Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal pades Tau temos:'MIEGAM VIS DAR KARTU...,KAIP IPRATINT MIEGOT SAVOJ LOVYTEJ?" mamu patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmus menesiusmusu maziuzmiegodavo su mumis.... smile.gif nes jey perkeldavom y jo lovyte is kart pabusdavo, bet kay ant jo ciuzinio patiesem toky deky, kat butu minksceu, po to nakties visada miegodavo savo lovytej thumbup.gif
Atsakyti
Mūsiškė miega ant sofos kitame kamabryje. Vaikiškoje lovytėje nemiega nuo kelių mėnesių amžiaus, nenori. Vakare visi pasivartome mūsų lovoje, o kai jau ji užsimano miego rodo, kad reikia eiti į savo kambarį. Jokiais būdais nenori miegoti su mumis kartu. Kartais reikai keltis gal net kokius 4 kartus ir daugiau mega_shok.gif , o kartais ir užmiegu pas ją ax.gif .
Kartą buvo svečių ir jie miegojo mažės lovoje, tai kai jau naktį prabudo ir apsižiūrėjo, kad nesavo lovoje... tai patikėkit koks koncertas buvo suruožtas.Gal kokią valandą rėkė, kol užmigo, bet matyt taip ir nesuprato vargšiukė, kodėl jos niekas neleidžia į savo lovą. Dabar mažei 1.9

OHO KIEK PRIRAŠIAU tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remunėlė: 21 gruodžio 2006 - 15:30
O musu mazius miega tik savo lovytei thumbup.gif
Atsakyti
abudu tik savose lovelese tongue.gif
Atsakyti
Kalbėsiu apie antrąjį , nes jis šio skyrelio amžiaus.Pirmą mėnesį miegojo vežime, vėliau naktinis miegelis lovytėje, o pietinis vežime, nes dažniausia miegodavo lauke.Dar prieš metus atsisakėm vežimo, o jau šį mėnesį persikėlė į suagusiųjų lovą.Problemų nebuvo, gal todėl, kad yra pavyzdys sesė.Panašiai buvo ir su dukra, na žinoma"pirmas blynas buvo labiau prisvilęs".Prie mažiaus dar pasėdėt ir pajudint pagalvę reikia, ar kartais ant rankų užmigdau.Žinojau, kaip sunku būna mažylius atpratint nuo miegojimo su tėvais, stengiausi to išvengt ir man tai pavyko.
Atsakyti
Skaiciuojant visi parasiusiu mamyciu sm,pasirodo,kad daugiausia mazyliu miega savo lovytese thumbup.gif bis.gif
Atsakyti
Mes miegam ir kartu ir ne. Uzmiega mano lovoj, perkeliu i lovyte, o paryciais vel pas mus atkeliauja biggrin.gif
Atsakyti
Parasysiu skaudu gyvenimo pavyzdi, o jau isvadas pasidarykite pacios, kur savus vaikus migdyti.
Mano vyro broli tevai visai laika migde savo dviguleje lovoje, pasigulde per viduri, na kaip jau buvo paauglys, iskele i salia tevu lovos specialiai jam nupirkta lova, tai jis ten ir pramiegojo iki armijos, o kas idomiausia,kad grizes is armijos, jis vistiek miegojo salia tevu lovos, nors kitas kambarys buvo laisvas. Dabr jis jau vedes turi 10metu sunu(tiesa jis miega ju dvigulej, kartu su tevais), turi savo versla ir pinigais tiesiog apsales, bet gyvena kartu su tevais, susigrude dvieju kambariu butelyje, nors be jokio vargo galetu tureti savo nama.
As ne psichologe, bet daznai pagalvoju, kodel jis niekaip nesiryzta budamas 40-ies nutraukti tos bambagysles unsure.gif
Mano vaikai jau dideli, taciau nuo pirmos dienos, kaip tik parsiveziau is gimdymo namu, jie miegojo savo lovelese, ir nuo 3 metu, keliaudavo miegoti i savo kambari cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 03 sausio 2007 - 15:43
Mano maziukas dazniausiai guli savo lovytei tik kartais pries ryta kai pradeda niurzgedi persikialiu i savo lova smile.gif
Atsakyti
Mano sūnelis anksčiau miegodavo tik savo lovytėj, dabar ir ten ir ten pamiega. Užmiega dažniausiai savo lovytėj, bet kai naktį prabunda, kartais užtenka tik paglostyt, o kartais verkia ir sako : " mama, o-pa-pa". Tai būna, kad ir atkeliauja pas mus. Bet jei pirma jo neužmiegu, tai paskui vėl iškeliu į lovytę ir vaikis sėkmingai ten išmiega iki ryto rolleyes.gif .
Atsakyti
Maniškė nuo gimimo miega savo lovytėj, bet jeigu paryčiais per anksti atsibunda, pasiimam pas save.
Atsakyti