man tai daktarė prirašė vaistus tausojančisu skrandi.
Kad ir kaip prastai ryte turiu ant tuscio išgert ir 30min laukt, tada valgau ir geriu vaistus nuo RA.....
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 22, 19:14)
man tai daktarė prirašė vaistus tausojančisu skrandi.
Kad ir kaip prastai ryte turiu ant tuscio išgert ir 30min laukt, tada valgau ir geriu vaistus nuo RA.....
Omeprazolis ryškiai
Лечение артрита и туберкулёза Солнцем
http://lohana6.narod.ru/zdrav10.html
http://lohana6.narod.ru/zdrav10.html
ot ir nepataikei. Omeprozolis rūgšti muša tik
aš ji 10 metu geriu.
nolpaza
aš ji 10 metu geriu.
nolpaza
[/quote]
nesigincyciu .taip kai paastrejimai buna ir sanariai sutine tai zinoma jiems ramybes reikia bet......be judesio vien vaistus ryti tai ir ne iseitis....
kažkada daktarės klausiau gal i kokia mankštą siųsit, tai ta juokiasi, namie apsidirbsi ir bus tau mankšta......
Aš tai kai sergu, dabar stengiuos ir i kirpykla dažnaiu nueit, ir pagulėt tada kai mnamie neiko nėr. ir valgyt skanaiu padaryt. Kažkaip nesinori kad vyras ko prisimislytų ar vaikai mama sergančia prisimintų. Bet ir nelakstau apie visus,kaip tarnaitė, visgi šeiminyksčiai man daug padeda.
mano močiutė visada asakodavo apie savo kaiminka, pokario poniute, kuri baisiausiai dssirgdavo,ale visada pasipuošdavo prieš vyrui namo pareinant , taip kad tas net nežinodavo jog ji serga.NU čia aišku irgi kraštutinumas, bet proto igi yra..........
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 23, 16:22)
Nu nia.Šiaip omepas gydo opas,ezofagitą,gastritą.Tas rūgštingumo mažinimas yra tik antrinė jo funkcija. O šiaip,tai ir omepo ir Nolpazos veikimas vienodas.Jie abu yra protonų siurblio inhibitoriai.
Čia tas pats,kaip tie visi priešuždegiminiai.Jų veikimas,paskirtis yra vienoda.O ir veiklioji medžiaga tos pačios kilmės-vienas omeprazolis,kitas pantoprazolis.Jie abu daro tą patį,gydo opas ir apsaugo nuo jų atsiradimo,mažina uždegimą ir rūgštingumą.
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 23, 20:11)
kažkada daktarės klausiau gal i kokia mankštą siųsit, tai ta juokiasi, namie apsidirbsi ir bus tau mankšta......
Aš tai kai sergu, dabar stengiuos ir i kirpykla dažnaiu nueit, ir pagulėt tada kai mnamie neiko nėr. ir valgyt skanaiu padaryt. Kažkaip nesinori kad vyras ko prisimislytų ar vaikai mama sergančia prisimintų. Bet ir nelakstau apie visus,kaip tarnaitė, visgi šeiminyksčiai man daug padeda.
mano močiutė visada asakodavo apie savo kaiminka, pokario poniute, kuri baisiausiai dssirgdavo,ale visada pasipuošdavo prieš vyrui namo pareinant , taip kad tas net nežinodavo jog ji serga.NU čia aišku irgi kraštutinumas, bet proto igi yra..........
Oj..teisingas žodis-kariauja
Tai po pirmo bajerio sakiau,kad paliksiu juos gyvent lauke matyt.Bet kas mane labiausiai nervuoja,jiem užplaukia taip,kad kaltės jokios nebejaučia ir nei atsiprašau-nieko.Ot.Tai visa pikta kaip ragana išplūdau juos (neišsimiegojau šian,nes apie 9val. ryte sulaukiau mažiaus lovoje ir nebegalėjau miegot,nes vietos nebebuvo (vaikui 6 mėn.bet kai išsiverčia lovoj
oi Magnifique tai tu šiandien dažta rimtai.
aš tai šiandien ,kaip suvažinėta. Atsiėkliau išvežiau mergikes mokyklon, gryžau ir davai gėles persodinėt...paskui suitavriau viska, valgyt padariau, o prieš važiuojant i mokykla supratau,kad žiauriai skuada visur ir nusikaliau , gulėčiau paslika. Nu prisiminaiu kad vaistų neišgėriau... tai va liūdna boiški, nes neišeine nei 1 dozės medrolio praleist,organiszmas iškart atsisakinėja..... ainu paguėlsiu ,kol atsigausiu, o paskui dar milijonas reikalų.
aš tai šiandien ,kaip suvažinėta. Atsiėkliau išvežiau mergikes mokyklon, gryžau ir davai gėles persodinėt...paskui suitavriau viska, valgyt padariau, o prieš važiuojant i mokykla supratau,kad žiauriai skuada visur ir nusikaliau , gulėčiau paslika. Nu prisiminaiu kad vaistų neišgėriau... tai va liūdna boiški, nes neišeine nei 1 dozės medrolio praleist,organiszmas iškart atsisakinėja..... ainu paguėlsiu ,kol atsigausiu, o paskui dar milijonas reikalų.
QUOTE(rimulėėė @ 2011 03 24, 14:13)
oi Magnifique tai tu šiandien dažta rimtai.
O aš šian laisvą dieną turiu