labas,
baik tik,susirasi,ir susirasi daug geresni,nes jau kitaip rinksies:)tik protu vadovaukis pirmoj vietoj:)
o siaip as dabar galvoju,kad viskas vyksta taip kaip turi buti,ne veltui...
as irgi issiskyriau pries pagimdant,na po metu kaip ir supratau,kad man gerai be jo,as gyvenu...nors pamacius drebedavau...visada kazkoks keistas jausmas buvo kalbant,gal jaudulys...na visvien kazkas buvo...tada buvo kitas,kelis menesius(buvau isimylejus laikinai:)o po 3m ir 3 men po skyrybu susitikau su dabartiniu,tiksliau susipazinom internetu(rasinejomes retai virs metu,susitikom kavos,is neturejimo ka veikt realiai:)jis skyresi,as norejau islist i miesta,paskiau taip ir likom:) tiesa,turejau kriterijus: vyresnis,ne turtingas,issiskyres ir su vaikais...apsigyvenom kazkur po nepilnu metu kartu,dukra is pradziu neprieme jo su dziaugsmu,priestaravo,streikavo:)bet viskas susitvarke su jo kantrybe:)zmogus turintis vaiku,cia labiau sitoj vietoj zino kaip elgtis turbut,nors gal cia tiesiog proto kantrybes supratimo ir svarbiausia noro reikia...buvo visko,ir as panikavau kaip cia bus,kas cia kaip...o dabar geriausias mylimiausias pats tikriausias tetis,atrodo kitaip ir nebuvo...(tikrasis dukros tevas mires) ji apie ji klausia labai retai,tokiu dalyku kaip o kodel issiskyret,ar jis mylejo tave iki kol atsiradau as...bet as stengiuos paaiskint,graziai,kad viskas buvo graziai,tik per jauni,nesubrende,alkoholis...ne del to ,kad blogi...na noriu,kad turetu tik grazius prisiminimus apie ji,nors tik pries mirti jis prisimine apie ja ir suzinojo kad jis tevsa,jinai tik per laidotuves...
tai va,su dabartiniu vyru esame susituoke jau visa menesi:)))))o rudeni bus 6metai...bendro vaikelio tureti kartu negalim,todel sakau,viskas kas vyko taip turejo buti...mano dukra yra musu gyvenimas,dziaugsmas...musu kasdiene pokalbiu tema:))))
beja as ir draugiu turiu ne viena su vaikais...ir pas visas siai dienai susitvarke seimyninis gyvenimas:)tiesa visu musu vaikai siai dienai paauge...nebe mazuliukai:)
tiesa prisiminiau,kad mane parke pakabino su vaiku,kai ji vezime dar buvo...su tuo vaikinu pabendraujam ir siandien:)visada paraso,kaip laikaus...meile as jo pagal ji:))))
as ryskiai siandien norejau pasikalbeti,tai issipleciau cia.....