musu mergaite tai nuo gimimo miega savo lovyteje, miega su manimi kai karsciuoja o tai buna labai retai (pvu pvu)
Mes irgi miegojome kartu gal iki 8 mėn., kol nenuėmėme lovytės krašto ir nepastatėm šalia mūsų lovos, taip miegam iki šiol, tikrai geriau nei per vidurį, pas tėvelius lovoj

QUOTE(Soul @ 2007 03 28, 09:54)
Galutinai atsiskyrėm 7ių metų
... kai pradėjo eiti į mokyklą. Miegojo todėl, kad šalia mamos buvo laisva vieta
.

ir as miegu visada kartu su dukrele,

Likus savaitei iki 7-ojo gimtadienio mano panelė staiga vieną vakarą pareiškė "aš jau didelė, man jau septyneri metai ir miegosiu savo kambaryje VIENA." mums su vyru akys anr kaktos iššoko, nes iki tol visi trys miegojome šeimyninėje lovoje visus tuos 7
metus.Ir ką jūs manot, dukra miega savo kambaryje ,pati išsijungia šviesą, na prieš tai paskaitom su tėčiu pasaką pakaitomis...

musiske miega nuo pat gimimo savo lovyteje, kuri stovi prie pat musu lovos (paliktas tik tarpelis man praeiti)
Bet buna kai serga, ar dantukai dygsta, tai nakti pradejus neramiai miegoti persikeliu pas save, o vyras pereina i kita lova. Bet taip buna retai ir tikiuosi, kad nuo to nepripras
Nes neisivaizduoju miegojimo tryse, mane ir taip is lovos stumia, kai dviese miegame

Nes neisivaizduoju miegojimo tryse, mane ir taip is lovos stumia, kai dviese miegame

as irgi dar miegu su keturmeciu,galeciau nemiegoti,bet del savo ramybes ,kadangi berniokas nemoka apsikloti,ir susales nakti tik susisuka i kamuoliuka arba saukia mama-tai miegu
,manau viskas ateina savo laiku ir bus laikas(
gal ne po 10 metu),man nereikes jo klostineti,bet kol kas ,kad nepersaltu pamiegosiu(taip smagu i mieganti ziuret
).

QUOTE(Rylinga @ 2007 03 19, 13:11)
Iki aštuonių mėnesių miegodavo savo lovytėje Atėjo laiko tarpas, kai miegojo labai neramiai, man kas pusvalandį tekdavo prie vaiko keltis, atsibodo tai man ir pasiguldėme į savo lovą Dabar jau nebemiega savo lovytėje
Pas mus ta pati situacija

Tik savo lovytėje, niekada nemiegojom kartu.
Tik rytais, kai jau nebemiega, įsikeliam į savo lovą pažaisti.

Mes nuo pat pradziu gldem i lovyte... tai dabar jokiu problemu del to neturim... tfu tfu tfu... net ir uzmiega savo lovytej