Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškas kūdikis

QUOTE(zalios_akys @ 2010 04 23, 18:07)
Suzinojau is jusu patirties daug nauju produktu nuo kuriu taip pat gali berti.
Beja gal kuri zinote ar beria nuo perliniu kruopu, melyniu, avieciu?

Visus produktus reikia vis tiek pačiai atrinkti, net ir nuėjus pas alergologą, kadangi labai individualu.
Jei perkate paprastas perlines kruopas, tai dažniausiai ant jų nerašo kokie tai grūdai, nerašo todėl, kad miežiuose gali būti kviečių, jei gerai pamenu lyg 5%. Aš tai perku ekologiškas, rašo miežių perlinės kruopos.
Mėlynės turėtų tikti, o avietės yra prie alergizuojančių g.gif , bet reikia bandyt mirksiukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
aciu abiem mamytem 4u.gif
tikiuosi rasiu jegu atsispirti visokiems skanestams kuriu negalima smile.gif
p.s.gerai kad bent perlines galima thumbup.gif -as jas labai megstu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! 4u.gif
Ziuriu temuke nelabai gyva, bet gal kas atskays 4u.gif
mano vaikeliui 4 su truputuka menesio , maitinu tik MP. atsirado spuogeliu, nebe pirma karta, ant smakro daugiausiai. nors pirmus menesius nebuvo o valgiau tikrai daug ka is alergizuojaanciu produktu. Dabar mes dar esame karstame klimate, tai atsiklausiau gydytojos ar tai gal prakaitine ar alerginis berimas, na bet jinai man negali to pasakyti buvo atsakymas blink.gif . Pagal mano pastebejima gal beria nuo vitamino, nes cia duodamas A+D, bet ar gali buti?
gal ir nera baisus tas berimas jei gydytoja rami, o gal gydytoja tokia.. bet paciai neramu, dar ivarysiu vaikeliui alergija visam gyvenimui... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmadi: 02 gegužės 2010 - 12:22
QUOTE(Palmadi @ 2010 05 02, 13:20)
Sveikos mamos!  4u.gif
Ziuriu temuke nelabai gyva, bet gal kas atskays  4u.gif
mano vaikeliui 4 su truputuka menesio , maitinu tik MP. atsirado spuogeliu, nebe pirma karta, ant smakro daugiausiai. nors pirmus menesius nebuvo o valgiau tikrai daug ka is alergizuojaanciu produktu. Dabar mes dar esame karstame klimate, tai atsiklausiau gydytojos ar tai gal prakaitine ar alerginis berimas, na bet jinai man negali to pasakyti buvo atsakymas  blink.gif . Pagal mano pastebejima gal beria nuo vitamino, nes cia duodamas A+D, bet ar gali buti?

Taip, nuo vitamino D (ypač padauginus) gali berti. Bet jeigu ant smakro, tai ne nuo seilių? Nedygsta dantukai, nesiseilėja vaikas? Pabandykit kokį kremą nuo seilių veidukui, atrodo, Sebamed turi 4u.gif

Ant kojyčių nėra sausų, šiurkščių, paraudusių plotelių, kelių linkiai neraudonuoja? Dažniau prasideda nuo kojų, jeigu tai alergija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 02 gegužės 2010 - 12:25
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 02, 12:23)
Taip, nuo vitamino D (ypač padauginus) gali berti. Bet jeigu ant smakro, tai ne nuo seilių? Nedygsta dantukai, nesiseilėja vaikas? Pabandykit kokį kremą nuo seilių veidukui, atrodo, Sebamed turi  4u.gif

Ant kojyčių nėra sausų, šiurkščių, paraudusių plotelių, kelių linkiai neraudonuoja? Dažniau prasideda nuo kojų, jeigu tai alergija...

aciu uz greita atsakyma! 4u.gif
ant kojyciu buvo mazi spuogiukai su baltu viduriu, prie rauksleliu, mazi labai, bet dabar ziuriu dingo. turbut kad ten prakaitine buvo, nes prakaituoja smarkiai... g.gif
o seiliu daug pas mus dabar labai ... panasu dantukai... nuo dantuku gali berti???

O vitamina kai duodavau D3 vandenini buvo viskas ok, o sitas su vit. A dar ir aliejiniu pagrindu... vakar nedaviau, siandien geriau,..
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 05 02, 13:40)
aciu uz greita atsakyma!  4u.gif
ant kojyciu buvo mazi spuogiukai su baltu viduriu, prie rauksleliu, mazi labai, bet dabar ziuriu dingo. turbut kad ten prakaitine buvo, nes prakaituoja smarkiai...  g.gif
o seiliu daug pas mus dabar labai ... panasu dantukai... nuo dantuku gali berti???

O vitamina kai duodavau D3 vandenini buvo viskas ok, o sitas su vit. A dar ir aliejiniu pagrindu... vakar nedaviau, siandien geriau,..

palmadi, tikrai gali berti, tik ne nuo dantuku, o todel, kad nuo seilyciu nuolat slapias smakriukas.

be to, jei esat karstam klimate, vit.D gali ir nereiketi, pakanka saules... tavo vietoje, nieko papildomo kudikiui neduociau.
Atsakyti
Ragnez, o del rachito jei visai neduot? as stengiuos kad jis tiesioginej saulej nebutu, r to pakanka... g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kokie maisto produktai nealergizuoja, zindant kudiki?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 02, 13:23)
Taip, nuo vitamino D (ypač padauginus) gali berti.

ne tik padauginus, bet pvz mes gėrėm vit. D Aquadetrim. Viskas buvo gerai, tačiau jau kelis mėnesiukus mažius išbertas, niekaip neatsekam kodėl. Kaip viena iš versijų buvo iškelta, kad tas Aquadetrimas yra anyžių skonio ir tie konservantai galėjo įalergizuoti rolleyes.gif g.gif tai, pasirodo, net nepadauginus gali alergizuoti.
Ir šiaip man nė vienas daktaras nė sykio neiškėlė tokios versijos, tik dabar pasakė alergologė doh.gif

O šiaip ir aš sėsiu ,,ant dietos" doh.gif ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemi @ 2007 03 30, 22:31)
Mano galva, grikiai negali alergizuoti.

mano vaikas alergiškas grikiams.
Atsakyti
Sveikos

Noriu pasiteirauti gal kas susidūrėt su panašiu atveju unsure.gif mano mergytei jau koks mėnuo nuolat veiduką išmėto raudonom dėmėm, kurios po kelių valandų pranyksta, o vėliau atsiranda kitoj vietoj. Su maistu čia gal net nesusiję, nes kaip pastebėjau kad pamaitinus (maitinu pati), paverkus, atpylus, net skruostuką, kuris prisiglaidęs prie krūties būna, išberia. Vieną kartą į žandą sesė pabučiavo ir tai išmėtė dėmėm doh.gif kas tai galėtų būti unsure.gif Kokia čia elergija?
Atsakyti
gal kam pades
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razinkele100: 17 kovo 2013 - 11:50