Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis darželyje

Kaip įdomu, kad dabar kelia tokias dideles šventes ir netgi tėvus kviečia bigsmile.gif

Aš tai iš tarybinio darželio, kurį pati lankiau, neprisimenu net tų švenčių- gal kad mano gimt. vasarą, tai nei mokykloj nei darželį netekdavo švęsti verysad.gif - o iš kitų vaikų gimtadienių darželyje, atsimenu tik žvakutes ant stalo, tokiose keistose geležinėse lėkštutėse, ir po vieną prie kiekvieno vaiko, o ne ant torto- ar kažkaip panašiai bigsmile.gif Ir dar lygtai kokie pyragėliai būdavo- torto kažkaip neprisimenu- ir visa tai, kažkaip, ar prie pietų stalo būdavo, ar po pietų miego- vienu žodžiu atskiro didelio baliuko su kepurėlėmis ir balionais nebūdavo kaip tai... O kad kas kviestų tėvus doh.gif - čia jau grynai šių laikų mada- tada nebūdavo tėvų tikrai...
Atsakyti
Manau reikia švesti gimtadieni, bet apie tai pakalbeti su auklėtoja, ka geriau atbešti, ko galima o ko nelabai galima. Ten pradžioj apie šampana raše tai aš kategoriškai pieš.
Atsakyti
pas mus darzeli yra skelbimu lentoj pakabintas visas sarasas kas kaip ir kur turi but , ir parsyta kad torto ir limonado negalima nest vaikams 4u.gif belaugdama direktores viska perskaiciau tongue.gif
Atsakyti
O o aš nepastebėjau gal ir pas mus taip yra.. reikes pasidometi
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2008 08 30, 09:39)
O o aš nepastebėjau gal ir pas mus taip yra.. reikes pasidometi

pas mus yra iskabinta ten kur direktores kab. buhalterija visi istatymai , ir kita papidoma info susijus su darzeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke @ 2007 12 22, 13:52)
Grupėje, kuria šiais metais pradėjo lankyti mažylis, tai per susirinkimą auklėtoja pasakė taip ,kad jokių ten tortų ar pyragų, gėrimų ir t.t.,pasakė kad nėra laiko su vaikais švęsti gimtadienius

Isimintinai pasvesti uztenka valandos laiko,nemanau,kad tokia jau itempta dienotvarke ir jos pazeisti negalima,kad pasvesti vaiko gimtadienio cool.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku, manau auklėtojos paprasčiausiai nenori.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2008 08 31, 07:11)
Pilnai sutinku, manau auklėtojos paprasčiausiai nenori.

drinks_cheers.gif juk svarbiausia yra pats vaikas
Atsakyti
mamytes kokius skanestus nesat i darzeli, kai buna jusu vaiko gimtadienis?gal ka atskirai aukletojoms nesat? g.gif
Atsakyti
šiaip jau nieko negalima pagal higienos normas cool.gif
iš anksto atsiklausus auklėtojų, kokios grupės tradicijos, galbūt leis atsinešti paprasčiausių sausainių, paprasčiausio gėrimo (gali būti sultims alergiškų vaikų), na, žvakutes tikrai galima atsinešti, nes jas galima kad ir į duonytę susmeigti. dėl papuošimų irgi reik atsiklausti - ar balionų, ar kepurėlių visiems vaikams.
o visokie tortai tai tabu schmoll.gif ne, nebent gal kokį namų gamybos želė.
Atsakyti
Mano dičkio darželyje leidžia atnešti šakotį, sausainių, kokių nors vaisių, sulčių, saldainių. Neleidžiami saldumynai su kremu.
Greitai mano sūnaus gimtadienis. Nunešiu vaišių vaikams ir ko nors auklėtojoms. Gal šampano g.gif
Atsakyti
Tortai grieštai draudžiami.Nešu sultis,vaisius,pagaminu tinginį,spurgų,o auklėtojoms šokoladas ir kava...
Atsakyti