Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(*zvaigzde* @ 2008 05 19, 15:21)
Reik tiketis, kad skyrybos dar ne pasaulio pabaiga cool.gif

tikrai ne pasaulio pabaiga
Atsakyti
smile.gif idomi tema smile.gif
As irgi kazkokia idomi, pati sau keista.. negaliu gyventi be meiles.. nors sirdies gylumoje dar nepamirsau to niekso (cia as taip svelniai apie vaiku teva) .. labai norisi naujos meiles.. laaabai ilgai as jam viska atleisdavau 3metus laukiau, vaikeli pati uzsiauginau elaukdama jo.. bet .. jam manes ir musu vaiku nereikia, tai dabr noriu kito:)
man kad paziureti i kita vyra, vien tam, kad daleisti minti apie kita vyra prireike 3metu.. bet, uztad dabar as vel sypsausi ir flirtuoju smile.gif ir visai patraulkli jauciuosi

sorry, jei ne i tema su savo biografija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes....
Ar daug jusu isskyrusiu ir likusiu vienoms su vaikuciais ir po kurio laiko nauja zmogu savo gyvenime sutikusiu ir laimingai gyvenusiu?

Kaip susipazinote su naujaisiais vyrais?ar kaip nors specialiai ieskojote pazinciu? kaip vaikas reagavo i nauja ,nepazistama zmogu? ar buvo sunku pradeti nauja draugyste ir kiek laiko buvo praeja po senosojo issiskyrimo?

Man labai sunkiai sekasi siame reikale,bet galbut todel,kad pati dar neesu pasiruosusi,nors praejo beveik du metai po isskyrimo (kai paliko nescia bunant) bet tos nuoskaudos visos,melai ,apgavystes ir t.t. vis dar liko. Ir kaip tik buna nauja pazintis tai tuoj pat kratausi to zmogaus poto. Nors noriu
tureti toki zmogu,artima sau zmogu,vyra,teva,bet sunku prsilauzti. IR dar aplinkos nuomone,kad viena su vaiku nerasi gero vyro viska uzmusa verysad.gif
Atsakyti
labas,
baik tik,susirasi,ir susirasi daug geresni,nes jau kitaip rinksies:)tik protu vadovaukis pirmoj vietoj:)
o siaip as dabar galvoju,kad viskas vyksta taip kaip turi buti,ne veltui...
as irgi issiskyriau pries pagimdant,na po metu kaip ir supratau,kad man gerai be jo,as gyvenu...nors pamacius drebedavau...visada kazkoks keistas jausmas buvo kalbant,gal jaudulys...na visvien kazkas buvo...tada buvo kitas,kelis menesius(buvau isimylejus laikinai:)o po 3m ir 3 men po skyrybu susitikau su dabartiniu,tiksliau susipazinom internetu(rasinejomes retai virs metu,susitikom kavos,is neturejimo ka veikt realiai:)jis skyresi,as norejau islist i miesta,paskiau taip ir likom:) tiesa,turejau kriterijus: vyresnis,ne turtingas,issiskyres ir su vaikais...apsigyvenom kazkur po nepilnu metu kartu,dukra is pradziu neprieme jo su dziaugsmu,priestaravo,streikavo:)bet viskas susitvarke su jo kantrybe:)zmogus turintis vaiku,cia labiau sitoj vietoj zino kaip elgtis turbut,nors gal cia tiesiog proto kantrybes supratimo ir svarbiausia noro reikia...buvo visko,ir as panikavau kaip cia bus,kas cia kaip...o dabar geriausias mylimiausias pats tikriausias tetis,atrodo kitaip ir nebuvo...(tikrasis dukros tevas mires) ji apie ji klausia labai retai,tokiu dalyku kaip o kodel issiskyret,ar jis mylejo tave iki kol atsiradau as...bet as stengiuos paaiskint,graziai,kad viskas buvo graziai,tik per jauni,nesubrende,alkoholis...ne del to ,kad blogi...na noriu,kad turetu tik grazius prisiminimus apie ji,nors tik pries mirti jis prisimine apie ja ir suzinojo kad jis tevsa,jinai tik per laidotuves...
tai va,su dabartiniu vyru esame susituoke jau visa menesi:)))))o rudeni bus 6metai...bendro vaikelio tureti kartu negalim,todel sakau,viskas kas vyko taip turejo buti...mano dukra yra musu gyvenimas,dziaugsmas...musu kasdiene pokalbiu tema:))))
beja as ir draugiu turiu ne viena su vaikais...ir pas visas siai dienai susitvarke seimyninis gyvenimas:)tiesa visu musu vaikai siai dienai paauge...nebe mazuliukai:)
tiesa prisiminiau,kad mane parke pakabino su vaiku,kai ji vezime dar buvo...su tuo vaikinu pabendraujam ir siandien:)visada paraso,kaip laikaus...meile as jo pagal ji:))))
as ryskiai siandien norejau pasikalbeti,tai issipleciau cia.....
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 06 17, 23:11)
As ryskiai siandien norejau pasikalbeti,tai issipleciau cia.....

Tam ir forumai reikalingi smile.gif
As manau kad iesko tas randa. As beveik metai issiskyrus bet nesijauciu dar pasiruosus. O pazistama vos keliu menesiai o jau ir pagyventi ir issiskirti su keliais spejo. Jei bus Dievo duota ateis pats o jei ne turbut tik lengviau nuo to smile.gif Jugi saziningai per tuos metus nebuvo nieko del ko buciau pagalvojus ah tureciau vyra butu lengviau... Be to tiketis kad svetimas vyras myles mano vaika kaip savo butu naivu ( bet ne neimanoma). Zaisti loterijos su savo vaiko laime tikrai nesinori uztenka kad jau nesugebejau duoti grazios seimos. Zinau seimu kur vaikai ilgai net nenujaute kad tevas nebiologinis, zinau pora kuriose vyro meile isuniui isgaravo gimus bendram vaikui.

Savo uzduotim dabar laikau ismokti save myleti. Tada ir ateis tas kad mokes mane myleti. Tokio mano filosofija o at ji teisinga metai parody's smile.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2014 06 17, 21:11)
labas,
baik tik,susirasi,ir susirasi daug geresni,nes jau kitaip rinksies:)tik protu vadovaukis pirmoj vietoj:)
o siaip as dabar galvoju,kad viskas vyksta taip kaip turi buti,ne veltui...
as irgi issiskyriau pries pagimdant,na po metu kaip ir supratau,kad man gerai be jo,as gyvenu...nors pamacius drebedavau...visada kazkoks keistas jausmas buvo kalbant,gal jaudulys...na visvien kazkas buvo...tada buvo kitas,kelis menesius(buvau isimylejus laikinai:)o po 3m ir 3 men po skyrybu susitikau su dabartiniu,tiksliau susipazinom internetu(rasinejomes retai virs metu,susitikom kavos,is neturejimo ka veikt realiai:)jis skyresi,as norejau islist i miesta,paskiau taip ir likom:) tiesa,turejau kriterijus: vyresnis,ne turtingas,issiskyres ir su vaikais...apsigyvenom kazkur po nepilnu metu kartu,dukra is pradziu neprieme jo su dziaugsmu,priestaravo,streikavo:)bet viskas susitvarke su jo kantrybe:)zmogus turintis vaiku,cia labiau sitoj vietoj zino kaip elgtis turbut,nors gal cia tiesiog proto kantrybes supratimo ir svarbiausia noro reikia...buvo visko,ir as panikavau kaip cia bus,kas cia kaip...o dabar geriausias mylimiausias pats tikriausias tetis,atrodo kitaip ir nebuvo...(tikrasis dukros tevas mires) ji apie ji klausia labai retai,tokiu dalyku kaip o kodel issiskyret,ar jis mylejo tave iki kol atsiradau as...bet as stengiuos paaiskint,graziai,kad viskas buvo graziai,tik per jauni,nesubrende,alkoholis...ne del to ,kad blogi...na noriu,kad turetu tik grazius prisiminimus apie ji,nors tik pries mirti jis prisimine apie ja ir suzinojo kad jis tevsa,jinai tik per laidotuves...
tai va,su dabartiniu vyru esame susituoke jau visa menesi:)))))o rudeni bus 6metai...bendro vaikelio tureti kartu negalim,todel sakau,viskas kas vyko taip turejo buti...mano dukra yra musu gyvenimas,dziaugsmas...musu kasdiene pokalbiu tema:))))
beja as ir draugiu turiu ne viena su vaikais...ir pas visas siai dienai susitvarke seimyninis gyvenimas:)tiesa visu musu vaikai siai dienai paauge...nebe mazuliukai:)
tiesa prisiminiau,kad mane parke pakabino su vaiku,kai ji vezime dar buvo...su tuo vaikinu pabendraujam ir siandien:)visada paraso,kaip laikaus...meile as jo pagal ji:))))
as ryskiai siandien norejau pasikalbeti,tai issipleciau cia.....

Kaip supratau is jusu,tai jusu vyras taip pat turi vaikuciu,taip? O kaip jus sutariate su jo vaikais?
Kaip gera skaityti tokias malonias istorijas,tada bent maza viltis atsiranda,kad galbut ir as sutiksiu tinkama vyra. Turbut dailesnems merginoms tai daug paprasciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
As skyriausi ilgai, beveik du metus turbut kol galutinai tam zingsniui subrendau, todel naujiems santykiams buvau pasiruosusi is karto smile.gif pasiilgusi meiles, jausmu ir supratimo.Negaliu nieko sakyti apie pabaiga, nes drauga turiu tik nuo balandzio.
Kaip ir Zaneta manau, kad sitoj vietoj geriau zmogus turintis vaiku, bent jau mano atveju, nes vaikai dar labai mano mazi ir rekimu buna naktimis ir bardaku ir apkleckiotu sokoladu kelniu smile.gif neikada vaiku neturejes zmogus gali ir issigasti smile.gif)))bet vaikai tokiam amziuj tik pirma diena itariai ziurejo, antra diena jau I glebi lipo.Tai tikiuosi po kurio laiko galesiu patvirtinti, kad vistik moteris su vaikais ir NE VIENU turi sansu susikurti vel gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige_nif @ 2014 07 08, 02:02)
Kaip supratau is jusu,tai jusu vyras taip pat turi vaikuciu,taip? O kaip jus sutariate su jo vaikais?
Kaip gera skaityti tokias malonias istorijas,tada bent maza viltis atsiranda,kad galbut ir as sutiksiu tinkama vyra. Turbut dailesnems merginoms tai daug paprasciau  blush2.gif

jo vaikai jau dideli ir gyvena laaabai toli...matau daugiausia karta i metus ir bendraujam sakyciau minimaliai gerai:)manau,jei jie butu maziukai,stengciaus rast didesni kontakta,su paaugliais kitaip.tiesa,mano vaiko jie negali pervirskint...bet cia suprantama pavydas...(tas mane labai priesiskai pries juos nustatineja,stengiuos nebuti kartu,kad neskaudintu manosios)
Atsakyti
Kai tik išsiskyriau, dar tą pačią dieną nuėjau į pirmą pasimatymą su savo ilgiau nei metus turėtu virtualiu draugu biggrin.gif Jis buvo mano moralinis ramstis ir atgaiva sielai kol vyko skyrybos, nes jo istorija kažkada buvo identiška manąjai... Mano atveju tiesiogine žodžio prasme skyrybos tapo naujo gyvenimo pradžia, nes buvau "supakuota" negavusi nė dienos laiko palakstyti, nuo tos dienos mes kartu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vau Ruta Meta ;)dziugu kad viskas taip issisprende
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 04 spalio 2014 - 13:24
greit atsigavau ir greit pamilau kitą smile.gif
Atsakyti
Čia turbūt nuo žmogaus priklauso. Kaip greitai jis atsigauna. Ir tikriausiai nuo to, kokiu būdu išsiskirta. Jei vyras buvo geras ir numirė, tai tikriausiai natūralu ilgai gedėti ir nepamiršti. Bet jei jis natūralus niekšas dar santuokoj būnant, tai tokį ne nuodėmė pamiršt dar vienoj lovoj gulint smile.gif.

Mane paliko su dviejų savaičių kūdikiu. Mylėjau, bet tą akimirką suvokiau, kad tokio žmogaus mylėt negalima apskritai. Išsityčiojimas čia iš meilės. Tai ir pamiršau. Gana greit. Gal per kokius keturis mėnesius, ir jaučiausi pasiruošus naujiems santykiams dar net oficialioms skyryboms neįvykus.

Tiesa, sau brangų žmogų sutikau jau po skyrybų. Kol kas viskas šviežia. Bet labai noriu, kad tai tęstųsi. Nori ir jis. Kaip bus - pamatysim. Kol kas - drugeliai pilve skraido smile.gif
Atsakyti