Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as visad galvojau kad tuoksiuos tik tada kai galesiu sau iskelti tokias vestuves kokiu noriu..aisku taip su vyru isdraugavome ne vienerius metus, bet isauso lauktoji diena - ir viskas buvo kaip mudu norejom - taip sakant kas moka tas ir muzika renkas...aisku kartais pagalvoju kad uz tokia suma galejom gera masina isigyti, bet sita svente atminty isliks kaip pati graziausia gyvenime ir be jokiu nesklandumu smile.gif
Atsakyti
patys pasidareme sau vestuves ,tokias kokiu ir norejom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 02 16, 19:48)
patys pasidareme sau vestuves ,tokias kokiu ir norejom  wub.gif

Mes vestuvėm patys pinigus taupom, tačiau povestuvinę kelionę padovanos tėvai smile.gif
Atsakyti
Mano vestuves Australijoje apmokejo vyro tevai australai, o vestuves Lietuvoje apmokes mano teveliai thumbup.gif As manau, kad normalu ir daugmaz tradiciska, jog tevai apmoka vestuves ax.gif kiek teko pasigooglint ir is ivairiu filmu - visada vestuves -tai tevu reikalas daugiausiai 4u.gif
As tik buvau nustebusi apklausos rezultatais, ness kai kas pazymejo, kad jaunosios reikalas apmoket, ar jaunosios tevu, ar net jaunosios seneliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2011 02 18, 08:22)
As tik buvau nustebusi apklausos rezultatais, ness kai kas pazymejo, kad jaunosios reikalas apmoket, ar jaunosios tevu, ar net jaunosios seneliu  doh.gif

Esu girdėjusi, kad vestuves pagal senas tradicijas apmoka jaunosios tėvai. Gal čia senovės lietuvių tokios tradicijos, tiksliai nežinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 19, 08:38)
Esu girdėjusi, kad vestuves pagal senas tradicijas apmoka jaunosios tėvai. Gal čia senovės lietuvių tokios tradicijos, tiksliai nežinau  mastau.gif

Tikrai taip smile.gif Ir tai ne tik lietuviu tradicijos. Turime 3 poras draugu,kuriu vestuves siais metais, tai visais atvejais ju vestuves apmokes jaunuosios tevai smile.gif
Atsakyti
Kai sugalvojome tuoktis, pasakiau tevams, kad patys uz viska susimokesime smile.gif Ir ka? Mama net isizeide biggrin.gif Tipo kazkaip ir tevai noretu bent prisideti smile.gif Tai taip ir buvo smile.gif prisidejo smile.gif Abieju tevai per puse sumokejo uz vaises sventes metu, bei uz fotografo ir filmuotojo paslaugas. Uz tai mes jiems ir dekingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visas kitas islaidas (rubai, masinos, uzstatai, bei visos kitos vestuvines smulkmenos ir ne tik) susimokejome patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 02 19, 16:44)
Kai sugalvojome tuoktis, pasakiau tevams, kad patys uz viska susimokesime smile.gif  Ir ka? Mama net isizeide biggrin.gif Tipo kazkaip ir tevai noretu bent prisideti smile.gif Tai taip ir buvo smile.gif prisidejo smile.gif Abieju tevai per puse sumokejo uz vaises sventes metu, bei uz fotografo ir filmuotojo paslaugas. Uz tai mes jiems ir dekingi 4u.gif  4u.gif  4u.gif Visas kitas islaidas (rubai, masinos, uzstatai, bei visos kitos vestuvines smulkmenos ir ne tik) susimokejome patys mirksiukas.gif

man irgi atrodo geriausias variantas, kai jaunieji kartu moka su abieju tevais, t.y. pasiskirsto, kas uz ka, tuomet visiems lengviau ir niekas neisizeidzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2011 02 18, 09:22)
Mano vestuves Australijoje apmokejo vyro tevai australai, o vestuves Lietuvoje apmokes mano teveliai  thumbup.gif

Nepykit, bet man atrodo keista, kai 36m vyro vestuves dar turi apmokėti tėvai...
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 02 22, 10:55)
Nepykit, bet man atrodo keista, kai 36m vyro vestuves dar turi apmokėti tėvai...

Nepykstu 4u.gif cia tradiciju ir principo reikalas wink.gif kiekvienam savo cool.gif
Atsakyti
musu tevai ir butu mielu noru prisideje ,bet deje jie ir taip vos gala su galu suduria ax.gif taigi patys issikelem vestuves smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru patys už viską mokėjom, tai ir kvietėm tą ką patys norėjom matyti savo šventėj, be jokių pašalinių giminaičių ar susiraukusių tetų. Buvo labai super vestuvės, jaunimo buvo daug daugiau, bet ir vyresni šėlo kartu thumbup.gif

Atsakyti