Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Uz busimo vyro svecius- jo tevai sumokes, uz mano tevu svecius- mano, uz musu draugus- mes, fotograus, suknele, sukuosenas, kostiuma- mes.
Atsakyti
Nuo suknelės iki baliono, už viską mokame mes patys smile.gif Mūsų šventė tai ir mūsų pinigai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 07 27, 19:49)
Nuo suknelės iki baliono, už viską mokame mes patys  smile.gif Mūsų šventė tai ir mūsų pinigai  biggrin.gif

Pas mus taip pat thumbup.gif nenorime, kad tevai kistusi ir nurodinetu ka ir kaip daryti, todel uz savo vestuves mokesime patys.
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės .

Papuoliau į keblią situaciją , reikia jūsų pagalbos , nes nežinau kur ieškoti , išmeta , kad tokios narės nėra unsure.gif .

Aš ieškau narės , kurios nikas ( bent buvo ) Janciukas .
Sakykite , ar tokia nėra čia rašiusi ?

Dėkoju , jei pagelbėsite 4u.gif .

Jos vestuvės turėjo įvykti rugpjūčio 5 dieną .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 07 31, 20:50)
Labas vakaras mergaitės .

Papuoliau į keblią situaciją , reikia jūsų pagalbos , nes nežinau kur ieškoti , išmeta , kad tokios narės nėra  unsure.gif .

Aš ieškau narės , kurios nikas ( bent buvo ) Janciukas .
Sakykite , ar tokia nėra čia rašiusi ?

Dėkoju , jei pagelbėsite  4u.gif  .

Jos vestuvės turėjo įvykti rugpjūčio 5 dieną .

Ieškokite jos 2011m. nuotakų temoje ir jos nickas Junciukas smile.gif Tikiuosi pagelbėjau. smile.gif
Atsakyti
Neleidžia balsuoti, šventė bus kulti bet mokėsime patys smile.gif ir viską darysime taip kaip mūsų širdys geidža smile.gif
Atsakyti
Tik patys, na gal daugiau jaunikis 4u.gif
Atsakyti
Mes uz viska mokejom patys, 4u.gif tik mano tevai apmokejo mano apranga!!!! blush2.gif
Atsakyti
2/3 dalius mano teveliai, 1/3 mes...
Atsakyti
Planuojam patys... didzioji dalis busimo vyro...
Atsakyti
mokėjom patys, daug ką mano mama padengė.. tarkim sumokėjo už visą sodybą, bažnyčią..
O šiaip tai, iš gautų piniginių dovanų, vestuvės atsiėjo su kaupu. Net labai. ax.gif
Atsakyti
Mokėjot patys, bet daug ką mama padengė, nu keistoka. Tai išeitų, kad mokėjot su mama per pusę, o ne patys smile.gif
Atsakyti