Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mes jau miegam 2,7 metuku ir vis galvoju kaip ji cia atpratinus g.gif nenoriu miegot be jo, bet su juo..... nu mums ramiau, smile.gif bet zinau, kad sako, kad tai laaaabai negerai.... doh.gif nezinau kas gali nutikti, bet tai laaaaabai negerai! nu gerai as paziuresiu kaip mes miegosim kai greit gims musu antrasis 2.gif baisu, bet jauciu miegosim keturiese!!!! biggrin.gif (istikruju tai net bijau... blink.gif) ai mamytes manau, kad ir ka sakytu daktarai ir t.t. bet mes padarysim kaip mums iseis lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mes miegam kartu tik kai mazoji serga, o taip tai miega savo lovytej.
Atsakyti
Maniškė tai naktį prabunda, atsistoja ir rodo pirštuku į mūsų lovą. Ir ką...jei neimi, tai verkia. Niekaip neišeina atpratinti. Kartais būna išmiega lovytėje ir iki ryto, bet labai retai.
Kad toks miegojimas kartu kenkia, tai nemanau. Tik nėra labai patogu trise miegoti.
Atsakyti
Aš su vaiku miegu tik kai jis labai serga, ar retsykiais įsinori į mūsų lovą, bet dažniausia pats truputį pagulėjęs, prašosi atgal į savo lovytę biggrin.gif
Atsakyti
Visada miega savo lovoje. Manau vaikui tai geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Su dukra miegojom nuo 9 men. iki 3 metu 10 men. Atsikrauste pas mus i lova, kai rimtai susirgo triju dienu karstine, ir nebeissikraust, nes man buvo patogu. Lova plati - tilpom visi trys (su teciu). O issikrauste labai paprastai - vaikai kieme gyresi, kad turi savo lova; mes pakalbedavom, kad ji greitai tures savo lova; kartais pasidairydavom kokia ji turetu buti. Kai gavom dovanu lova, nuo pat pirmos dienos miega savo lovoje ir ja didziuojasi. Aisku, atlekti kokioms 15min. pries miega pas tevelius, ar savaitgali pasivartyt lovoje ryte su mama - vienas malonumas visiems...
Atsakyti
Na mano kletckas budavo iki 1,3metuku vis nakti tekdavo pasismti pas save nes dudos oho kokios net visi kaimynai pabusdavo is miegu bet dabar gali pasigirti blush2.gif miega vien tik savo lovyteje
user posted image
Atsakyti
mano sunelis visada miega savo lovytej, nebet buna atslenka pas mane kai buna neramus ar ka skauda rolleyes.gif
Atsakyti
mano maziukui 3 men ir kolkas miega su mumis lovoj.bandziau migdyt jo lovelej,miegojo bet gan neramiai.ir ne kiek jis neramus buvo,bet as kas 5 minutes tikrinau. blink.gif taip kad nusprendziau,kad ateis laikas ir keliaus i savo lovyte,ir skubet nera kur biggrin.gif
Atsakyti
mano dukryte tai is pradziu miegodavo lovytej, bet po to kai pradejo kaltis dantukai budavo labai nerami nakti ir isipratinau miegoti kartu, tai dabar niekaip neina atpratinti.
Atsakyti
nuo gimimo miega atskirai, bet jei sunkiai suserga ir karsciuoja, tai guldausi per viduriuka, kad reikalui esant jusciau kas negerai ir laiku padeciau.
Atsakyti
aš nesutikčiau vaikiuko guldytis į savo lovą schmoll.gif manau, kad visi turi miegoti jiems skirtose vietose rolleyes.gif o leliuko lovytė turi būti supama, kad būtų lengva pasupti šalia savo lovos mirksiukas.gif
Atsakyti