Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mūsiškis, tai miega savo lovelėj, nepratinam lovoj cool.gif
Atsakyti
Miega tik savo lovytėje smile.gif
Atsakyti
O mano pipiriukas buna kad nakti prasosi pas mus tai pasiimu ir miegam toliau thumbup.gif ,o dabar mastau kaip cia ji atpratinti nuo kelioniu pas mus i lova g.gif
Atsakyti
Musiskis mazius miega su mumis ir butinai , kol uzmiega , turi isikabinti i pirsta 4u.gif
Atsakyti
Savo lovytėj ir savo kambary, tėveliai turi savo erdvę. Na nebent paryčiais jei pabunda verkdama parsinešu pas save ax.gif
Atsakyti
Mums jau tuoj dveji, o vis dar užmiegam viduriuky.... blush2.gif
Atsakyti
nair mano mergyte miega su mumis kol uzmiega paskui i lovyte iskelemeo nakti kai pabunda tai vel pas mus parkeliauja
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 19, 14:56)
niekadanemiegojo su mumis lovoje. Gal tik pirmomis savaitėmis keletą sykių. VIsus miegelius miega savo lovytėje  thumbup.gif

Pas irgi taip pat thumbup.gif
Atsakyti
paskutinėm dienom, t.y. naktim visiškai atsisako miegoti savo lovytej, klykia rėkia...nors tu ką doh.gif ...o tik pasiguldai šalia savęs viskas ok ir miega be prabudimų iki pat ryto...nežinau kaip čia reikia su tuo kovoti, nes kažkokia nesąmonė...
gal žinot kokių būdų stebuklingų ax.gif jau ir lovytę šalia lovos pasistatėm...ir užmigus bandom perkelt i lovytę, ale tai vistiek tik pabunda ir rėkt...
reikės gal pabandyt dar sienelę lovytės nuimt prisistumus prie savo lovos, bandysim apgauti kad visi kartu miegam rolleyes.gif
Atsakyti
Mes vis dar miegam kartu.. ir as net nenoriu kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif .Mano mergina visada prastai miegojo verysad.gif . Taigi visą savaitę miega su manim,o savaitgalį kai parvažiuoja tėtis,kraustosi į savo lovą. Anksčiau būdavo vargo su tokiu kraustimusi,dabar jau nieko,matyt priprato rolleyes.gif .
Atsakyti
o mums ramu kai nori miega su mumis tai pasitaiko dabar kai šaltesni orai, o kai nori pati gula į savo lovą net nepriprašysi kad su mumis pagulėtų net svečiuose sau reikalauja atskiros thumbup.gif lovos
Atsakyti