Aš už tai kas vestuves pasikelia patys. Mes taip ir padarėm. Ir labai gerai nes niekas neturi teise tau pasakyti ką daryti, ką kviesti ko ne, kur švęsti.......... buvo super viska daryti patiems

As gal cia nelabai i tema, nes mano vestuviu dar nenusimato, bet manau, kad jei tevai siulytu padeti iskelti vestuves tikrai sutikciau. Mano viena pazistama atsisake tevu pagalbos is isdidumo ar dar ko enzinau, tevai siule limuzinus isnuomoti, bet jaunieji atsisake, mat jie patys viska padarys, o baigesi viskas tuo, kad vaziavom su paprastom net nepuostom masinom (tik ant jaunuju masinos buvo kazkokie bantai), ir pastate automobilius dar turejom eiti pesciom iki kavines, nes arti nebuvo kur masinos pastatyti (ko nebutu buve jei butu isnuomotas limuzinas su vairuotoju). Visi atejo kas kaip, visi atskirai, ir pati svente kukli buvo, jaunoji susiraukusi..visko nepasakosiu, kad neissiplesciau, bet manau nereikia per daug is saves kartais vaidinti, principu rydyti tevams, nes vieniems grazia didele svente suorganizuoti yra labai sunku (nekalbu apie tikrai pasiturincias poras)...

QUOTE(Pupsia @ 2009 05 10, 16:57)
tevai siule limuzinus isnuomoti, bet jaunieji atsisake, mat jie patys viska padarys, o baigesi viskas tuo, kad vaziavom su paprastom net nepuostom masinom (tik ant jaunuju masinos buvo kazkokie bantai), ir pastate automobilius dar turejom eiti pesciom iki kavines, nes arti nebuvo kur masinos pastatyti (ko nebutu buve jei butu isnuomotas limuzinas su vairuotoju). Visi atejo kas kaip, visi atskirai, ir pati svente kukli buvo..
aham... vadinasi taip - kukli šventė = prasta šventė?

oj, mergyt.... nelabai yra čia ką bepasakyti

QUOTE(something else @ 2009 05 10, 23:24)
aham... vadinasi taip - kukli šventė = prasta šventė?

visiškai pritariu.

QUOTE(daivadavija @ 2009 05 11, 08:55)
visiškai pritariu.
limuzinai kas ne per prabanga
kad ir buvo is ko tus limuzinus imti savo vestuvėms, bet aš pati nenorėjau. koks ten iš jų grožis, nu nebent pasirodyti nori. 

mums buvo sunku su pirsliais ir auto bet samdyti nieko nenorejom nes norejom per svente matyti savo seimos narius o ne samdytus asmenis. MB sake ziuresim i nuotraukas ir matysim kad uz viska moketi pinigai ir nieko naturalaus tai vaziuosim savo masinom ikalbejom pirslelius ir uz viska mokesim patys

na aš kaip supratau busiu iš tos mažumos
ta prasme kad už švente mokam ne mes su MB o tevelei
man mama visada sakydavo (dar tada kaip nebuvau susipažinus su MB) kad man vestuves kels jie. aš visada galvodavau kad juokauja. bet kaip atėjo laikas ji man tai priminė. jei reiktų mes galėtumėm patys nes pinigėlių netrūksta. bet tėvai jaučia pareiga ir pagal tradicijas vestuves kelia nuotakos tėvai. MB tėvai žada prisidėti kiek galės mes taip pat perkam ką galim ir ką spėjam nupirkt ankščiau nei mano mama
taigi yra taip kad vestuves kelia mano tėvai tiksliau mama, o mes ir MB tėvai tik prisidedam

[quote=Rendi,2009 05 11, 09:33]
man irgi limuzinai tai
simta kartu geriau autobusiukas jei reikia visus susodint, o patys vaziuosim savom masinytem, siais laikais tubrbut jau tai isskirtiniau nei su limuzinais 
[/quote]
na as manau kad tiesiog ji nenorejo pasakyti kad kukli svente tai prasta svente,o tai , kad kartais su tuo kuklumu yra persistengiama... kai viskas daroma belekaip...na o pvz man vaziuoti visiems su autobusiuku nera joks isskirtinumas,o vaziavimas limuzinu irgi nera jau cia TOKIA prabanga kaip visos sakote, limuzinas tiesiog yra patogi transporto priemone , kurioje zmones gali kartu bendrauti,dainuoti ir visiems smagu.o autobusiukyje visi seda nugarom, neina net normaliai pabendrauti vieniem su kitais. mes del to imam limuzina kad vaziuotume kartu su visu pulku ir galetume kaip sakant "tusintis" vaziavimo laika.o ne susirauke atskirose masinose ir visiem aiskinti jog taip geriau, nes limuzinas tai cia prabanga :Das taip pat buvau vestuvese kur viskas buvo lb kuklu, vien del to, jog jaunieji mane "jog kam cia pasirodyt" "prabanga". bet rezultatas toks, kad jaunoji nenori net prisiminti savo vestuviu.... tai gal geriau daryti vestuves tokias kurias tikrai noretum smagiai atsvesti?p.s. manau, kad zmones sakantys , jog limuzinai prabanga ir pasipuikavimas pries kitus, yra tiesiog neisgalintys ju issinuomoti.... taip sakau, nes kazkodel labai daug kas priesiskai nusiteike pries limuzino nuoma vestuvems del nezinia ko

Papildyta:
[quote=Pupsia,2009 05 10, 17:57]As gal cia nelabai i tema, nes mano vestuviu dar nenusimato, bet manau, kad jei tevai siulytu padeti iskelti vestuves tikrai sutikciau. Mano viena pazistama atsisake tevu pagalbos is isdidumo ar dar ko enzinau, tevai siule limuzinus isnuomoti, bet jaunieji atsisake, mat jie patys viska padarys, o baigesi viskas tuo, kad vaziavom su paprastom net nepuostom masinom (tik ant jaunuju masinos buvo kazkokie bantai), ir pastate automobilius dar turejom eiti pesciom iki kavines, nes arti nebuvo kur masinos pastatyti (ko nebutu buve jei butu isnuomotas limuzinas su vairuotoju). Visi atejo kas kaip, visi atskirai, ir pati svente kukli buvo, jaunoji susiraukusi..visko nepasakosiu, kad neissiplesciau, bet manau nereikia per daug is saves kartais vaidinti, principu rydyti tevams, nes vieniems grazia didele svente suorganizuoti yra labai sunku (nekalbu apie tikrai pasiturincias poras)...
[/quote]
o as tau pritariu
Papildyta:
[/quote]

[/quote]
na as manau kad tiesiog ji nenorejo pasakyti kad kukli svente tai prasta svente,o tai , kad kartais su tuo kuklumu yra persistengiama... kai viskas daroma belekaip...na o pvz man vaziuoti visiems su autobusiuku nera joks isskirtinumas,o vaziavimas limuzinu irgi nera jau cia TOKIA prabanga kaip visos sakote, limuzinas tiesiog yra patogi transporto priemone , kurioje zmones gali kartu bendrauti,dainuoti ir visiems smagu.o autobusiukyje visi seda nugarom, neina net normaliai pabendrauti vieniem su kitais. mes del to imam limuzina kad vaziuotume kartu su visu pulku ir galetume kaip sakant "tusintis" vaziavimo laika.o ne susirauke atskirose masinose ir visiem aiskinti jog taip geriau, nes limuzinas tai cia prabanga :Das taip pat buvau vestuvese kur viskas buvo lb kuklu, vien del to, jog jaunieji mane "jog kam cia pasirodyt" "prabanga". bet rezultatas toks, kad jaunoji nenori net prisiminti savo vestuviu.... tai gal geriau daryti vestuves tokias kurias tikrai noretum smagiai atsvesti?p.s. manau, kad zmones sakantys , jog limuzinai prabanga ir pasipuikavimas pries kitus, yra tiesiog neisgalintys ju issinuomoti.... taip sakau, nes kazkodel labai daug kas priesiskai nusiteike pries limuzino nuoma vestuvems del nezinia ko

Papildyta:
[quote=Pupsia,2009 05 10, 17:57]As gal cia nelabai i tema, nes mano vestuviu dar nenusimato, bet manau, kad jei tevai siulytu padeti iskelti vestuves tikrai sutikciau. Mano viena pazistama atsisake tevu pagalbos is isdidumo ar dar ko enzinau, tevai siule limuzinus isnuomoti, bet jaunieji atsisake, mat jie patys viska padarys, o baigesi viskas tuo, kad vaziavom su paprastom net nepuostom masinom (tik ant jaunuju masinos buvo kazkokie bantai), ir pastate automobilius dar turejom eiti pesciom iki kavines, nes arti nebuvo kur masinos pastatyti (ko nebutu buve jei butu isnuomotas limuzinas su vairuotoju). Visi atejo kas kaip, visi atskirai, ir pati svente kukli buvo, jaunoji susiraukusi..visko nepasakosiu, kad neissiplesciau, bet manau nereikia per daug is saves kartais vaidinti, principu rydyti tevams, nes vieniems grazia didele svente suorganizuoti yra labai sunku (nekalbu apie tikrai pasiturincias poras)...

[/quote]
o as tau pritariu

Papildyta:
[/quote]
QUOTE(agnulia @ 2009 03 13, 22:19)
O man susidaro ispudis kad cia pasisako tik tie kurie patys moka,o tie kuriu teveliai moka kazkaip gedijasi ar ka
.O as apsoliuciai nesigediju kad uz mus moka tevai,musu situacija paprasta kartu 7 metai,nuo mokyklos laiku,man sukaks 23 todel net nezinau kokiu budu as galeciau sau uzdirbti vestuvems
Aisku visos mes norim buti nepriklausomi,ir moketi uz savo sventes patys,bet musu tevai puikiai supranta kad musu atveju tai nerealu,o jie nori iskelti vestuves 50 zmoniu,tai visai normalu kad jie moka,ju nuomone turint 1 vaika tai yra normalu iskelti jam vestuves
,tokia situacija ir visu mano siais metai istekanciu draugiu.

O kodėl nerealu 23 metų merginai ir jos būsimam vyrui patiems užsidirbti savo vestuvėms? Tikrai nesmerkiu tų, kuriems vertuves kelia tėvai - kiekviena šeima elgiasi taip, kaip išmano. Bet teisintis amžiumi yra visiška nesąmonė

QUOTE(Honey @ 2009 05 14, 22:53)
O kodėl nerealu 23 metų merginai ir jos būsimam vyrui patiems užsidirbti savo vestuvėms? Tikrai nesmerkiu tų, kuriems vertuves kelia tėvai - kiekviena šeima elgiasi taip, kaip išmano. Bet teisintis amžiumi yra visiška nesąmonė 

pritariu, amziuje cia manuau ne priezastis. yra zmoniu kurie ir nuo 18 dirba toliau nesimokydami

QUOTE(daivadavija @ 2009 05 09, 19:14)
Aš už tai kas vestuves pasikelia patys. Mes taip ir padarėm. Ir labai gerai nes niekas neturi teise tau pasakyti ką daryti, ką kviesti ko ne, kur švęsti.......... buvo super viska daryti patiems 

pas viskas taip pat