Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
kiekvieni tevai patys turi nuspresti kada vaika guldyti atskirai ...mano dvynes jau nuo pat gimimo miegojo savo lovytese ...o va maziukas kuriam jau 3m vis dar tebemiega kartu ...manau tam turi reiksmes ,kad jis vienas bijosi miegoti mato kad mes visi miegam po du ,o jis tai turi miegoti vienas... g.gif
Atsakyti
na aš neįsivaizduoku, kaip galima vaikutį nuo gimimo guldyt atskiram kambary blink.gif ..juk būna kai atsipila springsta ir t.t.gali brangiai kainuot kol išgirsi nubėgsi ir t.t.na gal čia žiauriai skamba, bet čia aš taip manau..
mes dažnai miegam kartu..skaičiau venos psichologės strapsnį kad vaikas miegodamas kartu su tėvais jaučia šilumą, artumą ir t.t.vienžo tai teigiamai veikia vaikučio vystymąsi ir. visą kita..o be to, kol buvom maži, man buvo paogiau keltis jį maitintis, sau pamaitini, kai tik niurnėt pradeda ir nereikia laukt kol pravirks ir įsiverks..juk mamai irgi reikia poilsio ax.gif
Atsakyti
Maniskis irgi miega su mumis tam paciam kambary rolleyes.gif Bet dabar jau didziaja nakties dali ismiega savo lovyteje, o kol maitinau ,buvo lygiateisis narys musu lovoje smile.gif As galvoju, kad gal iki kokiu dvieju su puse - triju metuku tai tikrai miegosim vienam kambary... blush2.gif paskui - grieztai kraustysim i kita kambari. verysad.gif O gal pats anksciau uzsimanys buti "savarankiskas" biggrin.gif Ziuresim pagal vaikino norus... 4u.gif
Atsakyti
Iki aštuonių mėnesių miegodavo savo lovytėje Atėjo laiko tarpas, kai miegojo labai neramiai, man kas pusvalandį tekdavo prie vaiko keltis, atsibodo tai man ir pasiguldėme į savo lovą Dabar jau nebemiega savo lovytėje
Atsakyti
As su dukryte miegu vienoje lovoje, nes dar maitinu MP. Taip patogiau. MB iskrausciau i kita kambari, nors jis pats sake, kad taip gal geriau, nes labai bijojo, kad neuzgautu mazyles. Kai baigsiu maitinti MP, kraustysiu ja i lovele , bet ji irgi tam paciam kambaryje yra. I kita kambari planuojame iskelti kai jai sueis 1 metukai, nes jau dabar ji turi savo kambari mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega mūsų lovoje. bigsmile.gif
Vis tetos teiraujasi,kada pradės mažoji miegoti atskirai. Joms atsakau, kad iki 16 metų pati išeis į savo lovą, tai jau nedaug beliko - tik 15 metų. tongue.gif
Atsakyti
mes visi trys vienam kambaryje, tik savo lovytėse thumbup.gif
Atsakyti
mažasis ir miega su manim lovoj po truputį pratinu miegot savo lovikėj jau po puse nakties ten ir išmiega tikiuos per mėnesį visai atpratinsiu blush2.gif . Kai miegojom kartu buvo tylu ramu per naktis nereikėjo nešiot, visi buvom pailsėję ir išmiegoję ir man ramu kai mažiausias šalia. O santykiai su vyru blush2.gif proga išbandyt ne lovoj ir panaudot visą fantaziją, mums atrodo gavos dar geriau ax.gif
Atsakyti
Mano panai jau 6 men., bet miegame kartu vienoje lovoje. Mes neturim tevelio, gyvenam dviese, taigi, kartu mums ir silciau, ir linksmiau wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė miegojo kartu su mumis viduriuke iki 2 metų 5 mėn. Galvojom kaip čia ją reikės išprašyti iš mūsų lovos, bet jokių problemų. Miega savo kambaryje ir savo lovoje thumbup.gif Net netikėjau, kad viskas bus taip paprasta.
Atsakyti
Nepratinau miegoti kartu, tai nelabai ir prašosi...Tiesą sakant maniškiui jokio skirtumo kur miegot.... Kai tik gimė, tai kelias pirmas savaites miegojo kartu, nes man dar pačiai buvo sunku keltis.Paskui miegojo vežimėly, nuo pusės metų lovytėj šalia... Kai serga, karščiuoja ar kosti tai guldau kartu į lovą, kad būtų šalia, o kai pasveiksta vėl keliauja į lovytę.... Tiesa migdau mūsų lovoj o paskui perkeliu... blush2.gif Aplamai su miegu jokių problemų nėra (tfu tfu tfu) - nuo 2 mėn. visą naktį išmiega,nei valgyt, nei gert nereikia... smile.gif
Atsakyti
Mums tai jau 3.5 metu... blush2.gif o mes vis dar kartu miegam... blush2.gif
na laukiam dabar lovytes, kuria turi padaryta atvezti.. tai matysim kaip baigsis.. Labai prisirisusi prie mamos, tai reikia apsiglostyti pries miegeli ir saldziai uzmigti.. tongue.gif Butu galima perkelti i lovyte, bet tevai pirmi uzknarkia ...
ir sveria mergina jau, kad niekaip nebegaleciau ikelti i lovyte, kartu ivirstume ko gero.. laugh.gif
Atsakyti