Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
clap.gif clap.gif clap.gif jau sunelis miega tik savo lovyteje ir pas mus net nenori
user posted image
Atsakyti
Iki 6 mėn. miegojom kartu, nes maitinau kas 2-3 val. ir taip buvo patogiau thumbup.gif , o kai maitinimų skaičius sumažėjo, perkelėm į lovytę. Dabar kartu, kai negaluoja verysad.gif , ar šiaip neramiai miega.
Atsakyti
Jis miega savo loveleje.Kartais nori uzmigti musu lovoje,bet uzmigus jam pernesu i jo lova ax.gif
Atsakyti
savo lovytej visai nemiega schmoll.gif
jokiu budu nepaguldysi, jau atistoja ir verkia.. tai pasiimam pas save ir miegam visi ... aisku mazasis kaip karalaitis vidury issipletes, o mes is sonu su tete... nepasilsim visai, o ryte visi sonai skauda.... kaip reikia atpratinti nuo miegojimo kartu neisivaizduoju... g.gif
Atsakyti
Miega savo lovytėje thumbup.gif ,planuoju nuo kitos savaitės pradėti migdyti atskiram kambaryje,tikuosi kad nebus problemų.
Atsakyti
Mano panelytė su manim miega blush2.gif Jei vakare ir užmiega savo lovytėj, tai naktį vistiek tenka į lovą pas save pasiimt ax.gif
Atsakyti
Miegam nuo pat gimimo atskirai. Nebent sunkiai serga. Nes musu mazius miegodamas labai vartosi, o ir siaip mamyte ir tevelis nori pabut vieni , todel, kad vaikui nebutu dviprasmiskumu - viena nakti su mama kita jau vienas ir t.t. - tik atskirai. ax.gif
Atsakyti
mes vis dar kartu... niekaip neina iskrapstyt jo is musu lovos... asaru pakalne schmoll.gif
Atsakyti
Manajam jau metukai, pagrinde savo lovytej, per menesi koki pora kartu pas mane miega ax.gif
Atsakyti
tik savoj lovytej. per beveik 2 metus su manim miegojo gal kokias 4-5 naktis, ir tai kai sirgo ar dantukai dygo. ir ji ir as geriau issimiegam kai turim savo kampa kaldros lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš manau priešingai: naujagimio ir kūdikio vieta šalia mamos lovoje. Aišku, turi būti tam tikros sąlygos: nei mama, nei tėtis nerūkyti, negerti alkoholio, nevartoti raminančių vaistų.
Tėvų lovoje vaikui miegoti saugiausia ir mamai, maitinančiai krūtimi, paprasčiau maitinti ir išsimiegoti.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 08, 21:26)
O aš manau priešingai: naujagimio ir kūdikio vieta šalia mamos lovoje. Aišku, turi būti tam tikros sąlygos: nei mama, nei tėtis nerūkyti, negerti alkoholio, nevartoti raminančių vaistų.
Tėvų lovoje vaikui miegoti saugiausia ir mamai, maitinančiai krūtimi, paprasčiau maitinti ir išsimiegoti.

Na o as irgi manau priesingai biggrin.gif Maitinu krutimi, taciau man lengviau ja issikelti is lovytes ir pamaitinti, negu visa nakti budrauti salia, kad nenuspausciau unsure.gif
Megstu miegoti placiai, todel su dukryte miegoti sunku ir sakyciau nesaugu. Savo lovyteje ji miega kuo puikiausiai, salia jos visada yra merliukas ir jis jai padeda uzmigti ir ramiai miegoti(turbut del pienelio kvapo). Isikeliam i savo lova tik ryte kai atsibunda, kad galetume pasidziaugti ir pasisneketi wub.gif
Mums taip geriausia, kitoms gal kitaip 4u.gif
Atsakyti