Mamytės uogytės,aš buvau pirkusi iš jysk stalą kompiuteriui,toks su lentynom,kampinis,fainas, mokėjome tik 124 lt,tipo per pus kaina buvo,o kaip džiugėmės,viskas lyg ir čiki pik.Bet vieną dieną kažką klijavau su lipnia juostele,tai kad būtų greičiau prisikarpiau juostelių ir prisilipdžiau krašteliais prie to stalo,daug kart esu dariusi ant kitų stalų,ne jyske pirktų ir nieko.O siaube kai nuo šio stalo pabandžiau aš tas juosteles nulipint,nusilupo su juostelėmis ir stalo viršaus dalelės ant kurių juostelės buvo prilipintos,košmaras,vos parpalio negavau

ten pasirodo popierius ar kažkas pan užklijuotas ant pigiausios,spaustų drožlių plokštės,žodžiu pasimokiau,subjaurojau neperseniausiai pirktą stalą

tai gerai,kad tik tiek mokėjau,o jei kas kokį virtuvinį komplektą perkate,ar ką brangesnio,tai gerai apžiūrėkite,o jei nusipirkote tai jau saugokite kaip kiaušinį
Papildyta:oi žiūriu jau buvau čia rašiusi apie tą stalą,kad juo lb džiaugiamės,tai db pasidalinau patirtimi,kas gavosi iš mūsų džiaugsmo