Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

Na mes ten irgi kartas nuo karto apsilankome,pirkome stalą kompiuteriui,tai kampinis,su lentynom,ir tik 124 lt.su akcija mokėjome,kai kitur,kur ieškojome apie 300 lt .visi kainavo.Aišku ta kokybė gal ir prastesnė,bet kam mokėti brangiau,jei ir šis puikiai tarnauja thumbup.gif Šiaip randame Jyske visokių malonių namams smulkmenėlių.Labai patiko dėžės žaislams,reikės nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes esam pirkę stalą iš kaučiutmedžio (jei neklystu) su odinėm kėdėm,tai jais nesiskundžiam, o va mergaitė išsirinko spintą ( suplojom 900 Lt), nes jai labiausiai patiko, tai Š... das ( jei neklystu tai daniška tipo). Tik parsivežėm,tai veidrodžių kampai buvo nuskilę,bet be problemų pakeitė. Visi kraštai apsilaupę, o plokštė kažkokia netvirta, išlinksta. Stalčiai irgi neužsidaryt kaip reikiant pradėjo po kokio mėnesio... Privatininkas kaip pamatė mūsų spintą,tai sakė ką norit už 300 Lt kad geras daiktas būtų? Sakau kokie 300 Lt - mokėjom 900,tai sakė už 900 aš jums būčiau normalią padaręs,o ne š...

Bet niekučių tai fainų yra...

Tik perkant baldus,tai pirma gerai apsižiūrėčiau...
Atsakyti
Mamytės uogytės,aš buvau pirkusi iš jysk stalą kompiuteriui,toks su lentynom,kampinis,fainas, mokėjome tik 124 lt,tipo per pus kaina buvo,o kaip džiugėmės,viskas lyg ir čiki pik.Bet vieną dieną kažką klijavau su lipnia juostele,tai kad būtų greičiau prisikarpiau juostelių ir prisilipdžiau krašteliais prie to stalo,daug kart esu dariusi ant kitų stalų,ne jyske pirktų ir nieko.O siaube kai nuo šio stalo pabandžiau aš tas juosteles nulipint,nusilupo su juostelėmis ir stalo viršaus dalelės ant kurių juostelės buvo prilipintos,košmaras,vos parpalio negavau doh.gif doh.gif doh.gif ten pasirodo popierius ar kažkas pan užklijuotas ant pigiausios,spaustų drožlių plokštės,žodžiu pasimokiau,subjaurojau neperseniausiai pirktą stalą verysad.gif tai gerai,kad tik tiek mokėjau,o jei kas kokį virtuvinį komplektą perkate,ar ką brangesnio,tai gerai apžiūrėkite,o jei nusipirkote tai jau saugokite kaip kiaušinį lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
oi žiūriu jau buvau čia rašiusi apie tą stalą,kad juo lb džiaugiamės,tai db pasidalinau patirtimi,kas gavosi iš mūsų džiaugsmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man visai patinka, nes galima fainu smulkmeneliu namams nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 17:33)
Man visai patinka, nes galima fainu smulkmeneliu namams nusipirkti  smile.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi kartais apsilankome ,bet didesnių pirkinių,tokių,kaip baldai ar panašiai nesame pirkę ax.gif Šiaip visokios smulkmenos man patinka ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic.face @ 2009 03 20, 17:33)
Man visai patinka, nes galima fainu smulkmeneliu namams nusipirkti  smile.gif

Aha, ir man smulkmeneles ten patinka, ypac kai nemazos akcijos buna smile.gif
Va, neseniai pirkau maximoj kompui staliuka uz 99lt, na manau, kad tiek maxes, tiek jysk prekiu kokybe panasi, tai visai puse bedos buvo, kokia kaina, tokia kokybe, tik nuo peles apsitryne truputi, o taip tai gana gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
Taupiems:

http://seimos-biudzetas.webs.com/
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 02 27, 16:05)
Mes esam pirkę stalą iš kaučiutmedžio (jei neklystu) su odinėm kėdėm,tai jais nesiskundžiam, o va mergaitė išsirinko spintą ( suplojom 900 Lt), nes jai labiausiai patiko, tai Š... das ( jei neklystu tai daniška tipo). Tik parsivežėm,tai veidrodžių kampai buvo nuskilę,bet be problemų pakeitė. Visi kraštai apsilaupę, o plokštė kažkokia netvirta, išlinksta. Stalčiai irgi neužsidaryt kaip reikiant pradėjo po kokio mėnesio... Privatininkas kaip pamatė mūsų spintą,tai sakė ką norit už 300 Lt kad geras daiktas būtų? Sakau kokie 300 Lt - mokėjom 900,tai sakė už 900 aš jums būčiau normalią padaręs,o ne š...

Bet niekučių tai fainų yra...

Tik perkant baldus,tai pirma gerai apsižiūrėčiau...

jo baldai tai man kaip vienkartiniai,o niekučių tai prisiperku kai kada thumbup.gif
Atsakyti
sutinku, smulkmenėllių būna visai neblogų (kaip už tokią kainą mirksiukas.gif ). Bet jau baldai doh.gif . Ieškojom sofos (iki šiol jomis nelabai domėjaus), tai iš priekio pažiūrėjom - nieko (kaip už tokią kainą mirksiukas.gif ), bet mėgstu nuodugniai apžiūrėti... Taigi - nugarinė pusė blink.gif doh.gif ... skudurų galai kažkokie karo, suraukta, sutraukta blink.gif Nu, ne, sakau, kad ir už tokią kainą - nereikia to jaukalyno.
Atsakyti
QUOTE(archis @ 2009 06 15, 14:24)

[quote=archis,2009 06 15, 14:28]

user posted image
ir vel tas pats doh.gif
susikurkit savo temele,ir zmones mielai diskutos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 06 15, 20:31)
sutinku, smulkmenėllių būna visai neblogų (kaip už tokią kainą mirksiukas.gif ). Bet jau baldai  doh.gif . Ieškojom sofos (iki šiol jomis nelabai domėjaus), tai iš priekio pažiūrėjom - nieko (kaip už tokią kainą mirksiukas.gif ), bet mėgstu nuodugniai apžiūrėti... Taigi - nugarinė pusė  blink.gif  doh.gif ... skudurų galai kažkokie karo, suraukta, sutraukta  blink.gif  Nu, ne, sakau, kad ir už tokią kainą - nereikia to jaukalyno.

o mes dukrai puikia sofa Jysk'e tik uz 450lt pirkom.jau 4 metus laiko ir viskas o.k. biggrin.gif
Dabar kaip tik sedziu ant fotelio is Jysk'o (medinis su didele pagalve),super patogus thumbup.gif .o broko ten daug,bet man kazkaip be problemu pakeicia ax.gif
Atsakyti
Man patinka,smulkmenu kartais randu labai mielu ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti