QUOTE(rimulėėė @ 2010 10 18, 22:00)
fibromialgija paskaičiau, ne taip jau baisiai ir skamba.
Wia , o kaip su skausmais tau, nors kiek geriau. Ar tas pats velnias.
Aš va neikaip nesuprantu,kaip ta medroli gert. sakė mažint, bet jei blogiau jausioss grįžt prie senos normos. O kas yra blogiau jausies. Patins, skaudės...kas..

Wia , o kaip su skausmais tau, nors kiek geriau. Ar tas pats velnias.
Aš va neikaip nesuprantu,kaip ta medroli gert. sakė mažint, bet jei blogiau jausioss grįžt prie senos normos. O kas yra blogiau jausies. Patins, skaudės...kas..
Man buvo labai blogai , negalejau net atsisest pati , nei gulint pasisukt ant sono , nei plauku susukuot ... zodziu beveik nieko be pagalbos padaryt negalejau. Kai pagulde i ligonine ir pradejau gert man minetus vaistus pradejau geriau jaustis ... na ir mazdaug po menesio viska jau galejau pati pasidaryt be niekeno pagalbos . Gal po kokiu 2 menesiu jauciausi beveik taip pat kaip jauciausi iki susergant ( tphu tphu thpu). Dabar visai jokiu vaistu negeriu , gal ir blogai darau .. nezinau . Siaip tai turiu gerti medroli i ta sulfasalazina ( ar kaip jis ten), o celebrex'a jei skaudetu. Man dabar gal kaip ir remisija , bet kiek ilgai jinai bus neaisku . Kai susisrgau pirma karta ( preita rudeni) tai po gydymo viskas buvo gerai mazdaug 7 menesius .