Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(diinka @ 2007 02 22, 13:41)
o kur tie labai geri sudėti, jau ir aš užsimaniau blush2.gif

pasakysiu iš patirties:
geri sudėti ten, kur statistiškai labai mažai moterų gyvena lotuliukas.gif
bet tada jie pavydūs būna ir net žiūrėjimo pro langą į nueinantį vyruką (šiaip patraukusį tavo dėmesį) pavydi.
tad pirmyn merginos: artimieji tolimieji Rytai lotuliukas.gif čia pabandymui-gal patiks kuris 4u.gif
bet man tai nesiūlykite-atsikandau jau, dairausi po Europą-tikiuosi mano mažiukas tėvelį , kuris juo rūpinsis ir mylės-tikrai turės.

iškėliau sau tikslą-surasti mums tėtę biggrin.gif

vyresnioji tai vis kribžda-mama, tik kad pinigų bent kiek turėtų, nes "bomžų"(jos nuomone) mūsų nameliuose jau gana lotuliukas.gif
bepigu jai, kai mano pirmas vyras puikus tėvas smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau -kazkur Aliaskoje yra zeme,kur 1 moteriai tenka 200 vyriuku,na,manau,net su didziausiom pretenzijom issirinkti kazka iseitu... huh.gif
Atsakyti
Issiskyriau ir nejauciau jokio skausmo. Gal todel, kad tekejau ne is meiles, o is reikalo. Tikejausi palenkti medi, kol jaunas. Deja...Butelis ir draugai buvo svarbiau uz mane ir vaika.
Po 2 metu sutikau kita zmogu. Visai kitoki ir, tikiuosi, man skirta. Va, jei tektu issiskirti su juo, tai nezinau kada vel galeciau patiketi vyrais...Turbut niekada. verysad.gif

QUOTE(monikam @ 2006 12 17, 14:59)
manes tai nieks neklause, paeme ir isejo ir paliko su suduzusia sirdim  verysad.gif  o saves su kitu zmogum dar niekaip neisivaizduoju, tam reikes daug laiko.

O va toki, kuris paliko besilaukiancia, tai tik gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif. Visada sakiau ir sakysiu, kad toks vyras, kuris bijo atsakomybes, nevertas vyro vardo. Beje, gal geriau vienai, nei su tokiu. Gaila, tik kad per velai savo veida parode. Laikykis. Zinau kaip sunku vienai auginti console.gif.

QUOTE(eglejoana @ 2007 03 02, 13:44)
bet tada jie pavydūs būna ir net žiūrėjimo pro langą į nueinantį vyruką (šiaip patraukusį tavo dėmesį) pavydi.

O as toki ir LT radau lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 03 02, 14:45)
Prisiminiau -kazkur Aliaskoje yra zeme,kur 1 moteriai tenka 200 vyriuku,na,manau,net su didziausiom pretenzijom issirinkti kazka iseitu... huh.gif

Shater gal tu i Aliaska nori
tu straipsnius parasinetum, as pafotkinciau, ziu bau bibliotka su aprasymais ir foto merginoms i Lietuva parveztume

kazkada pajuokavome-reikia skirti koki nors rajona Vilniuje vyrams ir atrinkus pacius geriausius atvezti.
istisa kolonija butu-paganytume, isaukletume-juk tikrai geru vyrioku pasaulyje yra...ir toks didelis moteriskiu trukumas jauciamas.
o Marijos zemeje visi tik savo plikes kasosi arba garbanas sukuojasi pries veidrodini TV
mirksiukas.gif
Atsakyti
o as jau 7 metai viena, auginu du bernus, jauciuosi puikiai , nors atsakomybes nasta neretai prislegia.

nieko neieskau, matyt nesu is tu , kurioms zut but reikia vyro, nesijauciu nepilnaverte .

jei kazka lemta sutikti, tegul tai buna likimo surezisuotou aplinkybiu deka, bet ne mano pacios pastangu... tokia mano pozicija
Atsakyti
QUOTE(jalta @ 2007 03 08, 11:11)
o as jau 7 metai viena, auginu du bernus, jauciuosi puikiai , nors atsakomybes nasta neretai prislegia. 

nieko neieskau, matyt nesu is tu , kurioms zut but reikia vyro, nesijauciu nepilnaverte .

jei kazka lemta sutikti, tegul tai buna likimo surezisuotou aplinkybiu deka, bet ne mano pacios pastangu... tokia mano pozicija

Aš irgi manau kad geriausiusvžmones sutinkame jų visai neieškodami
Atsakyti

Papildyta:

Ir as auginu 2 bernus viena,neseniai issiskyrem su vyru,pagimdziau antra suneli ir daudiau negalejau kenteti ,jam svarbiau draugai ir pjankes,tai va dabar vienas i 1 klase ,kitam 1,5 men..sunku,bet kaip nors isgyvensiu,bet mintys kad normalios seimos neturesiu niekada nuzudys mane,nera jegu.kam as dabar reikalinga busiu.................. verysad.gif
Atsakyti
na tik nesinervuok anksciau laiko 4u.gif palakstyk po skyreli pamatysi kiek cia daug sauniu mamyciu ir su dviem kas su trim, ir draugus susirado vien zo visas gyvenimas dar pries akis. kai bus labai liudna atvaryk pas pleputes ten greit tau nuotaika pakels pamatysi kokios ten visos pacios paciausios 4u.gif
Atsakyti
kam as dabar reikalinga busiu..................

Editoshka duodi tu

reikalinga savo vaikams biggrin.gif
o dar abu sunus, tu gali juos isaukleti taip, koki vyro ideala norejau sutikti savo gyvenime

sypsokis tiesiog ir skleisk siluma.
Bus tu vyru, jei asaros akyse spindes-vyru nesuviliosi, nebent trumpam tave "paguos" lotuliukas.gif

o tu asaras geriau dirbtines pasidaryk akiu kampuciuose ir to uzteks

mano mazajam jau greit 4menesiai bus ir mes visi trys(su vyresniaja) esam zemo starto pozicijoje..pavasaris...sparnai visiems prasikale
rupinkis savo angelais 4u.gif
Atsakyti
Kai išsiskyriau, visada sakiau sau ir kitiems, kurie klausdavo - aš dar jauna ( buvau 31 m.) ir aš dar susirasiu draugą. Intensyviai neieškojau, nes maniau kad dar turiu daug laiko, tik mano tėtis labai nerimaudavo, sakydavo - pažiūrėk kiek pažinčių skelbimų yra, ieškok, eik į kokius klubus. Draugas mano gyvenime atsirado po 1,5 metų ir mes jau 1,5 m. kartu. Tikrai geras žmogus, nebuvęs santuokoje, tik jaunesnis už mane 9 metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2007 03 26, 15:19)
Kai išsiskyriau, visada sakiau sau ir kitiems, kurie klausdavo - aš dar jauna ( buvau 31 m.) ir aš dar susirasiu draugą. Intensyviai neieškojau, nes maniau kad dar turiu daug laiko, tik mano tėtis labai nerimaudavo, sakydavo - pažiūrėk kiek pažinčių skelbimų yra, ieškok, eik į kokius klubus. Draugas mano gyvenime atsirado po 1,5 metų ir mes jau 1,5 m. kartu. Tikrai geras žmogus, nebuvęs santuokoje, tik jaunesnis už mane 9 metais smile.gif

na man metukų tiek kiek tau jugp, bet tokių jaunų šiek tiek baidausi(sukasi jų labai daug aplink biggrin.gif )-va gal todėl ir atbaido, kad kaip musės limpa-jie labai nepastovūs...bet labai mieli, paslaugūs, lipšnūs, rūpestingi...visur matau kląsta doh.gif doh.gif

tu gal išimtis visgi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2007 03 26, 15:19)

kažką man labai primena bigsmile.gif tiesa aš už tave vyresnė siek tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 27 kovo 2007 - 10:16