Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Už mūsų vestuves mokėjo abiejų gimdytojai. Kai kurios išlaidos buvo dalijamos pusiau, kai kurios pagal svečių skaičių. Kadangi MB tėveliai daugiau svečių kvietėsi, tai ir išlaidų turėjo daugiau. Nemanau, kad jei būtume už vestuves mokėję patys, jos būtų buvę kitokios, nebent būtume tuokesi po 10 metų, kada jau niekam jos ir nebūtų rūpėję. O už povestuvinę kelionę mano broliukas ir mes patys mokėjom thumbup.gif
Nervų daug kainavo, nes buvom kaip marionetės, iki pykčių buvo daėję, dar dabar negaliu kai ko uošviam atleisti verysad.gif
Na bet svarbiausia , kad esam susituokę ir mylim vienas kitą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2007 02 21, 15:27)
Manau tai jaunuju reikalas, bet jei tevai savanoriskai siulo prisideti, tai negi nepriimsi pagalbos. biggrin.gif

pritariu, vistik jau nebe tie laikai kai budavo paisoma tradicijos viska apmoka jaunosios tevai. na o jei abieju pusiu tevai nori prisideti - puiku, ir jauniesiems lengviau finansiskai ir tevai nelieka isizeide smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 03 03, 15:33)
kaip ji pasake net sveciai turetu sedet kaip ji nori.

nu cia tai jau virsune..ryskiai motera sumaise kieno vestuves!
Atsakyti
Mes vestuves darome patys tai ir uz viska mokesime mes thumbup.gif . Tevai abieju tikrai neturi uz ka mums sventes padaryti, aisku mes ir neprasome. Jei neturetumem patys pinigeliu, dar butumem turbut nedare vestuviu.
Atsakyti
mes irgi patys uz viska susimokesim 4u.gif
Atsakyti
mes su vyru ir patys sau šventę pasidarėm, užtai ir buvo svečiai, tik tie kurių mes norėjome, šventė ten kur mes norėjome ir šeip viskas, taip, kaip mes norėjome, o tėveliai jei jau taip nori prisidėti, tai gali tuos pinigėlius padovanoti, kuriuos pasiryžę išleisti vaikų vestuvėms
Atsakyti
Musu atveju labai keistai atrodytu, jei tevai uz mus moketu, na ir metu mums jau nebe 22 huh.gif Variantas, kai tevai viska nusprendzia (sveciai, muzika ir t.t.) nes jie moka uz vestuves, man atrodo tragiskas, sakyciau, kad tuoktis tuomet dar per anksti...
Atsakyti
Siaip taupem ir kelsim patys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 13, 19:17)
Musu atveju labai keistai atrodytu, jei tevai uz mus moketu, na ir metu mums jau nebe 22 huh.gif Variantas, kai tevai viska nusprendzia (sveciai, muzika ir t.t.) nes jie moka uz vestuves, man atrodo tragiskas, sakyciau, kad tuoktis tuomet dar per anksti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 13, 19:17)

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pas mus viskas per puse.Mes tiek pat dedam,kiek ir tevai ir jie nieko nesikisa visiskai.Ka mes sumasteme,ka norejome ta kvieciame ir jokio kisimosi nera.As isvis dar nemaciusi kisimosi naglo i vestuves.Tiesiog man kaip tik patinka,kad abeji tevai bus prisideje.Man nereikia,kad tevai man dovanotu 5000lt ar daugiau,tik del to,kad vestuviu nekele ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 15, 07:34)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Pas mus viskas per puse.Mes tiek pat dedam,kiek ir tevai ir jie nieko nesikisa visiskai.Ka mes sumasteme,ka norejome ta kvieciame ir jokio kisimosi nera.As isvis dar nemaciusi kisimosi naglo i vestuves.Tiesiog man kaip tik patinka,kad abeji tevai bus prisideje.Man nereikia,kad tevai man dovanotu 5000lt ar daugiau,tik del to,kad vestuviu nekele ir t.t.

Juk ne apie tave as ir kalbejau...Siaip siame forume yra rasyta nemazai apie tevu kisimasi, ir geranoriska, ir nagla unsure.gif Kai tevai duoda pinigu ir visiskai nesikisa, tai kitas reikalas, zinoma jei tik tai ne paskutiniai ju pinigai. Ir jeigu vaikams ne 30 metu
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 15, 14:26)
Juk ne apie tave as ir kalbejau...Siaip siame forume yra rasyta nemazai apie tevu kisimasi, ir geranoriska, ir nagla  unsure.gif Kai tevai duoda pinigu ir visiskai nesikisa, tai kitas reikalas, zinoma jei tik tai ne paskutiniai ju pinigai. Ir jeigu vaikams ne 30 metu

Siaip as tik savo nuomone pasakiau,kad viskas taip baisiai neatrodytu.Nes paskaiciusios merginos gali net issigasti ir isvis slapcia tuoktis,nes tevai kaip monstrai lotuliukas.gif Nereikia cia isakrt piktintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 03 15, 13:48)
Siaip as tik savo nuomone pasakiau,kad viskas taip baisiai neatrodytu.Nes paskaiciusios merginos gali net issigasti ir isvis slapcia tuoktis,nes tevai kaip monstrai lotuliukas.gif Nereikia cia isakrt piktintis cool.gif

Tikrai nesipiktinu, tiesiog gaila tu merginu, kuriu tevai sau tusa pasidaro ju vestuviu proga, netaikau niekam konkreciai, tokia mano nuomone perskaicius kai kuriu merginu atsiliepimus, o gasdintis nera ko, juk pazistam savo tevus ir zinom, ko is ju tiketis
Atsakyti