Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis darželyje

Faina jūsų aiklėtoja, abejoju ar mūsiškė surengtų vaikams gimtadienius ar sveikinimus sad.gif
Atsakyti
na pasisakysiu ir aš, nes vat ką tik atšventėm savo 4metus darželyje thumbup.gif Mūsų grupė geros pradžios-vaikai nuo 2,5m iki 4,5m maždaug... tai jau per susirinkimą tėvų auklėtojos pasiūlė tokį šventimą (anksčiau tai darė su ankstesne laida)-apie jubiliato gimtadienį paskelbiama prieš dvi dienas, kad spėtų visi tėvai pamatyti. Tai tokis plakatas-sveikinimas nuo auklėtojų ir kartu įspėjimas, kad tą ar tą dieną bus švenčiamas gimtadienis tokio ir tokio vaiko -dieną susiderina su jubiliato tėvais-pvz mes šventėm porą dienų vėliau... Tą dieną aš nešiau tortą, saldainių, 3l negazuoto gėrimo... tik pamiršau žvakutes ir fejerverkus ant torto namie ( doh.gif vėpla ) Taip pat nunešiau ir fotiką-tai auklėtoja padarė visos dienos fotoreportažą, ne tik gimtadeinio šventės thumbup.gif O kiekvienas vaikas atsineša po dovanėlę iki 5lt vertės-taip sutarėm per susirinkimą... Įsivaizduokit kokį vaizdą pamačiau nuėjusi pasiimti vaiko-trys maišai dovanų thumbup.gif clap.gif o jau laimės kiek... doh.gif biggrin.gif Jie ten švenčia, sveikina visi, linki.... vaikai net dovanėles patys neša, net tėvams nepatiki biggrin.gif saugo iki šventės... nu labai fainai... gal kam ir atrodo kam čia pirkinėti, bet jubiliatui šventė didelė gaunasi.. dovanas jis tik apžiūri ir kantriai laukia vakaro, kada galės namie išpakuoti... thumbup.gif ir nepatikėsit-bet kantriai sulaukia-vis atbėga pasitikrinti į rūbinę ar jo maišai tebestovi su dovanom ir vėl laukia wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gera ideja su tuo plakatu thumbup.gif thumbup.gif Vaikas tikrai pasijunta labai svarbus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano trimetis - penkiametis švenčia taip: Nunešame tortą, žvakučių vaisių ir atsigerti. Taigi, čia bus vaišės. Auklėtojos daro jubiliato karūną, vaikai piešia piešinius dovanų, vėliau eina į salę ir sukaktuvininkui suruošia koncertą - vakarėlį su žaidimais ir šokiais (Muzikos pamokėlės metu). Balionų ir fotoaparatai nedraudžaimi, vėliau pasidžiaugiame puikiomis nuotraukomis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2004 11 08, 13:25)
na pasisakysiu ir aš, nes vat ką tik atšventėm savo 4metus darželyje  thumbup.gif Mūsų grupė geros pradžios-vaikai nuo 2,5m iki 4,5m maždaug... tai jau per susirinkimą tėvų auklėtojos pasiūlė tokį šventimą (anksčiau tai darė su ankstesne laida)-apie jubiliato gimtadienį paskelbiama prieš dvi dienas, kad spėtų visi tėvai pamatyti. Tai tokis plakatas-sveikinimas nuo auklėtojų ir kartu įspėjimas, kad tą ar tą dieną bus švenčiamas gimtadienis tokio ir tokio vaiko -dieną susiderina su jubiliato tėvais-pvz mes šventėm porą dienų vėliau... Tą dieną aš nešiau tortą, saldainių, 3l negazuoto gėrimo... tik pamiršau žvakutes ir fejerverkus ant torto namie (  doh.gif  vėpla ) Taip pat nunešiau ir fotiką-tai auklėtoja padarė visos dienos fotoreportažą, ne tik gimtadeinio šventės  thumbup.gif O kiekvienas vaikas atsineša po dovanėlę iki 5lt vertės-taip sutarėm per susirinkimą...  Įsivaizduokit kokį vaizdą pamačiau nuėjusi pasiimti vaiko-trys maišai dovanų  thumbup.gif  clap.gif o jau laimės kiek...  doh.gif  biggrin.gif Jie ten švenčia, sveikina visi, linki.... vaikai net dovanėles patys neša, net tėvams nepatiki  biggrin.gif saugo iki šventės... nu labai fainai... gal kam ir atrodo kam čia pirkinėti, bet jubiliatui šventė didelė gaunasi.. dovanas jis tik apžiūri ir kantriai laukia vakaro, kada galės namie išpakuoti...  thumbup.gif ir nepatikėsit-bet kantriai sulaukia-vis atbėga pasitikrinti į rūbinę ar jo maišai tebestovi su dovanom ir vėl laukia  wink.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Super sventimas thumbup.gif

Reiks gal ir mums savo darzelyje toki varianta pasiulyti, nes uz savaites jau pradesim ji lankyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 15 rugpjūčio 2006 - 12:40
Pas mus darželyje jubiliatas atsineša tortą, saldainių, sulčių [viskas priklauso nuo tėvų, kiti sausainių atsineša, žodžiu, vaišių]
Paskui vaikai pripiešia piešinių jubiliatui, karūną uždeda, dainuoja, šoka, kilnoja, paskui visi vaišinasi. Auklėtoja padaro popierinį medalį.
Na, duodi fotiką, tai šventę įamžina. birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti
Grupėje, kuria šiais metais pradėjo lankyti mažylis, tai per susirinkimą auklėtoja pasakė taip ,kad jokių ten tortų ar pyragų, gėrimų ir t.t.,pasakė kad nėra laiko su vaikais švęsti gimtadienius,užtenka tik saldainių, atseit vaikučiai pasivaišins ir tiek, na papasakojo kaip jie šventė anksčiau: viskas vyksta po pietų miego, visi vaikučiai susėda į ratuką, išdalina jiems saldainukus,kiekvienas vaikas palinki ką nors gimtadienio proga,susivalgo saldainius, ir viskas eina toliau žaisti.Man atrodo visai neįdomų.Praeitais metais kai ėjo į lopšelį, tai taip ten atšventė, vaikas dar ilgai prisiminė,buvo ir tortas ir daug kitų vaišių.gal čia nuo auklėtojų priklauso?
Atsakyti
RYT MŪSŲ MERGINAI JAU 3 STUKTELS.MUMS AUKLĖTOJA SAKĖ, KAD GALIMA TORTĄ ATSINEŠTI IR ARBATĖLĖS ARBA SULČIŲ g.gif PADUOSIM FOTIKĄ IR LAUKSIM VAIZDŲ lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokių saldainių geriausia nupirkti 2-3metų vaikams? g.gif
Atsakyti
na ir mano mergina sves pirmadieni savo 2metu gimtadieni darzelyje 4u.gif buvau nugirdusi kaip aukletoja snekejo su kito vaiko mamyte pries jo gimtadieni tai sake jokio torto nepirkt ir jokiu gazuotu gerimu, tai ir as taip darysiu kaip dauguma... nupirksiu sakoti, vaisiu, sulciu, del balionu dar neapsisprendziau ax.gif o fotoaparata musu grupe turi savo tai pafotkina aukletojos, tikiuosi sios sventes nepamirs iamzinti blush2.gif papasakosiu kaip pavyko svente tongue.gif
Atsakyti
na stai mes jau po svente 4u.gif
kaip ir minejau nupirkau sakoti kadangi arteja velykos tai radom jau papuosti su visciukais, tai visai i tema buvo mirksiukas.gif , sultys+ vynuoges+obuoliai thumbup.gif dar idejom kepureles ir balionu prigriebe is namu, tai svente praejo super... grupeje jie vaisinosi visi aukletoja su vaikais kelnojo, nuotraukos thumbup.gif , ir grizo is darzelio mergina su karuna ir pilna ispudziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kas nori paivairinti vaikucio gimtadienio svente darzelyje, tuomet uzsukite i www.personazai.lt
Atsakyti