Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, mums apmokės tevai blush2.gif
Bet fainiau būtų jei patys apmokėtumem, bet...
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2006 04 17, 10:24)
Mes patys išsikėlėm vestuves. Jau kurį laiką planavom, bet vis pinigėlių trūko  verysad.gif  , o pernai kaip tik nusišypsojo laimė loterijoje:ax:, tai  kad galėjom jau sau laisvai paišlaidaut . Ir tėvai atėjo tik į balių, jiems nereikėjo dėl nieko sukt galvos, na nebent ką jiems patiems apsirengt biggrin.gif

ir pas mus panasiai, mano mama dar biski daugiau zino, o jo mama tai beveik nieko, kai pradeda kam nors ka nors pasakoti apie vestuves kaip eis ir t.t. tai as ant bajario sakau - o jusu tai dar niekas nekviete smile.gif
Atsakyti
mes apsimokam viska patys, tevai neprsideda niekuo.
Atsakyti
na, mes uz viska mokesime patys, tiksliau, mano busimasis daugiau nei as, bet is esmes is tevu neimsime...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny: 06 birželio 2006 - 13:45
Mes per puse mazdaug mokesim, man duos mama, o diedas pats uzdirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 06 06, 14:41)
na, mes uz viska mokesime patys, tiksliau, mano busimasis daugiau nei as, bet is esmes is tevu neimsime...

mes taip pat 4u.gif
ot laikai keicias, musu teveliams ju tevai kad keldavo vestuves eh... ir puse gimines suguzedavo, jei ne visa:) vat del sito tai geriau siais laikais pats darai - pats ir diriguoji visam spektakliui tongue.gif
Atsakyti
Kadangi mums leidzia musu siokia tokia finansine padetis, tai savo vestuves kelsime uz savo paciu pinigus cool.gif
Atsakyti
Mokame uz savo vestuves patys, niekieno nepadedami tongue.gif
Atsakyti
Mes tai sunkiai, bet susitarem su tevais, kad jie sale uzsako ir maista, o visa kita mes patys mokam nenorim, kad tevai viska apmoketu, nes ir jiems reik gyventi, o kaip nori grazios sventes sau tai ir negaili islaidauji kaip leidzia kisene, o imciau is tevu tai ir galvociau ar daryt ta ar ne.
Atsakyti
nors pinigėlių ne krūvos, bet mes patys už viską mokam ir niekam nė ačiū tongue.gif
Atsakyti
Mokėsiu pats vienas. Bent jau po to niekas dėl nieko neknis proto, kad tipo "va, mes tau tai vestuves apmokėjom".
Atsakyti
Mes patys sau svente pasidarysim, na jei tevai pasiulys pades, tai mums nuo to bus tiktai lengviau. thumbup.gif
Atsakyti