Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 14, 22:11)
pritariu, amziuje cia manuau ne priezastis. yra zmoniu kurie ir nuo 18 dirba toliau nesimokydami smile.gif  pvz man 21, MB - 25. bet vestuves praktiskai is savu pinigu.... 23 metu jauplanuoju tureti normalu darba  smile.gif

biggrin.gif As irgi dirbu tik nuo 19 4u.gif Ir vestuves darysime is mano ir MB lesu thumbup.gif Net nebuvo pas mus minties prasyti is teveliu pinigu, patys prasisuksim kaip nors, ypac kai yra didelis noras wub.gif
Atsakyti
vestuves apmokejo mano ir vyro tevai. ir nematau nieko blogo tame. tevai norejo mum padeti, o mes nenorejom izeisti tevu nepriimdami ju pagalbos. ir tevai mokedami uz musu vestuves nenurodinejo ka kaviesti o ko nekviesti
Atsakyti
Mes patys viską mokėjom,tik abiejų tėveliai nemažas sumas kaip dovaną padovanojo.Tai pusę vestuvių kaip ir vien iš jų atsipirko biggrin.gif
Atsakyti
Mes vestuves kelsim is savu pinigu.Dirbom ir usidirbom,todel dziaugiuosi kad nereik pas nieka prasyt pagalbos.Aisku jei nera galimybes patiem isikelt sventes tai ir teveliai gali kompensuot.Bet siais laikais tos vestuves brangiai kainuoja ir nevisu teveliai tikrai gali jas iskelti,kompensuoti.Manau kad reik patiems labai stengtis susitaupyt.Ilgai pradraugavom nesusituoke,nes norejom vestuviu kad butu 2dienos ir t.t. o lesu tiek neturejom,todel teko vis atidet ir palaukt.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 05 14, 20:53)
O kodėl nerealu 23 metų merginai ir jos būsimam vyrui patiems užsidirbti savo vestuvėms? Tikrai nesmerkiu tų, kuriems vertuves kelia tėvai - kiekviena šeima elgiasi taip, kaip išmano. Bet teisintis amžiumi yra visiška nesąmonė smile.gif

Siaip tai mano pasisakymas buvo apie tai kad yra daugybe zmoniu uz kuriuos moka tevai,bet gal jie cia nepasisako,sia vasara isteka 4 drauges bendraamzes - visoms vestuves kelia tevai,kiekvienos gyvenimas susikloste kitaip,ir priezastis kodel moka tevai pas kiekviena kitokia. As kalbu tik apie save - as studijavau universitete iki 22 metu,taip jau susikloste,kad dirbti tuo paciu metu tikrai neturejau laiko,tevai visad akcentavo tai kad svarbiausia issilavinimas. Ir dar reiketu pabrezti tai kad kiekvienos poros atveju vestuviu samprata yra vis kitokia,vieniems tai yra kukli svente su artimiausiais zmonemis restorane.Mano ir MB atveju tevai nori iskilmingos sventes,uz kuria ir moka biggrin.gif Tiesiog as nesigediju to, kad musu teveliai supratingi ir stengesi padeti,ir nematau priezasties kodel jaunieji kuriems teveliai iskele vestuves turetu teisintis... smile.gif
Atsakyti
mano tevai denge islaidas smile.gif neskaitant sukneles makiazo, na visko ko man reikejo tai pati pasidengiau, MB savo islaidas taip pat pats, o jo tevai irgi prisidejo prie islaidu duodami mano tevui daly sumos, bet tai buvo maza dalis...nes MB tevas buvo po traumos ir nebedirbo smile.gif
Atsakyti
Mes uz savo vestuves mokejome patys smile.gif
Tevai padovanojo pinigeliu per vestuves kas kiek galejo smile.gif siaip didesne dali vestuviu islaidu apmokejau as, nes MB rupinosi busto remontu, o as po suzadetuviu emiau taupyti vestuvems blush2.gif Bet mes net negalvojom, kad uz musu vestuves gali kas nors moketi schmoll.gif , net nejauku butu , kad tuokiames o rupescius kazkam uzkraunam, nesvarbu net jei tai tevai, ne ne as uz tai kad jei sumaste tuoktis, tai patys ir susimoka ir pasidaro svente tokia kokios nori ir gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ir vyro tevai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mokejom patys. Nes teveliai neturi galimybiu iskelti mums vestuviu, ypac tokiu metu smile.gif Isvis per vestuves atsisakem pinigu rinkimo akciju - atrakciju, nes krize, pagalvojom, kad nereikia statyti sveciu i nepatogia vieta schmoll.gif Juk dziaugiames, kad isvis atejo, ir juo labiau, juk ir dovanu atnese thumbup.gif . Vestuves kainavo mums 38 tukst.
Atsakyti
smagu kad kazkam tevai apmoka.....nei nesitikiu, nei imsiu is tevu pinigu---juk jau amziuj zmones- sveikata ima byreti,,jau geriau lai i save investuoja pinigeli laisva.....patys darysim, patys apsimokesim vestuves.
Atsakyti
Musu abieju tevai smile.gif
Atsakyti
mūsų vestuvių niekas neapmokėjo, tik už fotografą susimokėjo tėvai, nes primigtinai prašė smile.gif Šiaip beje labai neblogas vestuviu fotografas rekomenduoju.
Atsakyti