mes patys. Sunku labai taupyti tuos pinigelius, bet kazkaip po biski biski gal sutaupytism

Mes taip pat tik patys taupomės, kadangi tai yra MŪSŲ šventė. Jeigu ją pradės finansuoti kiti, tai ir norai dažniausiai būna nebe jaunųjų...

visiaki pritariu, kad geriausia kai patys, apskritai visomis prasmemis, bet ne visada yra galimybes, kai tik vienas dirbantis galima sakyti ir vienas turi galimybes, ir tai nedideles. zinoma, gal ir susitaupytume po 10 metu, bet nenorim vestuviu po tiek daug laiko
todel priimam is tevu pagalba kaip dovana, ir nereiskia savo noru, o jeigu reikstu, tai manau geriau jau atsisakyciau tada tikrai

Tai yra visų pirma jaunųjų šventė ir jie turi būti ta švente laimingi, patenkinti. Bet kokiu atveju visiems neįtiksi, ir tiems patiems svečiams, bet ir keli vestuves sau, o ne svečiams, o tėvai tik garbingiausi svečiai toje šventėje. Ir neatsižvelgiant į finansavimo šaltinį, bet mano vestuvės, kaip norėsiu taip bus, nes tai MANO vestuvės
Mes tevu i sita reikala nekisam, kai buvo pradeje kalbeti, tai pasakem, kad viska kuo norite prisideti galite padovanoti kaip vestuviu dovana vokelyje, ne kitaip. Svente rengiames patys, na ir faktas, kad uz tevu pinigus galetumem kviestis ne 50, o 100 sveciu, bet nelabai suprantu kam to reikia? Manau jaunieji keliasi svente pagal savo galimybes, kazkaip man keista butu imti is tevu pinigus, kad pasidaryti svente.
QUOTE(Amir123 @ 2012 02 24, 16:32)
NEPAMIRŠKITE IR TĖVŲ, JIEMS TAIP PAT ŠVENTĖ. GIMDĖ, AUGINO, IŠLEIDO Į MOKSLUS. VESTUVĖS - IR JUOS ATSTUMIAME. TĖVAI TURI DRAUGUS, GIMINES IR JIE NORI ŠVESTI VESTUVES IR DŽIAUGTIS VAIKŲ LAIME. OJAIGU DAR TĖVAI MOKA, REIKIA ATSIŽVELGTI I JŲ NORUS.
kad tevai gimde, augino tai reikia i savo vestuves sukvieti ju draugus

cia apsurdas
QUOTE(Renalta @ 2012 03 12, 10:27)
kad tevai gimde, augino tai reikia i savo vestuves sukvieti ju draugus
cia apsurdas

cia apsurdas
Tai i gimtadienius ir reik tevu draugus kviest, nes juk gimde

Tai jau tikrai.. mano vestuves, o turiu kviesti tevu draugus?
nors pazystu tokiu `tevu draugu`, kurie poto net isizeidzia, kodel ju nepakvietei, kaip cia ju nepakvietei.. nors nei jie dazniausiai jauniesiems draugai, nei gimines
bet pavyzdziui musu gimine tai labai tvirta kaip kumstis, labai gerai su tais paciais tetomis/dedemis sutariame mes patys ir bendraujame ne tik per tevu balius pvz.. tiesiog tikrai neisivaizduoju vestuviu su tevais/broliais,seserimis ir liudininkais, nes tie giminaiciai ir yra patys artimiausi zmones taip pat. Nesvarbu, kad nuo to susidaro 50 ar kazkiek zmoniu, jeigu juos kvieciu ne tik todel, kad jie man gimines, o todel, kad jie tikrai labai mylimi ir artimi zmones.

Nelabai suvokiami dalykai, kai net gimines, su kuriom tikrai nebendrauji "turi kviesti", nes bus "negražu"
man asmeniškai pačiai negražu būtų ateiti į vestuves pas žmones, su kuriais nebendrauji
čia jau kalbu ir apie tėvų draugus, ir apie bendradarbius ir t.t.
Nors aišku - visi vaikai (suaugę) savaip priklausomi nuo savo tėvų
Žinau ir tokių, kurie būdami virš 30-ies paneles į pirmą pasimatymą veda mamai parodyt

Žinau ir tokių, kurie būdami virš 30-ies paneles į pirmą pasimatymą veda mamai parodyt

QUOTE(merope87 @ 2012 03 13, 10:19)
Nelabai suvokiami dalykai, kai net gimines, su kuriom tikrai nebendrauji "turi kviesti", nes bus "negražu"
man asmeniškai pačiai negražu būtų ateiti į vestuves pas žmones, su kuriais nebendrauji
čia jau kalbu ir apie tėvų draugus, ir apie bendradarbius ir t.t.

Aš irgi nesuvokiu to dalyko, kad ir pavyzdžiui kviečiami artimiausi giminės.. bet kartais net tas pats artimiausias (na pavyzdžiui mamos brolis koks) ir tai nebūtinai labai artimai bendrauja su ta mama, ar tuo labiau pačiais jaunaisiais

Mano anyta norėtų, kad sukviestume visuuuus.. vieną dieną mes atvažiavome šiaip, o ji jau tėškė mums sąrašą sudarytą

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 12:20)
Mano anyta norėtų, kad sukviestume visuuuus.. vieną dieną mes atvažiavome šiaip, o ji jau tėškė mums sąrašą sudarytą
tai ten buvo tokių, kurių net aš nepažįstu dar, mano vyras irgi juos matė kažkada (nors pagal giminystę tai ir artimi), net tokių, su kuriais patys tėvai nebendrauja/susipykę ir t.t. 

O čia irgi "neblogas" variantas