Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Grana @ 2008 01 12, 01:24)
Sveikos, mamytes. Tikriausiai busiu bene vienintele mama Vilniuje, kurios 3,5 metu sunus vis dar miega tevu lovoje unsure.gif Dukryte 1,2metu puikiausiai miega nuo pat gimimo viena savo loveleje. Nebezinau ka daryti g.gif . Turim viena kambari skirta vaikam. Dukra guldau 20 val miegoti. Didysis eina miegot apie 22 val arba kartu su mumis , t.y. apie 23 val. Jei migdyciau ji kartu su sese, ja pazadintu ir tuomet verysad.gif Tai ir miegam kartu su tetuku visi trys blink.gif  Darni seimynele blush2.gif Ka daryti?

Na manau 3,5m. jau gan protingas vaikutis yra ir reiketų jį pradžioje žodžiais pratinti ir kalbėti(jokiu būdu negėdinti),kad jis jau didelis vyras ir reikėtų miegoti atskirai,vaikas turi psichologiškai priprasti prie tos minties,kad jis turi miegoti atskirai,o nėra iškraustomas atskirai,nes pav.tėveliai neišsimiega ir pan..Po to pereiti prie konkrečių veiksmų,ir jei kaip rašai vaikučiai miegoti eina skirtingu laiku,tai sūneliui pradžiai galit lovelę pastatyti ir jūsų su vyru kambaryje,kad jis jaustusi saugiai ir priprastu miegoti vienas,bet žinotų,kad jūs esat šalia.Aišku gali iš pirmo karto ir nepavykti,bet turėkite kantrybės,visada vaikutį pagirkite,nors jei jis per naktį ir kelias valandas miegos vienas,o vėliau lovelę perkelsite ir pas sesutę.Sėkmės smile.gif
Atsakyti
ech kaip noreciau,kad mano mazasis miegotu savo lovytej..nors pati esu del to kalta,kad pripratinau miegoti salia saves,dabar vos tik paguldytas i lovyte iskart pradeda klykti verysad.gif nors ir atrodo,jog kietai miega,vos paguldzius i lovyte nubunda.. verysad.gif lipa lauk ir ne bluosto nesudeda,jeigu nepasiimu pas save verysad.gif
Atsakyti
Mano abu vaikučiai miega savo kambariuose ir savo lovutėse, nebent jeigu, kuris suserga tada miega mūsų lovoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Musiskis nuo pirmu dienu miega TIK savo loveleje, ir nepakencia, jei vakare pas save pasiguldai, zviegia tol kol savo lovoj atsiduria. O jei dar salia sedi, tai is viso baisu, stumia is lovos is visu jegu.
Atsakyti
Musu mazoji, tai is vakaro uzmiega savo lovyteje,o kartais paryciais kai suverkia, tai pasiimam pas save, tai dar uzmiega keliom valandom. Bet buna , kad visa nakty ismiega savo lovyteje thumbup.gif
Atsakyti
mes jau savaitėlę kaip miegam savo lovytėję visą naktį (ten ir užmiegam) ir pietų miegelį, tačiau šian užmigdžaiu mažutę mūsų lovoje ir miegosim kartu, nes aukšta temperatūra 39,4 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(desteny @ 2008 01 21, 17:19)
ech kaip noreciau,kad mano mazasis miegotu savo lovytej..nors pati esu del to kalta,kad pripratinau miegoti salia saves,dabar vos tik paguldytas i lovyte iskart pradeda klykti verysad.gif nors ir atrodo,jog kietai miega,vos paguldzius i lovyte nubunda.. verysad.gif lipa lauk ir ne bluosto nesudeda,jeigu nepasiimu pas save verysad.gif

pas mus taspats,bet as nakties vidury visteik ji paguldau i jo lovyte.
Atsakyti
Oi turejau ir as vargelio nes buvome prisipratine nakti pabunda ir pas mus,,,,po to jau kaip nusprendziau nebeimti oho kokie riksmai-----bet uztat dabar mes labai dziaugiames sunus miega savo lovyteje user posted image
Atsakyti
Musishke miega su mama, kadangi vyras buvo daznai ishvykes, tai nuo pat pradziu imdavau vaika pas save, kazkaip maloniau buvo, gal siuo atveju ir save palepindavau kazkiek, nes ji daznai prabusdavo naktim, o keltis nesinorejo, vis arciau atrode ir geriau ir patogiau, o dabar niekaip negaliu pripratinti miegoti atskirai smile.gif va problema...
Atsakyti
Mano ir vyresnioji miegojo su mumis, kol tilpom ant sofos ir dabar mazasis kartu miega. Man patogu, nes maitinu, todel nereikia naktimis kilnotis. Kol kas apie miegojima atskirai ir negalvoju. Kai baigsim maitintis, tada reikes kazka daryti g.gif Vyresniaja buvo labai sunku pripratinti atskirai miegoti doh.gif
Atsakyti
Gal reikia mums spresti problema, nupirkus nauja lova vaikui... net nezinau, bet kartu jau ankshtoka kartais...
Atsakyti
mums 1.3men,ir maniskis dar nekart nemiegojo pas tevus lovoj rolleyes.gif jis nuo pat gimimo miega tik savo lovytej.Dabar kartais vakare pasiimu pas save i lova ir bandau prisiglaudus glostyt,migdyt,tai jis tik spurda,juokiasi,nes pas tevus lovoje tik dukimas su sese vyksta biggrin.gif
Atsakyti