Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimtakio uždegimas!

Mamytes, ar yra buve jums, kad slapime rodo tik eritrocitu nedaug, bet kiti parametrai normos ribose?
Atsakyti
Pupinis, o ka gydytoja sako del tu tyrimu? 4u.gif
O daznai darai slapimo tyrima, ar kai ka nors itari?
As pradzioj dariau daznai..Dabar apsiraminau.
Dar idomu toks dalykas, kaip vaikuciams su refliuksu sekesi mokintis ant puoduko?Mes mokinames jau seeeeeenai, bet iki pabaigos,deja, nesigauna.Nezinau, ar "kaltinti" refliuksa,nes sako jog kartais gali nepajusti ar dar reikia mums palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 09 24, 13:18)
Pupinis, o ka gydytoja sako del tu tyrimu? 4u.gif
O daznai darai slapimo tyrima, ar kai ka nors itari?
As pradzioj dariau daznai..Dabar apsiraminau.
Dar idomu toks dalykas, kaip vaikuciams su refliuksu sekesi mokintis ant puoduko?Mes mokinames jau seeeeeenai, bet iki pabaigos,deja, nesigauna.Nezinau, ar "kaltinti" refliuksa,nes sako jog kartais gali nepajusti ar dar reikia mums palaukti  smile.gif

Si karta gydytojai nieko nesake, nes mes siandien pasidarem privaciai, ten niekas nekomentavo, rado eritrocitu tik, kazkokia nesamone, pries tai tyrime buvo tik bakterijos. Slapima darau karta per savaite jau beveik 1,5 metu, o jei sukarsciuoja dar ir dazniau padarau.

Na, mums su puoduku ir sunku, ji supranta, ka reikia daryti, kai pasodinu ir pasakau sisioti, susikaupia, pasisioja, supranta, ka daro, gali sulaikyti, kai paprasau, bet va, nesipraso ant puodo, prisisioja i kelnytes ir tik tada pasisako g.gif
Atsakyti
O jums gyd rekomenduoja taip daznai daryti, ar jus savanoriskai, ar turit vis itarimu?
Pas mane kur gyvenu taip daznai ir nedarytu, o ir Lietuvos medikai sake i men karta 3 pirmus menesius ir iskart sukarsciavus.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 09 24, 18:54)
O jums gyd rekomenduoja taip daznai daryti, ar jus savanoriskai, ar turit vis itarimu?
Pas mane kur gyvenu taip daznai ir nedarytu, o ir Lietuvos medikai sake i men karta 3 pirmus menesius ir iskart sukarsciavus.

Kai negerem vaistu, tai rekomendavo pati nefrologe daznai daryti, o dabar po daugiau nei metu vel buvo susirgusi, tai pediatre pati rekomendavo daryti kas savaite, man tinka, vis ramiau.
Atsakyti
Ptarkit, kaip paimti slapimo tyrima mergaitei, i puoduka nedaro blink.gif tik i pampersa 1,9 metu mums blush2.gif ?

Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2011 10 15, 10:51)
Ptarkit, kaip paimti slapimo tyrima mergaitei, i puoduka nedaro  blink.gif  tik i pampersa 1,9 metu mums  blush2.gif  ?

yra prilipinami maisiukai vaistinese. O jei turit bedu del slapimo infekciju, tai butinai pratinkit i puoduka ir kuo greiciau pampersus dekit i sali
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 15, 13:08)
yra prilipinami maisiukai vaistinese. O jei turit bedu del slapimo infekciju, tai butinai pratinkit i puoduka ir kuo greiciau pampersus dekit i sali

pati susirau, tai dabar galvojy, gal ir vaika reik patikrint... o del puoduko, tai nedaro ir viskas, tik atsistoja paeina kelis zingsniau ir tada padaro (matyt atsisedus nesigauna), ir taip jau seniai ... echhh..
Atsakyti
Mes einame 28diena pas nefrologe, darysimes scintigrafija..
[/quote]
Terapanke, Jūs jau darėte šį tyrimą? Koaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2011 10 27, 17:19)
Terapanke, Jūs jau darėte šį tyrimą? Koaip sekėsi?

Taip, dareme.Deja, rezultatai prasti, insktukas veikia truputi maziau nei puse.Pagalvojau ir apie jus- rekomenduociau prasyti jog padarytu..
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 15, 10:08)
kuo greiciau pampersus dekit i sali

Kad butu lengva padaryti kaip parasyti! Savo mergina laikau su triusikeliais namie jau tikriausiai daugiau nei puse metu, sodinu ant puoduko,ir daro,ir supranta, ir pasipraso, ir pamirsta ( kaip dabar sia savaite, nors ana gyvenom sausos!), ir graziai, ir pikciau, ir su saldainiu, ir knygele ir visi kiti imanomi budai buvo isbandyti.Ir norimo rezultato NERA.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2011 10 27, 19:37)

Kad butu lengva padaryti kaip parasyti! Savo mergina laikau su triusikeliais namie jau tikriausiai daugiau nei puse metu, sodinu ant puoduko,ir daro,ir supranta, ir pasipraso, ir pamirsta ( kaip dabar sia savaite, nors ana gyvenom sausos!), ir graziai, ir pikciau, ir su saldainiu, ir knygele ir visi kiti imanomi budai buvo isbandyti.Ir norimo rezultato NERA.

aš pasakysiu, kaip man gydytojas Santariškėse pasakė: "Aš Jums pasakau, ko reikia, kad Jūsų dukra rečiau sirgtų (čia apie sauskelnes), o kokiu būdu Jūs to pasieksit, ne mano reikalas". Žinokit verčiaus per galvą, plika šikna leidau bėgiot namuose (vasara buvo), saldainiais šėriau, vonioj ant puodo pasodinus vandenį leidau doh.gif Net prisimint nenoriu.... O į visokius, kad vaikui ant puoduko sėdint žaislų neduot ir pan. spjovus buvau, viską leidau, kad tik sėdėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Terapankė,2011 10 27, 20:37]
Taip, dareme.Deja, rezultatai prasti, insktukas veikia truputi maziau nei puse.Pagalvojau ir apie jus- rekomenduociau prasyti jog padarytu..
Papildyta:

Mums echoskopuojant dar nemate, kad butu kokie pakitimai, nors pagal skaiciavimus ir musu vienas inkstukas mazenis, bet echoskopuotojai nieko nesako, nezinau, ka ir galvoti doh.gif
Vienas inkstukas ar abu jusu pazeisti?
Atsakyti