Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

QUOTE (mama39 @ 2004 11 26, 19:50)
Pala,o tai ka ta slimherba padeda numesti svori.........................................?
Turiu ir as "gelbejimosi rata",tai ka ta arbata padeda? g.gif g.gif g.gif Nesu storule,bet ...na siuo atveju netikiu arbatomis rolleyes.gif Taigi reikia spoto,maziau valgyti,AR ne?Geriau ir piliules,bet tas svoris taip sugrizdavo.... sad.gif sad.gif sad.gif

biggrin.gif jo jo... padeda, padeda biggrin.gif

na, o jei rimtai, tai ash periodishkai sportuoju, laikausi dietos ir shita arbata geriu del to, kad ji nepaleidzia viduriu, o skatina medziagu apykaita. Be to ji tonizuoja, o ash kaip tik bandau atsisakyti kavutes, todel ir geriu... dar kad skani rolleyes.gif

esu gerus ir piliules, bet daugelis lieknejimo preparatu yra su sena arba su salteksniu, o jie leidzia vidurius ir po to organizmas kuri laika nebegali savarankishkai tushtintis... sad.gif o shitos poveikis yra gal labiau per medziagu apykaitos skatinima. Sudety yra zalioji arbata ir dar ten zoleliu eile visa - tai nepakenks smile.gif

Aishku netikiu, kad nuo arbateles suplonesi.. tongue.gif , bet jei jau liekneji visom priemonem - tai visom wink.gif+ mano amziuje dar ir sveikatele reik patausot. blink.gif

Ar gavai tuos papildus?
Atsakyti
Geda prisipazinti,bet dar nenupirkau bash.gif Buvau taip uzsiemusi,kad visai neliko laiko,net prie kompo prisesti blush-anim-cl.gif
Gerai,kad sportuoji,bet va as visai neprisiverciu to daryti.Na nepatinka man,ir viskas.Jau geriau pabadausiu.
Papildu eisiu pirkti po sekmadienio,tai va tada ir parasysiu ar gavau juos.Tikiuosi.
Atsakyti
Siandien galiu jau rekauti,kad tu papildu nera visoje Klaipedoje blink.gif 99%zinau.Vaistininkes tik akis varto ir dzin...Na toks siutas ima ,kad negaliu.... mad.gif Bandysiu ju paieskoti Vilniuje,nes ten mano kriksto dukryte mokosi ,tai zadejo pagelbeti. smile.gif
Atsakyti
Mama 39,

Vilniuj tikrai yra Lazdynu vaistinej, Architektu g 17. Mes ten perkam. Keista, kad kiti neturi - nes efektyvus gi.. unsure.gif o ir alternatyvos nelabai yra unsure.gif

o vaistininkes tai kiaules sad.gif

del lieknejimu - man tai atvirkshciai - geriau pavalgyt ir pasportuot nei nevalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
mama77,
valio valio valio,nes jau gavau tuos papildus,kuriuos beje nupirko Vilniuje lazdynu vaistineje.Toks vyrukas vaziavo i Vilniu,tai va jis ir parveze.
Oi kaip tau aciu,kad parasei adresiuka tos vaistines smile.gif smile.gif oi,oi atsidziaugti negaliu smile.gif smile.gif thumbup.gif
Nezinau,kaip mama tuos vaistukus gers,nes jei nors viena piliule isgerus ka nors suskaus(neduok Dieve),tai jau veliau bus problema.Na buna su senais zmonemis gi visko.
As tai turiu vilciu,kad nors kiek jai pagelbes,nes dabar ,tai liudna sad.gif
Jei bus kokiu nors naujienu pradejus vartoti tuos papildus,tai parasysiu.
Linkiu smagiu svenciu newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Oi merginos. Kiek jus cia visko prirasete ir apie sanarius, ir apie lieknejima. clap_1.gif As pati neskaiciau jusu pasisakymu, nes buvau i sanatorija isvaziavus, i Druskininkus. Turejau proceduras purvo, vandens, masazus. Ir galiu pasakyt, kad jauciuosi geriau. smile.gif
As pritariu kad geriau gydytis vaistazolemis, tik reikia gerai zinoti kada ir kokias zoles naudoti.
Aciu visoms uz palaikyma ir patarimus. Ir tikiuosi ir toliau ju sulaukti. thumbup.gif
Atsakyti
iga,
sveika sugrizusi clap_1.gif
kaip smagu,kad tau geriau clap.gif
taip ir toliau....nes greita Kaledos newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Tai vat vel si tema uzmigo. sad.gif sad.gif sad.gif
Rasau,nes pazadejusi buvau.Mama jau vartoja tuos papildus,tai jai geriau,bet vos vos,o dar ir skrandi pradejo skaudeti,tai nezinau ar toliau juos naudos.Manau,kad jauniems zmonems tikrai verta pabandyti gerti papildus. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=mama39,2005 01 16, 20:35]
Tai vat vel si tema uzmigo. sad.gif sad.gif sad.gif
Rasau,nes pazadejusi buvau.Mama jau vartoja tuos papildus,tai jai geriau,bet vos vos,o dar ir skrandi pradejo skaudeti,tai nezinau ar toliau juos naudos.Manau,kad jauniems zmonems tikrai verta pabandyti gerti papildus. smile.gif smile.gif smile.gif
[/q
Gerai but prikelt sia tema,man tai labai aktualu. As manau,kad papildai ne visiems vienodai veikia.Juk labai priklauso nuo aplinkybiu, kokia liga sergama,ar skauda viena sanari,ar yra visu sanariu uzdegimas. Taigi jei vienam padeda,tai kitam tas pats gali net pakenkti. Jei organizme sutrinka kazkokia funkcija,jis nebeatpazysta lasteliu,kurios reikalingos sanariu normaliam funkcionavimui, tai maisto papildai gali tik palaikyti laikinai ju veikla.As manau kiekvienam reikia atrasti savus papildus ir gydymo metodikas individualiai.Ir stengtis ,kad kuo ilgiau ligai butu remisija.As uz tai,kad ranku nuleisti nevalia. Nors paciai uzeina visokiu minciu, kad pati kartais puolu i panika. .Kiek teko susidurti su gydytojais,tai visi pasake,kad RA nepagydomas. Man labai padejo sanatorija. Tik ar ilgam...labai tikiuosi,kad viskas bus gerai. smile.gif
Rasykit visos savo nuomone,nes kuo daugiau geru minciu tuo kitiems sveikiau thumbup.gif .IKI. ax.gif
Atsakyti
Na as noriu dar karta parasyti apie tuos papildus.
Nupirkau savo mamai tuos papildus kur rekomendavo mama77-labai geri,nes siandien pirma karta mama pasake ,kad nieko neskauda rolleyes.gif
Jauniems zmonems tikrai turetu padeti,o ir sveikti padetu greiciau.
Dar mamai pagaminau toki uzpila.Sutryniau 200gr.gintaru ir uzpyliau stikline spirito,palaikiau keleta savaiciu,o veliau ji tuo skysciu tryne sanarius.Labai maloniai kvepia-sakais,o ir gydymui padeda. rolleyes.gif
Na as manau,kad papildai tikrai niekam nepakenks,o tuo labiau,kad jie pagaminti is 100procentu augalines kilmes produktu.
Na,linkiu sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(mama39 @ 2005 01 29, 22:12)
Na as noriu dar karta parasyti apie tuos papildus.
Nupirkau savo mamai tuos papildus kur rekomendavo mama77-labai geri,nes siandien pirma karta mama pasake ,kad nieko neskauda rolleyes.gif
Jauniems zmonems tikrai turetu padeti,o ir sveikti padetu greiciau.
Dar mamai pagaminau toki uzpila.Sutryniau 200gr.gintaru ir uzpyliau stikline spirito,palaikiau keleta savaiciu,o veliau ji tuo skysciu tryne sanarius.Labai maloniai kvepia-sakais,o ir gydymui padeda. rolleyes.gif
Na as manau,kad papildai tikrai niekam nepakenks,o tuo labiau,kad jie pagaminti is 100procentu augalines kilmes produktu.
Na,linkiu sveikatos.

Saunu , kad tavo mamai neskauda. thumbup.gif
As irgi apsisprendzaiu, nusipirksiu, pabandysiu ir as. mirksiukas.gif
Mama39 parasyk kiek menesiu tavo mama gere ir po kiek. Ar dar gers kai pagerejo.Ir is kur gintaru tiek gavai?
Atsakyti
iga,
oi su tuo skausmu tai zinai viena diena neskauda,o kita jau ir skauda.Senam zmogui tai is viso.......
as nupirkau mamai tuos papildus kur rekomendavo mama77.Mano mama dar tik viena kursa sugere tu papildu.Dar ji ten koki 100 smile.gif liaudisku metodu naudoja.
O gintaru gauti vienas juokas-pati prisirinkau prie juros. smile.gif Na dar ju buna pirkti tokiuose mazuose krepseliuose(mugese).Na bent jau mano mieste.
Dar noriu pasakyti,kad mama gere ir kitokius papildus,bet va jie nepadejo. blink.gif
Atsakyti