Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Joa @ 2007 03 15, 15:02)
Tikrai nesipiktinu, tiesiog gaila tu merginu, kuriu tevai sau tusa pasidaro ju vestuviu proga, netaikau niekam konkreciai, tokia mano nuomone perskaicius kai kuriu merginu atsiliepimus, o gasdintis nera ko, juk pazistam savo tevus ir zinom, ko is ju tiketis

Bet juk nieko nepakeisi cia.Pikta tai pikta,bet yra,kaip yra verysad.gif Tiesiog,jei jos zino,kokie tie tevai,tai tada palaukti reikejo ir patiems pataupyti.As iskart buciau atsaukusi vestuves,jei tevai butu pradeja vadovauti.Butu nerupeja niekieno nuomone.Jeigu tevai daro is sventes kazkoki tik baliu,tai eina sau doh.gif Ne,tikrai nebutu jokiu vestuviu schmoll.gif O kai jau susitaupytume galutinai,tai tada butu jau visai kitas reikalas blush2.gif
Atsakyti
aš dar mokiausi, nedirbau, tai tėvai labai daug prisidėjo ax.gif , dėdė padovanojo suknelę ax.gif , draugai pasirūpino transportu, pusbroliai muzika ir muzikantais, o vyras medaus mėnesiu ir povestuvine kelione ax.gif ... oi, kaip buvo gera lotuliukas.gif
pasiskaičiau jūsų komentarus ir nutariau pridėti smile.gif
keista, kai tėvai ar dar kas nors kišasi į tavo šventę... mano vyras labai daug dirba, tai viską planavau aš. gal jei tėvai pinigų būtų negalėję duoti, tai būtume vestuves atidėję, tačiau to neprireikė ax.gif , buvo labai nuostabi šventė... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievaz: 15 kovo 2007 - 16:43
QUOTE(aggate @ 2007 03 15, 14:05)
Bet juk nieko nepakeisi cia.Pikta tai pikta,bet yra,kaip yra verysad.gif Tiesiog,jei jos zino,kokie tie tevai,tai tada palaukti reikejo ir patiems pataupyti.As iskart buciau atsaukusi vestuves,jei tevai butu pradeja vadovauti.Butu nerupeja niekieno nuomone.Jeigu tevai daro is sventes kazkoki tik baliu,tai eina sau doh.gif Ne,tikrai nebutu jokiu vestuviu schmoll.gif O kai jau susitaupytume galutinai,tai tada butu jau visai kitas reikalas blush2.gif

Tai as apie tai ir kalbu rolleyes.gif
Atsakyti
va būtent dėl tos priežasties, kad tėvai negalėtų vadovauti ir MŪSŲ šventės paversti SAVO švente mes vestuves apmokėjome iš savo kišenės. Aišku, reikėjo pataupyti kurį laiką (mums užteko pusės metų)... Tėvai padėjo tik tuo, kad davė pinigų gėrimams drinks_cheers.gif . Bet mes daugiau ir neprašėm biggrin.gif
Atsakyti
Patys susitaupėm,o mano tėvai šiek tiek dadėjo,kaip dovaną...nesam turtuoliai ir pinigai nesimėto,žinom kaip sunku juos uždirbti,be to šventėm tik vieną dieną,nemačiau prasmės leisti pinigus vėjais...geriau pasigerinom buitį... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 16, 00:55)
Patys susitaupėm,o mano tėvai šiek tiek dadėjo,kaip dovaną...nesam turtuoliai ir pinigai nesimėto,žinom kaip sunku juos uždirbti,be to šventėm tik vieną dieną,nemačiau prasmės leisti pinigus vėjais...geriau pasigerinom buitį...  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes ir patys taupem ir dar vis taupom ir uz vestuves susimokesim patys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kazkaip net keistas sios temos pavadinimas: "Kas apmokejo vestuves"- juk kieno vestuves tas ir apmoka.
Man atrodo nesamone prasyti tevu pinigu vestuvems, jei tevai normalus tai patys supras kiek veikams tas kainuoja ir pinigus pateiks kaip dovana per pacias jas. O eiti ir pasyti...... doh.gif

Beje del temos, panasiai butu:
"Kas apmokejo jusu n-taji gimtadieni" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ji22 @ 2007 03 21, 11:07)
Man kazkaip net keistas sios temos pavadinimas: "Kas apmokejo vestuves"- juk kieno vestuves tas ir apmoka.
Man atrodo nesamone prasyti tevu pinigu vestuvems, jei tevai normalus tai patys supras kiek veikams tas kainuoja ir pinigus pateiks kaip dovana per pacias jas. O eiti ir pasyti......  doh.gif

"Kas apmokejo jusu n-taji gimtadieni"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ji22 @ 2007 03 21, 11:07)
Man atrodo nesamone prasyti tevu pinigu vestuvems, jei tevai normalus tai patys supras kiek veikams tas kainuoja ir pinigus pateiks kaip dovana per pacias jas. O eiti ir pasyti......  doh.gif

"Kas apmokejo jusu n-taji gimtadieni"  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
as ir mano tevai norejome kukliu vestuviu, o vyras ir juo tevai baliaus, tai patys ir mokejo uz baliu ... nors buvo viskas kaip as noriu, vat taip smile.gif
Atsakyti
o man tai temos pavadinimas atrodo visai normalus, pvz mes savo vestuvems pinigu susitaupeme patys, bet tiek mano tiek jaunojo tevai nori prisideti, ir atsakymas ne, ju netenkina, tai ka tokiu atveju daryti??? pasiusti juos velniop kad nori prie vaiku sventes prisideti ???? blink.gif . taigi gaunasi rezultate kad uz vestuves mokame mes ir musu tevai cool.gif . Taigi tema visiskai suprantama, bent jau man. O paskaicius kitu komentarus atrodo kad kitu tevai niekuom niekuom neprisideda, ar tipo jeigu tevai padovanoja vestuviu proga tarkime 1000 ar 2000 tai nera prisidejias prie vestuviu?? nebukim naivus, dar ir kaip yra. Na nebent pacios vestuves koki 40 000 kainuoja, tada aisq tai tik smulkmena...
Atsakyti