Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojai Anglijoje

nu man skanavimai su pirmu vaiku buvo normaliam kabinete. Tik vat kad greitosios ir mirdamas neprisisauksi. doh.gif Turi pats gimdydamas vaziuoti i ligonine.

Džiordžita, o kodel tau teko sumoketi 10svaru? Kad leistu skristi? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 01 15, 21:03)
nu man skanavimai su pirmu vaiku buvo normaliam kabinete. Tik vat kad greitosios ir mirdamas neprisisauksi.  doh.gif Turi pats gimdydamas vaziuoti i ligonine.

Džiordžita, o kodel tau teko sumoketi 10svaru? Kad leistu skristi? ar kaip?

Mes tai 25 svarus mokejom,kad leistu nesciai skristi...
Atsakyti
nesuprantu? kodel, uz ka? as per velykas vaziuosi i lT atostogoms, bet gudytoja nieko neuzsimine g.gif tiesa, vaziuosim masina.
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 01 15, 20:45)
nesuprantu? kodel, uz ka? as per velykas vaziuosi i lT atostogoms, bet gudytoja nieko neuzsimine  g.gif  tiesa, vaziuosim masina.

Masina yra kas kita.O su lektuvu yra atsakomybe.Daktaras apziuri ir ivertina ar galima skristi,nes gali juk buti pavojinga.
Atsakyti
na as gyvenau Anglijoje kai laukiausi,Norwich mieste,tai prieziura super,net nepalyginsi kaip Lietuvoje...Jei GP del kazko neaisku iskart siuncia i universitetine ligonine kur tave ar tavo kudiki apziuri nuo..iki...Tikrai buvau labai patenkinta.Labai malonus visi,nesciajai vaistai,dantistas nemokami,dar po to iki tol kol vaikuciui metai sueina abiem nemokami vaistai.Aplamai visi mandagus,malonus,ne taip kaip Lietuvoj.Cia tik visi pinigu nori.
Cia kazkas skundesi kad teko sumoket 10svaru uz leidima skristi.Lietuvoj gydytojam daug daugiau reikia det i kisene ir per kiekviena rimtesni apsilankyma,nes kitaip nzn ka su tavim padarys ar tavo vaiku...o ten gydymas nemokamas,tik uz tokius panasius leidimus moket reikia ir tai nemanau kad 10svaru yra labai dideli pinigai,kad reiktu skustis. smile.gif
Atsakyti
Gimdziau Londone ir esu patenkinta gimdymo namais ir pogimdyvine prieziura. Bet va paskui, tai ten kazkaip neatsakingai daktarai ziuri g.gif Maniske vis galvyte i viena puse tesukdavo, tai kiek as ten klausiau del to, tai visi - praeis, isaugs. Kai atvaziavom i LT tuoj pat buvo israsytas vitaminas D ir masazai. Matyt vis tik buvo uzdelsta, galvyte nuguleta, bet tikimes, kad atsistatys. O kai sie kaklo tonusai negydomi, tai gali ir blogai baigtis lelkom...
Apejom visa aibe gydytoju Lietuvoj, bet ir cia del ju elgesio is nervu asara teko isspaust blush2.gif
Po poros savaiciu skrendam i Londona, manau, kad dabar busiu reiklesne savo GP, pati info prisirinksiu, o paskui reikalausiu is ju ax.gif
Atsakyti
na taip ,kaip kam pasitaiko.bet pastoviai eilėse laukti tiek pas midvaifę,kur ateina babaika dar 5 vaikai ir vyras,tai kol tuos abitus nusiimininėja ar ką ten,tai mažiausiai po pusvaladdį laukt.skenavime tas pats.kadangi aš buvau dirbanti,tai man su tais vizitais buvo l. sunku.
Atsakyti
Mas mus ryt turi ateiti daktare,i namus.Zesiu kaip elgsis,mat nauja daktare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžita @ 2007 01 17, 01:24)
na taip ,kaip kam pasitaiko.bet pastoviai eilėse laukti tiek pas midvaifę,kur ateina babaika dar 5 vaikai ir vyras,tai kol tuos abitus nusiimininėja ar ką ten,tai mažiausiai po pusvaladdį laukt.skenavime tas pats.kadangi aš buvau dirbanti,tai man su tais  vizitais buvo l. sunku.

Na man ten tai ne karto neteko eilej laukt,kaip tik viskas labai punktualiai,ypac jei laukiesi ne taip kaip Lietuvoj.Pora dienu pries gimdymateko daugiau nei val pralaukt eilej pas ginekologe...o del to kad sakai kad esi dirbanti ir tau sunku su vizitais tai zinok uzjauciu del darbdaviu tada,nes maniskiai isleisdavo mane visai dienai kai turedavau vizita pas midwife ir apmokedavo uz visa diena.Pagal istatymus taip ir turetu elgtis su visom nesciosiom.Cia jau kalti tavo nekokie darbdaviai. smile.gif
Atsakyti
mano sese gimde londone tai ne kokie atsiliepimai po paros isleidonamo nors ji pati jautesi ne kaip! del to as ir nusprendziau gimdyti lietuvoje! ir labai dziaugiuosi nes cia ir prieziura viskas puiku, zadu uz menesio vaziuoti i londona bet pasiskaicius jusu komentaru issigandau! mum dar liks skiepu paskiepinti kur kreiptis kad tave graziai priimtu! o jei ten susirgs? cia lietuvoje i namus daktare atvaziuoja jei paskambini...
baisu man darosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,na tikrai su anglijos daktarais sunku..Pati gimdziau cia Londone ir antra tai tikrai tik Lietuvoje gimdysiu,nes cia prieziura ne kokia..Na paskui ateina ta vadinama midwife-sesute i namus apziureti..ir viskas..o mano drauge tai isviso pati turejo skambinti i ligonine ir prasyti kad kas nors ateitu,nes jie nesiteike atvaziuoti.Dekui dievui mano mazoji gime sveikute,ir iki siol rimciau nesirgo.O po sesiu savaiciu kaip turejo buti jos ir mano apziura,tai tik mane gydytojas prieme,o mazu vaiku jis tipo neapziuri..O ir mane tik siaip sau apziurejo,spaudima pamatavo,paklause ar gerai jauciuosi ir atia...Tai va uzsisakiau bilietus i LT ir mano mazaja pirma karta tik 4 men paziurejo gydytojas.Jie labai nerimtai i viska ziuri.ta pati mano drauge,na jos dukrele pradejo berti..na ji zinoma pas gydytoja..jis tik pasiziurejo,tikraja ta zodzio prasme tik zvilgelejo, mazylei ir israse tepaliuko ...tai va taip savaite ir kita..o nepraeina..tada as jai patariau pas kinieciu daktarus kreiptis,ir ka jus manot ..jie ir tyrimus padare..istyre kad truksta cinko..jau baigia pasveikti...Zinoma kas uz Londono gyvena ,kitose miestuose...ten manau tikrai geresni daktarai nes visi bega is Londono..
Atsakyti
QUOTE(gabijuks @ 2007 02 08, 10:11)
Sveikutes,na tikrai su anglijos daktarais sunku..Pati gimdziau cia Londone ir antra tai tikrai tik Lietuvoje gimdysiu,nes cia prieziura ne kokia..Na paskui ateina ta vadinama midwife-sesute i namus apziureti..ir viskas..o mano drauge tai isviso pati turejo skambinti i ligonine ir prasyti kad kas nors ateitu,nes jie nesiteike atvaziuoti.Dekui dievui mano mazoji gime sveikute,ir iki siol rimciau nesirgo.O po sesiu savaiciu kaip turejo buti jos ir mano apziura,tai tik mane gydytojas prieme,o mazu vaiku jis tipo neapziuri..O ir mane tik siaip sau apziurejo,spaudima pamatavo,paklause ar gerai jauciuosi ir atia...Tai va uzsisakiau bilietus i LT ir mano mazaja pirma karta tik 4 men paziurejo gydytojas.Jie labai nerimtai i viska ziuri.ta pati mano drauge,na jos dukrele pradejo berti..na ji zinoma pas gydytoja..jis tik pasiziurejo,tikraja ta zodzio prasme tik zvilgelejo,  mazylei ir israse tepaliuko ...tai va taip savaite ir kita..o nepraeina..tada as jai patariau pas kinieciu daktarus kreiptis,ir ka jus manot ..jie ir tyrimus padare..istyre kad truksta cinko..jau baigia pasveikti...Zinoma kas uz Londono gyvena ,kitose miestuose...ten manau tikrai geresni daktarai nes visi bega is Londono..

situacija zinoma ir labai panasi i musu, mano mazosios irgi niekas neapziurejo normaliai ir pasake kad viskas gerai, nors buvau klausus apie akyte kuri labai traiskanojo, sake savaime praeis, deja, gryzom i LT o ten pasake kad uzdegimas! israse vaistu ir praejo, na ir kas kad cia nemokami jie, bet tu ju negauni kai reikia verysad.gif o savo gydytoja maciau tik karta ir tas tik paklause kaip jauciuos blink.gif ar gi cia daktarai g.gif
Atsakyti