Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu mažiuką. Kaip greitai susitvarkyti buityje?

[COLOR=blue]
O mes savo mazytei vibro kedute nupirkom thumbup.gif ,tai ji gan ilgokai ten isbuna,zaidzia sau ramiai,o as tvarkausi .
Atsakyti
Nu tai kur dingo mamos biggrin.gif ? Ar reik suprasti, kad po švenčių pas visas tvarkinga ir buitis "nebeužknisa" biggrin.gif ?

Aš tai vat pradėjau gyventi pagal vienos merginos čia išsakytą taisyklę: švarą palaikau, tvarkos? nevisada.

O aš tikėjausi, kad bent jau linksmų pasibėdavojimų čia netrūks smile.gif ...........
iki.
Atsakyti
As taipat gyvenu pagal tokia taisykle svara palaikau, tvarkos nevisada biggrin.gif .Tvarkausi tada,kai buna laiko ir mazoji man leidzia.Daugiausia,kai ji miega,vaikstynei ji mazai is buna,nes ilgam nepalieku,kedutej irgi jai pabosta.Tai beveik visada tvarkausi,kai ji miega....
Atsakyti
Tvarkausi,kaip,uzmiega,arba jei buna gero upo,tai ikisu i kedute ir tampausi po kambarius kartu..
Atsakyti
Maniškis tai berniukas, todėl jam nepatinka kėdutėje stebėti, kaip mama tvarkosi, jam patinka pro langą žiūrėti į pravažiuojančias mašinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas, brangiosios ir brangieji,

tai mano šių dienų turbūt negalutinė, bet išvada, kad, kai vaikui jau 8 mėn., vienintelis būdas tvarkytis ir prižiūrėti elementorišką tvarką yra:
1. visada padėti daiktus į savo vietą, ypač, kad tėtis tai darytų smile.gif
2. tvarkytis tada, kai grįžta tėtis ir leidžia laiką laiką su mažiuku

iki ir sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
kai tetis gryzta atrodo galetum tvarkytis,bet kad jau taip norisi pabuti tryse biggrin.gif .
Atsakyti
Na iprasta ir pas mus tvarkytis kol mazius miega, bet cia tinka tik vonios kambariui ir kartais virtuvei, nes gi greitai isgirsta, kad mama dauzosi doh.gif
Na dar zinoma kedute kai valgyti darau. Na ir tevelis ax.gif igrudu jam vaika i rankas ir einu tvarkytis, nes kitaip tevelis susiranda daug nauju uzsiemimu prie kompo g.gif
Atsakyti
Namus mes tvarkomes kiekviena penktadienį kartu su tėčiu. Vaikas tuo metu būna lovytėje ir žaidžai ar stebi 2.gif kaip tėvai po kambarius zuja. Kadangi mažoji pradėjo intensyviai šliaužioti ir pastiestas kilimėlis neapibrėžia jos šliaužiojimo ribas, tai tenka grindis plauti kasdien. Nes rastas koks trupinėlis keliauja tiesiai į burną. Suprantu, kad neapsaugosiu jos nuo visų dulkių, bet nors pradžioje šiek tiek. ax.gif Aišku sunku palaikyti namuose tvarką, kai auga mažas vaikas. Bet dėl to nepergyvenu. Tai galime vadinti kūrybinė betvarkė biggrin.gif blush2.gif Ateis laikas kai mes abi tvarkysimės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2007 02 01, 14:47)
Na ir tevelis  ax.gif  igrudu jam vaika i rankas ir einu tvarkytis, nes kitaip tevelis susiranda daug nauju uzsiemimu prie kompo  g.gif

fantastika smile.gif mūsų tėvelis lygiai toks pat smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 01 07, 23:18)
Nors mano maziui dar tik 4men ir dvi savaites, bet apie rupestinga tvarkymasi ar valgyti gaminima net nesvajoju, kadangi mazius miega visa nakti, tai diena jau nuo 3men labai mazai pamiega, o visa kita laika turiu skirti jam, nes labai jau nori ir reikalauja, kad prie jo butu zmogus, taip kad tik nueinu kavytes pasidaryti i virtuve ir aaa, mama man liudna, dar padeda kaip automobilinej kedutej virtuveje pasisodinu, ir ka nors darau, taip dar mane matydamas pabuna ax.gif Bet siaip labai sunku ji dar zaisliukais sudominti, na max 10min ir jau turi buti salia, tai labai sunku ka namuose pasidaryti, viska darau tik kai vyras gryzta is darbo  wub.gif

Mano berniukui dabar 5men. Jis irgi kazkur nuo 3men. beveik visa nakti ismiega, diena pamiega nedaug - 15-20min,labai retai 1val., taciau as stengiuos jam kaitalioti veiklos pobudi: tai ant lovos pliku uzpakaliuku, tai ant grindu vienas, tai jau su manim, tai ant ranku (vaikstinejam po buta), tai man ant keliu, kai as ka nors veikiu(dazniausiai prie compo, bet cia blogas iprotis, tad stengiuos kuo trumpiau taip su juo buti). kai buna ant grindu, jei neverkia, stengiuos ka nors nuveikt. Jei nespeju - pabaigiu, kai nurimsta arba uzmiega.Jei vaikutis megsta kutenimus, siulau ji gerai uzjuokinti - tada pavargsta ir greiciau uzmiega. Be to, tai ir vaikui, ir mamai gera vitamino C doze.
Dabar tai as dar tvarkauisi, bet kas bus, kai vasara antras gims? 4u.gif Va, cia jau beda. gal kas ka patartu? blush2.gif

P.S.Pamirsau pasakyt, kad kai gims antrasis, ketinu test studijas vakariniam skyriuj ( o, varge)

Papildyta:
QUOTE(gintuks @ 2007 01 07, 23:18)
Nors mano maziui dar tik 4men ir dvi savaites, bet apie rupestinga tvarkymasi ar valgyti gaminima net nesvajoju, kadangi mazius miega visa nakti, tai diena jau nuo 3men labai mazai pamiega, o visa kita laika turiu skirti jam, nes labai jau nori ir reikalauja, kad prie jo butu zmogus, taip kad tik nueinu kavytes pasidaryti i virtuve ir aaa, mama man liudna, dar padeda kaip automobilinej kedutej virtuveje pasisodinu, ir ka nors darau, taip dar mane matydamas pabuna ax.gif Bet siaip labai sunku ji dar zaisliukais sudominti, na max 10min ir jau turi buti salia, tai labai sunku ka namuose pasidaryti, viska darau tik kai vyras gryzta is darbo  wub.gif

Ai, dar supu koja vezimeli, kai valgau ar sedziu prie compo smile.gif
Atsakyti
o mes tai gyvenam 2 aukstu name, tai bordakas juodas.viena diena viena kambari ir virtuve, kita diena kita bkambari, ir vel tas pats.kaip uzburtas ratas doh.gif jau nervai nebelaiko. doh.gif noriu tvarkytis, o mazoji saukia kiek gerkle nesa, nes reikalauja demesio, tai ka viska metu ir lekiu.
Atsakyti