Merginos mano nuomė yra tokia: tai MŪSŲ ŠVENTĖ mokame patys, nes priešingu atveju šventė bus tėvams ir jų kviestiems svečiams. Dar kartą sakau čia MŪSŲ ŠVENTĖ!!!!!
Todėl geriau susimokėkim patys kiek galim, iškelkim kokias galim vestuves, bet jose jauskimės laimingos! Matykim žmones kuriuos norim matyti!
Aš dariau šventę sau o ne kitiems ir džiaugsmingai ją prisimenu
Todėl geriau susimokėkim patys kiek galim, iškelkim kokias galim vestuves, bet jose jauskimės laimingos! Matykim žmones kuriuos norim matyti!
Aš dariau šventę sau o ne kitiems ir džiaugsmingai ją prisimenu

Mes dar tik neseniai susizadejom, bet irgi jau spejom apie pinigelius vestuviu pagalvoti
apsitarem, kad kiek tik galesim patys apsimokesim, nes labai dideles sventes neorganizuosim
bet manau, kad ir abeji teveliai tikrai nores prisideti

mes tai patys mokesim uz visas vestuves mano mama mum tik nupirks po vestuvine kelione kaip dovana nors is pradziu galvojom ir patys ja nusipirkti bet mama ja mums labai nupirkt norejo
o siaip manau kai jaunieji patys gali susimoketi uz savo vestuves tai labai gerai nes gali pasidaryti viska taip kaip tu nori o jai tevai moka tai tada jie pradeda reguliuoti viska nes ju pinigai,na zinot kaip su tais tevais buna
jai pvz jaunimui trodo kad jiems to daikto reikia tai tevams dazniausiai atrodo atvirksciai ir teveliai linke gal labiau pataupyti nei jaunavedziai
todel labai dziaugiuosi kad dabar pinigeliu turim patys ir viska pasidarysim pagal save o tevai del nieko negales papriestarauti nes tai musu pinigai

mes ptys mokejom uz savo vestuves

QUOTE(vydux @ 2008 11 23, 22:15)
mes irgi! ir taip yra zymiai geriau, nes niekas negali primesti savo nuomones

QUOTE(Indrul @ 2008 12 21, 01:59)
Mums vestuves apmokejo abieju tevai, toks buvo ju noras, o mes ir nesipriesinom
Bet jie nieko nereguliavo - dareme viska taip, kaip mes norejome 

situacija lygiai tokia pati

Mes "susimetėm" trise- mano tėvai, vyro ir mudu . Taip buvo visiems priimtiniausia.
mes centas į centą viską dėsim iš savęs... kiek sutaupėm, žinom, kiek turim, tiek ir leidžiam... aš dar net savo būsimojo nebuvau sutikusi, kai sau buvau pasakiusi, kad man nepriimtina, kai vestuves kelia tėvai, juk tuoktis tai mes norim, o ne mūsų tėvai...
bet čia tik mano nuomonė, nesmerkiu galvojančių kitaip
bet čia tik mano nuomonė, nesmerkiu galvojančių kitaip

Nors mūsų vestuvės bus vasaros pabaigoj, bet mes jau taupom pinigėlius ir už viską planuojam mokėti patys

Mes buvome labai užsispyrę ir labai daug dirbome, kad galėtume sau vestuves patys išsikelti. Taigi už viską susimokėjome patys.