DIDČKIS MIEGA SAVO KAMBARYJE,PAS MUS LOVOJE YRA MIEGOJĘS TADA KAI SIRGDAVO.O ŠTAI MAŽIUS,UŽMIEGA PAS MUS,TADA PAGULDAU Į LOVYTĘ IKI PIRMO PABUDIMO,O PO TO ARBA PAGULDAU ARBA NE.TIKIUOSI ,KAD PAAUGS NEVALGYS NAKTĮ IR SAVO LOVYTEJ IŠMIEGOS VISĄ NAKTĮ.
mano zuikis miega savo loveleje
niekad nemiegojome kartu,nes man baisu ,kad tik jo neprispaudtume
ne kiek aš,kiek MB

Seniau būdavo visko, labai dažnai pas mus į lovą atkeliaudavo, bet kai nupirkom naują lovą tai nebeliko problemos, kartais vakare sako: aš užmigsiu tavo lovoj o tu paskui perkelk mane
Bet dažniausiai ir užmiega savo lovoj

Kol užmiega, tai migdau savo lovoje, o poto perkeliu į lovytę.
QUOTE(ingavilnius @ 2008 01 29, 14:06)
Kol užmiega, tai migdau savo lovoje, o poto perkeliu į lovytę.
as ir taip darau

man asmeniskai nekaip kai tryse miega vienoj lovoj

as dar miegu su abiem vaikasi, nors vyresnis jau buvo atprates, bet uzpavydejo sesutei, tai parejo i musu lova

Maniskis tai miega tai karu su mumis tai savo lovyteje nes nakti stojasi ir verkia.Rekia kad paimciau ji pas save i lova.O kai miega pas mus lovoje tai miega kuo puikiausiai visa nakti kaip kada retkarciais prabunda.

Mes nuėmėm vieną lovytės šoną, nakčiai pritraukiam ją prie savo lovos ir va taip "pratinam" miegot tipo atskirai
. Nors mano galva beveik ant jos pagalvės turi būti ( kol užmiega ).

Kol maitinau MP, tai kai pabusdavo nakti valgyti, no tada ir miegodavo musu lovoje. Kai nebemaitinau, tai dar kuri laika miegojome taip pat, o veliau, nusprendeme, kad ji turi miegoti savo lovyteje, pora naktu reikejo ja pasupuoti, kad vel uzmigtu, o nuo 1metu ir 2 men. okiu problemu nebeliko
Dabar ne tik kad ismiega visa nakti savo lovyteje, bet pati prasosi vakare i ja paguldoma, dukryte tik uzklojam, duodam bucki pries miega, ji mums parodo ''ate ate'' ir viskas, mazoji miega
Patys negaleom patiketi, kad taip lengvai vaikas prie savo lovytes priprato

QUOTE(eveliru @ 2008 01 21, 23:36)
Musu mazoji, tai is vakaro uzmiega savo lovyteje,o kartais paryciais kai suverkia, tai pasiimam pas save, tai dar uzmiega keliom valandom. Bet buna , kad visa nakty ismiega savo lovyteje 

Situacija analogiška, tik kaip pradėjo eit į darželį buvo tris savaites sustreikavus ir niekaip savo lovytėj nemiegodavo, dabar lygtais situaciją gerėja ir vėl užmiega savo lovytėj

maniske su mumis miega ie neina niekaip atpratinti