Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Už viską mokėsime tik mes patys wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pufaike: 12 sausio 2012 - 23:32
Praktiškai už viską mokėjom patys ax.gif Tik mano tėvai keletą smulkmėnėlių ir saldumynų saldžiam stalui nupirko (tortas ir vaisiai buvo mūsų), o teta - šimtalapį atvežė irgi saldžiam stalui smile.gif
Atsakyti
uz viska mokesim patys biggrin.gif
Atsakyti
vestuves apsimokesim patys juk esam suauge zmones tad kitu paramos mums nereikia,o ir paskolu imti taip pat neprireiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2012 01 13, 19:40)
vestuves apsimokesim patys juk esam suauge zmones tad kitu paramos mums nereikia,o ir paskolu imti taip pat neprireiks thumbup.gif

paskolos doh.gif dar kalbėjome darbe, kaip galima paskola imti vestuvėms, tai sužinojau ir tokių variantų, kurie ir gimtadieniui (jubiliejui) ima paskola, kad būtų balius ohoho doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 01 13, 19:00)
paskolos  doh.gif dar kalbėjome darbe, kaip galima paskola imti vestuvėms, tai sužinojau ir tokių variantų, kurie ir gimtadieniui (jubiliejui) ima paskola, kad būtų balius ohoho  doh.gif

Man irgi nesamone atrodo imti paskola tokiam tikslui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 07 11, 12:35)
na bet poto reikia jau ir daugiau ar maziau paisyti ju nuomones, doh.gif jei ne tada jums pasiseke biggrin.gif

O man atrodo, kad šiaip ar taip reikia išklausyti tėvų nuomonę ir patarimus, juk žmonės labiau patyrę, turi tik pozityvų nusiteikimą savo vaikų atžvilgiu, o ir šiaip artimiausi po būsimo sutuoktinio. Kodėlgi nepasitarti?
Atsakyti
Planuojame taip pat moketi patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 01 19, 02:36)
Man irgi nesamone atrodo imti paskola tokiam tikslui doh.gif

Mano drauge eme nedidele paskola, bet pinigines dovanos atpirko su kaupu.

Mes zadam moketis patys, abieju teveliu finansine padetis tokia, kad nekyla rankos is ju imti, o mes taupom, nelengva, bet vaikuciu neplanuoju kolkas tai pakentet galim.
Atsakyti
Tik patys smile.gif
Atsakyti
Mokes mano busimas vyras, pati isleisiu tik ant sukneles, bateliu ir grozio proceduru. Susitarem taip, kad savo kuklias studentiskas santaupas padesiu ant kitu svarbiu dalyku, pvz. ateityje kai turesime vaikeli ( jo kraiteliui)... smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano pajamos labai mažai, teužtenka mano pačios išlaidoms, nes mokausi ir šalia dirbu puse etato, tai vestuvėms taupo jis. mano reikalus, t.y. sukneles ir visa kita sumokės tėvai ir gali būti, kad dar dasidės prie kitų išlaidų, nes brangiausias taip pat neturi tiek galimybių viskam sutaupyti, o jo tevai nieko.
Atsakyti