mergetime]
Nerute,
Knyga pirkau maisto parduotuveje prie kasos kur prekiauja kalendoriais,laikrasciais,zurnalais.Bet manau,kad ir knygynuose turetumei rasti.Pati knygute zalios spalvos ir toks skeletas nupiestas.Virsuje dar parasyta"vaistininko patarimai".Nezinau,ar suprantamai parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE (mama39 @ 2004 11 25, 15:20)
Nors dabar galvoju,kad gal reikia nupirkti ir nusiusti siuntiniu.Dar galvoju kazin ar vaistineje ju rasiu,nes pati esu is Klaipedos. g.gif Bet kai bus kokie nors rezultatai,tai parasysiu. smile.gif
[

Mano mama priesh viena diena uzsisako vaistinej ir kita diena eina pasiimt. Manau, kad taip daro visos vaistines su kiek retesniais vaistais...
Ash pati taip darau, nes vaistininke vis uzmirshta uzsakyt vaistazoliu arbata slimherba su kuria bandau palieknet rolleyes.gif
gera - kad dabar kapitalizmas wink.gif
Atsakyti
Pala,o tai ka ta slimherba padeda numesti svori.........................................?
Turiu ir as "gelbejimosi rata",tai ka ta arbata padeda? g.gif g.gif g.gif Nesu storule,bet ...na siuo atveju netikiu arbatomis rolleyes.gif Taigi reikia spoto,maziau valgyti,AR ne?Geriau ir piliules,bet tas svoris taip sugrizdavo.... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti