Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
už vestuves mokėjomės patys, tiksliau iš MB pinigų, jo mamai nieko nekainavo.
na, gal kelionė iki mūsų. mano tėvams kainavo - vaišės ant stalo išlydint iš namų.
visą kitą mūsų.
tėvai pas mus svečiais buvo, o ne piniginėmis tongue.gif
Atsakyti
Mano manymu, jei tuokiasi dar jauni ir tevai tam pritaria, tai teveliai turetu dalinai padeti ar viska apmoketi. Taciau, kai tuokiasi zmones arciau 30, ir nori, kad vestuves surengtu tevai, kazkaip nelabai gal blush2.gif
Atsakyti
o kai mes pasakėme, kad vestuves kelsime iš savo pinigiukų tai tėvai pyktelėjo ir primygtinai prašė kad dalintume į tris dalis, t.y MB tėvai ir manieji per pusę sumoka už maistą ir gėrimus, o visa kitą mes patys smile.gif Nors norėjome vieni už viską mokėti, bet iš pagarbos tėvams sutikome su jų prašymu, ir nemanau, kad tai kažkokia gėda, juk mes jų vaikai, o juolab, kad esame dar jauni blush2.gif
Atsakyti
Mums taip jau iseis, kad tevai apmokes uz sodyba..
Atsakyti
Mes patys viską apmokam, tėvai tegu kur prie jūros pailsėti navažiuoja ax.gif
Bet pas mum tik šeimos šventė, 12 žmonių bus. Jei būtu 50, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2008 07 11, 12:16)
Mes patys viską apmokam, tėvai tegu kur prie jūros pailsėti navažiuoja  ax.gif
Bet pas mum tik šeimos šventė, 12 žmonių bus. Jei būtu 50, tai  doh.gif

Labai faina, kai jaunieji gali patys sau vestuves surengti. O jei tėveliai nori ir gali prisidėti, tai per vestuves gali "riebesnį" vokelį padovanoti 4u.gif Bet nematau nieko blogo, jei ir tėvai apmoka vestuves. Tik tuomet, mano manymu, jaunieji turėtų daugiau derinti su tėvais savo norus ir užgaidas, kad nesigautų prievartavimas. 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus visi prisidėjo smile.gif

Gėrimus supirko jaunojo tėveliai. Maniškiai pasirūpino visais saldumynais ir dar šiek tiek gėrimais, nes labai pergyveno, kad gali neužtekt biggrin.gif

Visas savo grožybes pati nuomavausi, pirkau ir tt. O abu kartu už visas paslaugas (vieta, muzikantai, foto ir tt) sumokėjom.

Na taip lengviau, kai padeda visi smile.gif
Atsakyti
Uz musu vestuves sumokejo tevai per puse blush2.gif mirksiukas.gif Buvo apie 70 zmoniu doh.gif
Atsakyti
Aš manau, kas ženyjasi tas ir mokėti turi. tada neatsiranda visokių nerealių norų, ir pykčių ant tėvų, kad tie pagailėjo pinigų auksinei karietai biggrin.gif Todėl mes patys viską apsimokėjom, tik leidau tėčiui alaus bačkute pasirūpinti, nes labai jau jis reikalavo biggrin.gif
Atsakyti
Mes už viską mokėjomės patys, tik mama pirko tortą ir paruošė vaišes namuose, kadangi išlydėjimas vyko iš mamos namų ax.gif
Atsakyti
Sesers vestuves islaidas padenge :
Patys jaunieji ir abieju pusiu tevai ax.gif tai sumele tokia nebloga susidare thumbup.gif ir dar liks pinigeliu, kai apskaiciavom su sese bigsmile.gif
Atsakyti
Mokejome patys, taciau is abieju tevu gavome gan zenklia suma dovanu blush2.gif
Atsakyti