Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
miega tik savo lovytėj ir pakolkas pas mus nesiprašo schmoll.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega savo lovyteje smile.gif
Atsakyti
Mano dukrai yra jau 4.5 m., bet iki šiol dažniausiai ji miega su manim, nors turi savo lovytę. Nematau nieko baisaus...Vaikui reikalingas saugumas. Ir kuo ilgiau, tuo geriau...Kai turėjau tik abu sūnus, vienas miegodavo man prie vieno šono, kitas- prie kito...Ir nieko blogo neatsitiko...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 10 08, 20:09)
Nematau nieko baisaus...Vaikui reikalingas saugumas.

drinks_cheers.gif Po Vaivutės netekties jau pirmą vakarą abu su vyru kažkaip be žodžių pasilikom Miglę viduryje.... mūsų atveju tai ramumas mums, kaip tėvams...
Atsakyti
Miega jis savo lovyteje visada tik buna naktu kad pas mus lipte lipa irnieko su juo nepadarysi,praeis truputi laikoir nesiprasys(as taip galvoju).
Atsakyti
As uz miegojima savo lovose!
Mano dukryte nuo pat gimimo miega savo lovyteje.
Sitaip ir ji pailsi, ir teveliai mirksiukas.gif
Va, o nuo 18 men miega jau viena ir savo kambaryje! bigsmile.gif
Atsakyti
mano dukrytė iki pusės metukų išmiegodavo visą naktį savo lovytėje, net valgyt nesikeldavo, o kai pradėjo dygti dantukai prasidėjo bėdos... rezultatas - miegame tryse. Šaip nei man, nei vyrui tai visiškai netrukdo, net smagu miegoti kartu, bet manau, kad reik bandyt pratinti miegoti lovytėje, nes sako kuo didesni vaikai, tuo sunkiau pripratint vienus miegot. Manau, jei būtų mums nepatogu, neišsimiegotumėm, tai jau senai bandytumėm žaist su tais migdymais lovytėj, bet dabar vis atidėliojam smile.gif
Atsakyti
mano dukryte nuo gimimo miegojo savo lovytei ir iki siol ten miega. Labai retia pasiimu i lova nebent jeigu serga, o siaip as uz miegojima savo lovytei bigsmile.gif
Atsakyti
Kol maitinau (iki 1,3 men) miegojo tik su mumis. Jau maneme, kad reikes pardavineti lovyte. Bet nustojus maitinti, ivyko stebuklas - vaikas miega tik savo lovyteje thumbup.gif
Atsakyti
MŪSIŠKIAI ABU MIEGA ABU SAVO LOVYTĖSE, DŽIAUGIAMĖS, KAD TAIP PRIPRATINOM. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiekvienam skirtingai, čia negali būti konkretaus patarimo.Mes irgi kartu miegam ir nieko čia blogo, ateis laikas ir pats nenorės kartu miegoti. smile.gif
Atsakyti
AŠ UŽ MIEGOJIMA SAVO LOVOSE, BET....BUVO LAIKAS KAI TAIP IR MIEGOJOM, BUVO LAIKAS KADA IR VISI TRYS. DABAR RADOM DAR TOKI VARIANTA - NUEMEM LOVYTEI VIENA SONA IR PRITRAUKEM PRIE LOVOS. KADANGI PAS MUS AUKŠČIAI ATITINKA, TAI TIK TARPA SU ADIJALU UŽKIŠAM IR MIEGAM KAIP IR VISI TRYS O KAIP IR SAVO LOVOSE. SVARBIAUSIA KAD MAZGIS, ŽINO KUR YRA JO VIETA, T.Y. LOVYTEJE IR NET NAKTI JEI PRABUNDA IR ATROPOJA TAI SUBARTAS BEGA ATGAL IR SNAUDŽIA TOLIAU. AIŠKU KAI SERGAM, DANTYS AR T.T. NES ESAM LABAI NERAMUS NAKTINUKAI, BUNA KAD IR I VIDURIUKA ISITAISO, BET MANAU, TIEMS KAS PRIPRATO MIEGOT KARTU TAI GERAS VARIANTAS GRIŽTANT I SAVO LOVYTE.

P.S. SAKO VAIKAS PRIPRANTA KARTU MIEGOT, TAČIAU TEVAI LYGIAI TAIP PAT - JEI VAIKAS NAKTI RAMIAI IŠMIEGA NEATSIRIOGLINA, TAI MES SU VYRU ŠOKINEJAM ŽIURET AR VISKAS GERAI....NEPRATE KAI RAMIAI VISA NAKTI KLECKAS GAN ATSKIRAI ISMIEGA....
Atsakyti