Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(R.A. @ 2007 03 27, 10:30)
Ir man primena  cool.gif

Ir man blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 03 27, 11:46)
Ir man  blush2.gif  lotuliukas.gif

a ka jum primena?? man tai nieko neprimena g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 03 27, 14:51)
a ka jum primena?? man tai nieko neprimena  g.gif  blush2.gif

mums tai MB, o tau g.gif
Atsakyti
Kadangi mano sirdis nebuvo sudauzyta ir po skirybu neliko jokiu jausmu ex , nors jis iki siol dar praso kad grysciau nors ir susitikineja su kitom moterim (kiaule, ne del to kad susitikineja bet del to kad meluoja toms kitoms moterims ar merginoms su kuriom susitikin eja... ) I pasiamtymus pradejau vaikscioti visai nesnei praejus 7men po separacijos nepuoliau stacia galva i naujo vyro pajieskas ne del to kad kaska jauciau savo ex tiesiog seip sukaktotas jausmas seimai isirus, norejau nuo visko pailseti , atsitiesti ir atsistoti ant koju dvasiskai, norejau tasikratyti to bagazo kury sugyvenau su ex, kad nepakenkciau santykiams ateityje, dabar jauciuosi puikiai susitikineju su sauniu vyruku, nor jokiu kolkas meiliu tarp musu nera, bet jauciuosi atsigavusi , patinka eiti i pasimatymus veikti ka nors nesudetingo ir nebutinai isipareigojancio .
vat kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketob @ 2007 04 29, 13:39)
Kadangi mano sirdis nebuvo sudauzyta ir po skirybu neliko jokiu jausmu ex , nors jis iki siol dar praso kad grysciau nors ir susitikineja su kitom moterim (kiaule, ne del to kad susitikineja bet del to kad meluoja toms kitoms moterims ar merginoms su kuriom susitikin eja... ) I pasiamtymus pradejau vaikscioti visai nesnei praejus 7men po separacijos nepuoliau stacia galva i naujo vyro pajieskas ne del to kad kaska jauciau savo ex tiesiog seip sukaktotas jausmas seimai isirus, norejau nuo visko pailseti , atsitiesti ir atsistoti ant koju dvasiskai, norejau tasikratyti to bagazo kury sugyvenau su ex, kad nepakenkciau santykiams ateityje, dabar jauciuosi puikiai susitikineju su sauniu vyruku, nor jokiu kolkas meiliu tarp musu nera, bet jauciuosi atsigavusi , patinka eiti i pasimatymus veikti ka nors nesudetingo ir nebutinai isipareigojancio .
vat kaip  smile.gif

manau kad niekada nereikia paluzti ir prarasti vilties... drinks_cheers.gif
saunuole esi
Atsakyti
QUOTE(Ketob @ 2007 04 29, 15:39)
vat kaip  smile.gif

Ir gerai, kad po issirusiu santykiu nepuolei ieskoti kitu, po visko reikia laiko, reikia atsigauti, apmastyti kas ivyko tavo gyvenime, kas vyksta ir nuspresti ko nori, tad, laiko reikia nemazai...bet kaip gera po to smile.gif , tik vykstant skyrybu procesui, jei jis ne is tu, kur zmones vienas kitam ranka paspaudzia, tuomet sunku, o ypac, jei jautiesi isduotas, bet...viskas ateina ir praeina. mirksiukas.gif Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Na mano istorija bent jau man šiuo metu žiauri...su oficialiu vyru skiriuosi jau daugiau kaip pusmetis. Jis paliko šeimą bet dėl tam tikrų aplinkybių sutarėm skirtis gražiuoju. Po kelių mėnesių atsirado kitas už ex kur kas geresnis vyrukas. Aš tikrai buvau įsitikinus kad mes tik šiaip padraugausim ir viskas...daugiau nieko...bet gavosi kitaip. Pamilau jį taip stipriai kaip pirmojo savo vyro nemylėjau. Bet va pradraugavom daugiau nei pusę metų (panašiai kiek skyrybos trunka) ir jis mane vakar paliko. O dar poto paaiškėjo kad išdavė su kita. Ir kad su ja jau nuo lapkričio bendrauja.... verysad.gif ...
ir ką man toliau mąstyti kai jau jaučiau kad sutikau sąvąjį. Ir stengiausi begalo daug. visą naktį kankinausi, nemiegojau. Šlykštu...bijau į vyrų pusę žiūrėti. nes nenoriu...nes myliu tik jį. nebetikiu antrruoju, trečiuoju ir kt. kartais. Kuo toliau tuo blogiau verysad.gif cray.gif
Atsakyti
taaaip...istorijos visų skirtingos. O aš jau prieš išsikeliant iš mano namų vaiko tėvui, susitikau savo pirmąją meilę (kai buvom dar jauni) ax.gif Jį paliko žmona ir išėjo pas kitą, mano gyvenimas taip pat nenusisekė... Dabar toks jausmas lyg neliko tų visų nesimatymo metų, mylim vienas kitą, jis myli mano vaikus, aš jo smile.gif Taip kad moterys pasidomėkit savo pirmosiomis tikrosiomis meilėmis, kaip jie begyvena mirksiukas.gif Žinoma, jei tokia meilė buvo ax.gif
Atsakyti
Noriu gero, rupestingo, demesingo ir kulturingo vyro verysad.gif, kad mane ir mano dukra myletu blush2.gif. Nereikia man grazuolio, stileivos kokio. Ir pinigu maiso man nereikia. 5 metus turejau sugyventini, kuri palikau. Po 4 men. sutikau ta zmogu, su kuriuo esu 8 men. dabar. Jetau, skraidziau ant sparnu, galvojau, kad jis kaip tik toks ir yra cry.gif. Deja, kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad as smarkiai klydau verysad.gif. Et, koks bjaurus jausmas nusivilt zmogumi, tai ne tas zodis. O dar bjauresnis, slykstesnis jausmas pagaliau suprast, kad kitam ko gero esi tik pramoga cry.gif cry.gif cry.gif. Juk kitaip ir buti negali, kai tau tiesiai sviesiai pasako, kad zodzio meiles jo zodyne nera...Ir kaip reikia tokius nesamoningus santykius nutraukt verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Abuza, gal per greitai sprendi? juk visuomet santykiuose būna momentų, kai kažkas užkliūva. Bijau, kad tai ne vienintelis vyrukas, teigiantis, kad jo žodyne nėra tokio žodžio "meilė". Svarbiau kaip jis su tavimi ir dukrele elgiasi... ar tau gera kai jis šalia? jei taip, tai neskubėk nieko nutraukti. Nutraukti lengva, o vat sukurti santykius ir juos išlaikyti sunkiau.
Atsakyti
Et, noreciau ir as galvoti, kad per greitai viska sprendziu verysad.gif. Tiesiog ir demesio dabar kur kas maziau, iniciatyvos, o ir apie ateiti nieko nekalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2006 12 17, 14:59)
manes tai nieks neklause, paeme ir isejo ir paliko su suduzusia sirdim  verysad.gif  o saves su kitu zmogum dar niekaip neisivaizduoju, tam reikes daug laiko.

verysad.gif pas mane irgi tokia istorija nutiko,tik kiek šiurkŠtesne ir liudnesne verysad.gif verysad.gif verysad.gif praejo jau3,5 metu. verysad.gif nepemirŠiu niekada to skausmo,pazeminimu.o milejau vistiek.ot dura doh.gif givenu neseniei jau su kitu.mielas,fainas,vaika mili.bet,deja,ne mano Širdziai.ant tiek praradau pasitikejima doh.gif kad nezinau kada atsigausiu verysad.gif blink.gif
Atsakyti