Įkraunama...
Įkraunama...

JYSK

sveikos, gal kas uzmatet Jyske geraiu butu Kaune kilimeliu po kompiuterio kede, nes kiek juose ieskojom nerandom paskutiniu metu sake atseit negauna g.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka si parduotuve thumbup.gif pirkome baldus i balkona,televizoriaus staliuka thumbup.gif tai viskas tikrai laiko negriuva ir mokejome labai pigiai thumbup.gif
O ir del smulkmenu man si parduotuve patinka galima labai fainu niekuciu uz simboline kaina nupirkti thumbup.gif
Atsakyti
ir man patinka si parduotuve, pirkom ten deze zaislam sudeti, komoda, ir lauko baldus thumbup.gif
Atsakyti
Iš didesnių pirkinių : prieš porą metų pirkom medinę dvigulę lovą , "neišsiskleidė", nesugriuvo, taip pat patalynę- naudojamės iki šiol biggrin.gif Dar esu pirkusi skalbinių dėžę, dėžę vaiko žaislams, per išpardavimą radom gražių pintų krepšių už protingą kainą. Paeiškojus galima rasti gražių smulkmenų namų dekorui. Kolkas visos prekės pasitaikė kokybiškos, aptarnavimas normalus, todėl nusiskundimų šia parduotuve neturiu.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 15, 19:29)
sveikos, gal kas uzmatet Jyske geraiu butu Kaune kilimeliu po kompiuterio kede, nes kiek juose ieskojom nerandom paskutiniu metu sake atseit negauna g.gif

Jysk'e jau senokai šių kilimėlių nėra verysad.gif Pirkau Senukuose.
Atsakyti
Pirkom dvigulę lovą, tai sulūžo per pusę- ale metalinės konstrukcijos....
Dideli daikčiukai ir baldai tikrai nekokybiški, o smulkmenų galima rasti įdomių
Atsakyti
O mes pirkom dviaukštę lovą vaikams,tą didesnę ir storesn,tvirtesnę ATLANTIS,tikrai tvirta,gera thumbup.gif thumbup.gif Ten kur buvo šalia iš plonų medžiukų tai nerizikuočiau vaiko leist į antrą aukštą,o va šitoje tai ir siautėja vaikai su draugais ir šiaip tikrai tvirta lova ir kaina labai gera thumbup.gif thumbup.gif Tuo labia ukad paskui galima statyti atskirai,kas mums buvo svarbu thumbup.gif Ir man labai aptiko kad tiek pirmame tiek antrame aukšte yra apsaugos iš abiejų pusių nuo iškritimo thumbup.gif thumbup.gif Žodžiu tikrai tikrai verta dėmesio lova wub.gif
Atsakyti
as ir ten daznai randu visokio gerio. smile.gif zvakes ten patinka man
Atsakyti
JYSK man patinka, daug visokiu gerybiu vienoje vietoje, gal ir ne didziausios kokybes, bet vis vien pakankamai kokybiska. Taip pat simboliniu dovaneliu visada galima rasti, tad JYSK = gerulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 08 18, 22:18)
JYSK man patinka, daug visokiu gerybiu vienoje vietoje, gal ir ne didziausios kokybes, bet vis vien pakankamai kokybiska. Taip pat simboliniu dovaneliu visada galima rasti, tad JYSK = gerulis  biggrin.gif

Paskutinį kartą, kai buvau Jyske (Kaune), kažkoks biednas, ištuštėjęs man jisai pasirodė unsure.gif
Atsakyti
Primiršta temukė - keliu į viršų cool.gif

Balandžio 1-7 d. pasiūlymai.

Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 08 18, 22:18)
JYSK man patinka, daug visokiu gerybiu vienoje vietoje, gal ir ne didziausios kokybes, bet vis vien pakankamai kokybiska. Taip pat simboliniu dovaneliu visada galima rasti, tad JYSK = gerulis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti