Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas

man tai daktarė prirašė vaistus tausojančisu skrandi.
Kad ir kaip prastai ryte turiu ant tuscio išgert ir 30min laukt, tada valgau ir geriu vaistus nuo RA.....
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 22, 19:14)
man tai daktarė prirašė vaistus tausojančisu skrandi.
Kad ir kaip prastai ryte turiu ant tuscio išgert ir 30min laukt, tada valgau ir geriu vaistus nuo RA.....

Omeprazolis ryškiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Лечение артрита и туберкулёза Солнцем
http://lohana6.narod.ru/zdrav10.html
Atsakyti
ot ir nepataikei. Omeprozolis rūgšti muša tik
aš ji 10 metu geriu.

nolpaza mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
[/quote] biggrin.gif biggrin.gif
nesigincyciu .taip kai paastrejimai buna ir sanariai sutine tai zinoma jiems ramybes reikia bet......be judesio vien vaistus ryti tai ir ne iseitis.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija3: 23 kovo 2011 - 19:50
lotuliukas.gif o tai įsivaizduoji kad išeina žmogui be judesio. Nu tipo gulim visą dieną. Tik tiek kad judėt, man reik tonos nuskausmianmųjų. biggrin.gif Magnifique kariauja su 3 vaikais, nors nuskausminamųjų tai priryja....Sunrayja iegi turi padaužiuka ,kuri dabot reikia. Nu aš tai viena sau galu leist prigult ir vaikus kažkur pasiųst.bet šeip kaip blogai ebbūtų vistiek tenka pagamint pietus ir vaikus suvežiot i mokykla ir būrelius, o jau likusi laika ,galiu sau leist pagulėt. Nu kokia ligota ta moteriškė yra vistiek namų ruoša yra, o ir nesinori prieš vyra labai sudribusiai būt.Nu čia grynai moteriška pozicija, pagailės ėmtus antrus, nu paskui sveikos ieškos. Aišku gal čia juokingai atrodo ... bet nesinori įsitikint ar teisybė. O va forume galim pasiguost , pasipasakot, nes tik pačios suprantam kaip skauda ir keik jėgų mums kainuoja paprasta namų ruoša. Žmonės kas su šia liga nesusidūrętai nesupras...

kažkada daktarės klausiau gal i kokia mankštą siųsit, tai ta juokiasi, namie apsidirbsi ir bus tau mankšta......
Aš tai kai sergu, dabar stengiuos ir i kirpykla dažnaiu nueit, ir pagulėt tada kai mnamie neiko nėr. ir valgyt skanaiu padaryt. Kažkaip nesinori kad vyras ko prisimislytų ar vaikai mama sergančia prisimintų. Bet ir nelakstau apie visus,kaip tarnaitė, visgi šeiminyksčiai man daug padeda.

mano močiutė visada asakodavo apie savo kaiminka, pokario poniute, kuri baisiausiai dssirgdavo,ale visada pasipuošdavo prieš vyrui namo pareinant , taip kad tas net nežinodavo jog ji serga.NU čia aišku irgi kraštutinumas, bet proto igi yra..........
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 23, 16:22)
ot ir nepataikei. Omeprozolis rūgšti muša tik
aš ji 10 metu geriu.

nolpaza mirksiukas.gif

Nu nia.Šiaip omepas gydo opas,ezofagitą,gastritą.Tas rūgštingumo mažinimas yra tik antrinė jo funkcija. O šiaip,tai ir omepo ir Nolpazos veikimas vienodas.Jie abu yra protonų siurblio inhibitoriai.
Čia tas pats,kaip tie visi priešuždegiminiai.Jų veikimas,paskirtis yra vienoda.O ir veiklioji medžiaga tos pačios kilmės-vienas omeprazolis,kitas pantoprazolis.Jie abu daro tą patį,gydo opas ir apsaugo nuo jų atsiradimo,mažina uždegimą ir rūgštingumą. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 23, 20:11)
lotuliukas.gif  o tai įsivaizduoji kad išeina žmogui be judesio. Nu tipo gulim visą dieną. Tik tiek kad judėt, man  reik tonos nuskausmianmųjų.  biggrin.gif Magnifique kariauja su 3 vaikais, nors nuskausminamųjų tai priryja....Sunrayja iegi turi padaužiuka ,kuri dabot reikia. Nu aš tai viena sau galu leist prigult ir vaikus kažkur pasiųst.bet šeip kaip blogai ebbūtų vistiek tenka pagamint pietus ir vaikus suvežiot i mokykla ir būrelius, o jau likusi laika ,galiu sau leist pagulėt. Nu kokia ligota ta moteriškė yra vistiek namų ruoša yra, o ir nesinori prieš vyra labai sudribusiai būt.Nu čia grynai moteriška pozicija, pagailės ėmtus antrus, nu paskui sveikos ieškos. Aišku gal čia juokingai atrodo ... bet nesinori įsitikint ar teisybė. O va forume galim pasiguost , pasipasakot, nes tik pačios suprantam kaip skauda ir keik jėgų mums kainuoja paprasta namų ruoša. Žmonės kas su šia liga nesusidūrętai nesupras...

kažkada daktarės klausiau gal i kokia mankštą siųsit, tai ta juokiasi, namie apsidirbsi ir bus tau mankšta......
Aš tai kai sergu, dabar stengiuos ir i kirpykla dažnaiu nueit, ir pagulėt tada kai mnamie neiko nėr. ir valgyt skanaiu padaryt. Kažkaip nesinori kad vyras ko prisimislytų ar vaikai mama sergančia prisimintų. Bet ir nelakstau apie visus,kaip tarnaitė, visgi šeiminyksčiai man daug padeda.

mano močiutė visada asakodavo apie savo kaiminka, pokario poniute, kuri baisiausiai dssirgdavo,ale visada pasipuošdavo prieš vyrui namo pareinant , taip kad tas net nežinodavo jog ji serga.NU čia aišku irgi kraštutinumas, bet proto igi yra..........

Oj..teisingas žodis-kariauja doh.gif doh.gif Šian visą vakarą su vyresnėliais kariavau doh.gif Galvojau nusižudysiu.Pradžiai bandžiau iš kažkur prisikviest 15min. (tipo ėjom dičkės supinatoriaus prie baseino ieškot ir po to šiukšlių išmest,tai jie pirmiau manęs velnias žino kur nubėgo) doh.gif tai pradžiai šaukiau,kol balso netekau-neišgirdo,tada pati turėjau ieškot,tada dar po 5 min.atradau doh.gif tada padariau išvadą,kuria vieta vaikai klauso doh.gif doh.gif Tada dar dičkė besiprausdama sugebėjo visą vonios kambarį užliet su dušu doh.gif nu ir tt. doh.gif
Tai po pirmo bajerio sakiau,kad paliksiu juos gyvent lauke matyt.Bet kas mane labiausiai nervuoja,jiem užplaukia taip,kad kaltės jokios nebejaučia ir nei atsiprašau-nieko.Ot.Tai visa pikta kaip ragana išplūdau juos (neišsimiegojau šian,nes apie 9val. ryte sulaukiau mažiaus lovoje ir nebegalėjau miegot,nes vietos nebebuvo (vaikui 6 mėn.bet kai išsiverčia lovoj doh.gif ) nu ir tada turėjau šalia jo persikreipusi gulėt iki 11val. kol išsimiegojo,nes jei paliksi vieną-nukris nuo lovos doh.gif ,aišku paminėkim faktą,kad iki 3 val.nakties Hausą žiūrėjau blush2.gif ).Žodžiu,negaliu,šian tokia daužta jaučiuosi,kantrybės O pas mane apskritas...žodžiu...išsiliejau kai reikalas doh.gif Prisigėriau paracetamolio kalną,tai lyg atleidinėja galvelę unsure.gif
Atsakyti
oi Magnifique tai tu šiandien dažta rimtai.

aš tai šiandien ,kaip suvažinėta. Atsiėkliau išvežiau mergikes mokyklon, gryžau ir davai gėles persodinėt...paskui suitavriau viska, valgyt padariau, o prieš važiuojant i mokykla supratau,kad žiauriai skuada visur ir nusikaliau , gulėčiau paslika. Nu prisiminaiu kad vaistų neišgėriau... tai va liūdna boiški, nes neišeine nei 1 dozės medrolio praleist,organiszmas iškart atsisakinėja..... ainu paguėlsiu ,kol atsigausiu, o paskui dar milijonas reikalų.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 24, 14:13)
oi Magnifique tai tu šiandien dažta rimtai.

aš tai šiandien ,kaip suvažinėta. Atsiėkliau išvežiau mergikes mokyklon, gryžau ir davai gėles persodinėt...paskui suitavriau viska, valgyt padariau, o prieš važiuojant i mokykla supratau,kad žiauriai skuada visur ir nusikaliau , gulėčiau paslika. Nu prisiminaiu kad vaistų neišgėriau... tai va liūdna boiški, nes neišeine nei 1 dozės medrolio praleist,organiszmas iškart atsisakinėja.....  ainu paguėlsiu ,kol atsigausiu, o paskui dar milijonas reikalų.

O aš šian laisvą dieną turiu tongue.gif Miegojau iki 12val.tada radau raštelį,kad visa mano šaika į paplūdimį išvarė,o grįš tik vakare hihihi.gif Tai šiandien aš kapitaliai ilsėsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif kaip gerai, aš tai visia i paplūdymį norėčiau.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti