Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes tai patys mokesime
Atsakyti
Merginos mano nuomė yra tokia: tai MŪSŲ ŠVENTĖ mokame patys, nes priešingu atveju šventė bus tėvams ir jų kviestiems svečiams. Dar kartą sakau čia MŪSŲ ŠVENTĖ!!!!!
Todėl geriau susimokėkim patys kiek galim, iškelkim kokias galim vestuves, bet jose jauskimės laimingos! Matykim žmones kuriuos norim matyti!

Aš dariau šventę sau o ne kitiems ir džiaugsmingai ją prisimenu smile.gif
Atsakyti
Mes dar tik neseniai susizadejom, bet irgi jau spejom apie pinigelius vestuviu pagalvoti g.gif apsitarem, kad kiek tik galesim patys apsimokesim, nes labai dideles sventes neorganizuosim smile.gif bet manau, kad ir abeji teveliai tikrai nores prisideti rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai patys mokesim uz visas vestuves mano mama mum tik nupirks po vestuvine kelione kaip dovana nors is pradziu galvojom ir patys ja nusipirkti bet mama ja mums labai nupirkt norejo smile.gif o siaip manau kai jaunieji patys gali susimoketi uz savo vestuves tai labai gerai nes gali pasidaryti viska taip kaip tu nori o jai tevai moka tai tada jie pradeda reguliuoti viska nes ju pinigai,na zinot kaip su tais tevais buna biggrin.gif jai pvz jaunimui trodo kad jiems to daikto reikia tai tevams dazniausiai atrodo atvirksciai ir teveliai linke gal labiau pataupyti nei jaunavedziai biggrin.gif todel labai dziaugiuosi kad dabar pinigeliu turim patys ir viska pasidarysim pagal save o tevai del nieko negales papriestarauti nes tai musu pinigai smile.gif
Atsakyti
mes ptys mokejom uz savo vestuves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vydux @ 2008 11 23, 22:15)
mes ptys mokejom uz savo vestuves wub.gif

mes irgi! ir taip yra zymiai geriau, nes niekas negali primesti savo nuomones 4u.gif
Atsakyti
Mums vestuves apmokejo abieju tevai, toks buvo ju noras, o mes ir nesipriesinom blush2.gif Bet jie nieko nereguliavo - dareme viska taip, kaip mes norejome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 12 21, 01:59)
Mums vestuves apmokejo abieju tevai, toks buvo ju noras, o mes ir nesipriesinom blush2.gif  Bet jie nieko nereguliavo - dareme viska taip, kaip mes norejome thumbup.gif

situacija lygiai tokia pati blush2.gif tik ziedukus MB nupirko nes taip norejo biggrin.gif
Atsakyti
Mes "susimetėm" trise- mano tėvai, vyro ir mudu . Taip buvo visiems priimtiniausia.
Atsakyti
mes centas į centą viską dėsim iš savęs... kiek sutaupėm, žinom, kiek turim, tiek ir leidžiam... aš dar net savo būsimojo nebuvau sutikusi, kai sau buvau pasakiusi, kad man nepriimtina, kai vestuves kelia tėvai, juk tuoktis tai mes norim, o ne mūsų tėvai...
bet čia tik mano nuomonė, nesmerkiu galvojančių kitaip 4u.gif
Atsakyti
Nors mūsų vestuvės bus vasaros pabaigoj, bet mes jau taupom pinigėlius ir už viską planuojam mokėti patys wub.gif
Atsakyti
Mes buvome labai užsispyrę ir labai daug dirbome, kad galėtume sau vestuves patys išsikelti. Taigi už viską susimokėjome patys.
Atsakyti