Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
joo..o kaip reikalai butu, jei mylimasis neturi darbo doh.gif .. as tiek susitaupyti, kad pasidaryti sau norimas, svajoniu vestuves, neisgalesiu (bent jau per metus ar du).. mano tevai- irgi, tikriausiai, jei pasakyciau, kad tuoksimes- lektu i banka paskolos protest.gif ... jo tevai- anaiptol.. visai galetu sau leisti sunui svente padaryti, bet paskiau girdeti anytos zirzimus- ne mano nervams gun_bandana.gif lotuliukas.gif tad jauciu, kad vedybu ooooooj kaip ilgai teks laukti doh.gif .... arba teks tenkintis susirasymu g.gif
oj.. bet pirmiau dar reikia sulaukti, kad pasipirstu hihihi.gif
bet siaip, apibendrinant- as irgi esu prie tos minties, kad vestuves jaunieji lai keliasi patys. maziau sazines grauzaties veliau bus.. o jei tevai nori KAZKIEK prisideti (be skolu, paskolu ir daiktu ispardavimu)- visada prasom mirksiukas.gif Kokias jau sugebes jaunieji- tokias vestuves lai ir iskelia. kuklios, mazos- bet vistiek savarankiskos ir tik JU. veliau- kai jau finansai leis- galima sau svente pasidaryti ir minint santuokos 10 metu jubilieju, 25 ar net 50ies thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EverGreen: 06 rugsėjo 2006 - 12:37
QUOTE(Onora @ 2004 10 28, 12:21)
Kazkaip susimasciau, kad butu labai idomu suzinoti - kas tuos visus tukstancius sutaupo wink.gif

Na mudu su draugu jau senokai dirbam ir gyvenam Airijoje tad pinigeliu jau seniai pasitaupem ir atsidejom vestuvems patys. Net nezinau jei nedirbtume uzsienyje nemanau kad teveliai ygaletu iskelti vestuves... galiausiai ne tie laikai...
Atsakyti
mes patys.. nors jaunikis daugiau ax.gif nes taip tuo metu isejo 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat patys taupome savo svajoniu sventei.Jei nores,teveliai gales patys prisideti ar pagelbeti kuo.
Atsakyti
Mer irgi taupom patys, bet zinau kad bent mano tevai tikrai nores prisideti prie musu sventes, nes dabar jau tokios kalbas girdziu bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tp ateinncia vasara niekeno neprasysim, nes man kazkodel ziauru baliavot is tevu. Is tikro, tai vyras sako - tu pasirupink planavimu, o as uzdirbsiu reikiamus pinigus blush2.gif Bet juk ir as padesiu uzdirbt tongue.gif Nors del tevu, tai vis tiek dovanos kazkokia suma pinigu, zinau tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
mes apsimokejom viska patys, net liudininkams davem pinigus kad jie galetu is musu sumoketi. Bet mano mama, tetis ir sese dave dovana pinigais, ir visi kiti dave pinigais tik nieko nepadovanojo maniskio tevai.vat kaip buna.(pries vestuves susipykau su maniskio mama).
Atsakyti
mes viska apsimokejome patys
Atsakyti
TUOKEMES PRIES 4 METUS,ISLEIDOM 10 000. 1000 DAVE MANO TEVAI,2000LT IR DU DIDELIUS SENOVINIU AUKSO ZIEDUS(IS KURIU PADAREM TOKIUS KOKIU NOREJOM) DAVE VYRO TEVAI...VISI KITI PINIGAI BUVO MUSU...ESAM LABAI PATENKINTI SAVO SUTUOKTUVEM,VISKAS VYKO SKLANDZIAI,SU VISAIS PAPROCIAIS,GAVOM DAUG GRAZIU DOVANU,SVECIAI IRGI LIKO LABAI PATENKINTI IR ORAS SUPER BUVO....PIRSLIAI PROGRAMA GERA PRAVEDE IR MUZIKANTAI SUPER BUVO...
Atsakyti
viska patys... ax.gif net minties nebuvo, kad tevai finansuotu. Patys juk jau uzdirbam.
Atsakyti
Gerai, kad žmonės besituokdami dar turi tėvus 4u.gif
O jei jų nėra? smile.gif Nė lito nepaimtum, tik kad jie būtų šalia.

Arba nepagalvojate, kad yra tėvai, bet jie visą gyvenimą sunkiai dirbo ir neturi tų santaupų. Ir žino, kad jų vaikas tikrai nepyks, jei neprisidės prie vestuvių, bet žinot, kaip skauda tėvams, kurie negali padėti savo vaikui?

Pamenu mano mama, man pirmą sesiją už mokslą sumokėt pasiūlė, o aš ne, pati tik pati doh.gif juolab, kad ir ne 18 metų buvau:) O ji tik pasakė, - neatimk iš manęs šitos laimės, aš tau noriu padėti nors dabar.
Nė žodžio nepasakiau ir priėmiau smile.gif Ne iš mandagumo tėvai siūlo pagalbą, o kad jus labai myli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 30 lapkričio 2006 - 00:49
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 30, 01:52)
Gerai, kad žmonės besituokdami dar turi tėvus  4u.gif
O jei jų nėra? smile.gif  Nė lito nepaimtum, tik kad jie būtų šalia.

Arba nepagalvojate, kad yra tėvai, bet jie visą gyvenimą  sunkiai dirbo ir  neturi tų santaupų. Ir žino, kad jų vaikas tikrai nepyks, jei neprisidės prie vestuvių, bet žinot, kaip skauda  tėvams, kurie negali padėti savo vaikui?
Pamenu mano mama, man pirmą sesiją už mokslą sumokėt pasiūlė, o aš ne, pati tik pati  doh.gif  juolab, kad ir ne 18 metų buvau:)  O ji tik pasakė, - neatimk iš manęs šitos laimės, aš tau noriu padėti nors dabar.
Nė žodžio nepasakiau ir priėmiau smile.gif Ne iš mandagumo tėvai siūlo pagalbą, o kad jus labai myli  wub.gif

mes darėm viską per pusę, pusę pinigėlių buvo mūsų, pusę mano tėvelių smile.gif maniškio mama negalėjo prisidėti, bet žiūrėti į ja buvo gana sunku, matydavau kaip jai buvo skaudu kai šnekėdavom apie ruošybas, o ji net žodžio ištart negalėdavo, nes gėda būdavo... bet jei atvirai norėjau kad pasidarytume patys, o tėveliai gali atsidėkoti ir kitaip, svarbu, kad būtų supratingi ir mylėtų mus jau du ax.gif
Atsakyti