Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes vestuves pasikelem patys thumbup.gif
Vyro teveliai isvis nesikiso ir nieko nezinojo, atvaziavo kaip sveciai su dovana ir nauja masina lotuliukas.gif
Mano teveliai prisidejo tik truputuka prie organizavimo, tiksliau mama. Bet pinigeliu tikrai nereikejo is ju. Net uzknadzius i gamta neleidau mamai daryti, uzsakiau is kavines, kad ji galetu ramiai i kirpykla vaziuoti thumbup.gif
Turejom galimybiu ir darem ka kaip norejom, nors girdejau replika kad pinigais pasisvaistem (ant geliu ypac) , bet nekreipiu demesio-kaip norejau taip ir dariau wub.gif
Atsakyti
Kol kas planuojame patys ax.gif
Atsakyti
mums tai uz baliu sumokes abieju tevai per puse,o visa kita mes patys.....
Atsakyti
O mes mokesim bendraiu su teveliais smile.gif
Atsakyti
vienas vestuves apomokejo vyro tevai, kitas mano.
Isskyrus mano rsuknele, kuriai pati uzsidirbau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kachukas @ 2008 01 09, 17:13)
vienas vestuves apomokejo vyro tevai, kitas mano.
Isskyrus mano rsuknele, kuriai pati uzsidirbau smile.gif

t.y., viena baliu vieni tevai, kita - kiti biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų vestuves apmokės mano būsimasis vyras. na, jis dirbantis, aš dar mokaus, tai taip ir gaunas. bet tėvukai labai veržias finansiškai padėti, nupirkt, pasirūpint... . tiek mano, tiek MB tėvai net pasipiktino, jog ne jie turės kelt, o mes patys, todėl suprantu, kad atsiranda nemažai porų, kurioms tėvai vestuves iškelia
Atsakyti
Mes apmokejome patys, nes kazkaip rankos nekylo imti pinigu is tevu, nors jie labai norejo, bet tevai jau nebejauni, jie tures kur juos isleisti.
Atsakyti
Ruošiamės patys mokėt... Žiūrėsim kaip išeis 4u.gif
Atsakyti
Savo vestuvems buvome patys pasitaupe, taciau taip pat padejo ir mudvieju abieju teveliai, kaip sakoma kas kiek galejo tas prisidejo smile.gif
Atsakyti
Mes ir bandysim patys, ir gausi taip manau, nes tevai lai bent ta proga pasiilsi ir pasidziaugia musu laime.. 4u.gif
Kad jau ir as ir busismasis bent kazkiek uzdirbam, bandom taupytis, o jei matysim akd didelis trukumas, pasiskolinsim g.gif Tada zinosim, kad svente musu, tokia kaip norejom, ir kad patis galime savimi pasirupinti ir be tevu pagalbos. to as kolkas labiausiai noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums kadandi neiseina patiems, taiidali mano tevai apmokes...
Atsakyti
mes tai tris dalis bandysim dalyti g.gif mano tevai, jaunojo tevai, ir mes patys ax.gif
Atsakyti