sveikos, gal kas uzmatet Jyske geraiu butu Kaune kilimeliu po kompiuterio kede, nes kiek juose ieskojom nerandom paskutiniu metu sake atseit negauna

Man tai labai patinka si parduotuve
pirkome baldus i balkona,televizoriaus staliuka
tai viskas tikrai laiko negriuva ir mokejome labai pigiai
O ir del smulkmenu man si parduotuve patinka galima labai fainu niekuciu uz simboline kaina nupirkti

O ir del smulkmenu man si parduotuve patinka galima labai fainu niekuciu uz simboline kaina nupirkti

ir man patinka si parduotuve, pirkom ten deze zaislam sudeti, komoda, ir lauko baldus

Iš didesnių pirkinių : prieš porą metų pirkom medinę dvigulę lovą , "neišsiskleidė", nesugriuvo, taip pat patalynę- naudojamės iki šiol
Dar esu pirkusi skalbinių dėžę, dėžę vaiko žaislams, per išpardavimą radom gražių pintų krepšių už protingą kainą. Paeiškojus galima rasti gražių smulkmenų namų dekorui. Kolkas visos prekės pasitaikė kokybiškos, aptarnavimas normalus, todėl nusiskundimų šia parduotuve neturiu.

QUOTE(georgiana @ 2009 07 15, 19:29)
sveikos, gal kas uzmatet Jyske geraiu butu Kaune kilimeliu po kompiuterio kede, nes kiek juose ieskojom nerandom paskutiniu metu sake atseit negauna 

Jysk'e jau senokai šių kilimėlių nėra

Pirkom dvigulę lovą, tai sulūžo per pusę- ale metalinės konstrukcijos....
Dideli daikčiukai ir baldai tikrai nekokybiški, o smulkmenų galima rasti įdomių
Dideli daikčiukai ir baldai tikrai nekokybiški, o smulkmenų galima rasti įdomių
O mes pirkom dviaukštę lovą vaikams,tą didesnę ir storesn,tvirtesnę ATLANTIS,tikrai tvirta,gera
Ten kur buvo šalia iš plonų medžiukų tai nerizikuočiau vaiko leist į antrą aukštą,o va šitoje tai ir siautėja vaikai su draugais ir šiaip tikrai tvirta lova ir kaina labai gera
Tuo labia ukad paskui galima statyti atskirai,kas mums buvo svarbu
Ir man labai aptiko kad tiek pirmame tiek antrame aukšte yra apsaugos iš abiejų pusių nuo iškritimo
Žodžiu tikrai tikrai verta dėmesio lova

as ir ten daznai randu visokio gerio.
zvakes ten patinka man

JYSK man patinka, daug visokiu gerybiu vienoje vietoje, gal ir ne didziausios kokybes, bet vis vien pakankamai kokybiska. Taip pat simboliniu dovaneliu visada galima rasti, tad JYSK = gerulis

QUOTE(jilin @ 2009 08 18, 22:18)
JYSK man patinka, daug visokiu gerybiu vienoje vietoje, gal ir ne didziausios kokybes, bet vis vien pakankamai kokybiska. Taip pat simboliniu dovaneliu visada galima rasti, tad JYSK = gerulis 

Paskutinį kartą, kai buvau Jyske (Kaune), kažkoks biednas, ištuštėjęs man jisai pasirodė

QUOTE(jilin @ 2009 08 18, 22:18)