QUOTE(gintuks @ 2007 01 07, 23:18)
Nors mano maziui dar tik 4men ir dvi savaites, bet apie rupestinga tvarkymasi ar valgyti gaminima net nesvajoju, kadangi mazius miega visa nakti, tai diena jau nuo 3men labai mazai pamiega, o visa kita laika turiu skirti jam, nes labai jau nori ir reikalauja, kad prie jo butu zmogus, taip kad tik nueinu kavytes pasidaryti i virtuve ir aaa, mama man liudna, dar padeda kaip automobilinej kedutej virtuveje pasisodinu, ir ka nors darau, taip dar mane matydamas pabuna

Bet siaip labai sunku ji dar zaisliukais sudominti, na max 10min ir jau turi buti salia, tai labai sunku ka namuose pasidaryti, viska darau tik kai vyras gryzta is darbo
Mano berniukui dabar 5men. Jis irgi kazkur nuo 3men. beveik visa nakti ismiega, diena pamiega nedaug - 15-20min,labai retai 1val., taciau as stengiuos jam kaitalioti veiklos pobudi: tai ant lovos pliku uzpakaliuku, tai ant grindu vienas, tai jau su manim, tai ant ranku (vaikstinejam po buta), tai man ant keliu, kai as ka nors veikiu(dazniausiai prie compo, bet cia blogas iprotis, tad stengiuos kuo trumpiau taip su juo buti). kai buna ant grindu, jei neverkia, stengiuos ka nors nuveikt. Jei nespeju - pabaigiu, kai nurimsta arba uzmiega.Jei vaikutis megsta kutenimus, siulau ji gerai uzjuokinti - tada pavargsta ir greiciau uzmiega. Be to, tai ir vaikui, ir mamai gera vitamino C doze.
Dabar tai as dar tvarkauisi, bet kas bus, kai vasara antras gims?

Va, cia jau beda. gal kas ka patartu?
P.S.Pamirsau pasakyt, kad kai gims antrasis, ketinu test studijas vakariniam skyriuj ( o, varge)
Papildyta:
QUOTE(gintuks @ 2007 01 07, 23:18)
Nors mano maziui dar tik 4men ir dvi savaites, bet apie rupestinga tvarkymasi ar valgyti gaminima net nesvajoju, kadangi mazius miega visa nakti, tai diena jau nuo 3men labai mazai pamiega, o visa kita laika turiu skirti jam, nes labai jau nori ir reikalauja, kad prie jo butu zmogus, taip kad tik nueinu kavytes pasidaryti i virtuve ir aaa, mama man liudna, dar padeda kaip automobilinej kedutej virtuveje pasisodinu, ir ka nors darau, taip dar mane matydamas pabuna

Bet siaip labai sunku ji dar zaisliukais sudominti, na max 10min ir jau turi buti salia, tai labai sunku ka namuose pasidaryti, viska darau tik kai vyras gryzta is darbo
Ai, dar supu koja vezimeli, kai valgau ar sedziu prie compo