Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikučio miegelis

Apklausa: Kur Jūsų vaikelis miega naktį? (246 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O pas mus buvo visko ir lovyteje, ir vel su mumis, ir vel lovyteje. Bet dabar galutinai lovyteje, tik kartais naktimis ateina, nes as isemiau kelis vyrius, kad galetu islipti, tai ateina ir atsigula salia manes. As ji po kiek laiko vel nunesu ir jis ismiega iki pat ryto thumbup.gif
Atsakyti
Mes tik savo lovytėje miegam
Atsakyti
oi oi oi skaudi tema, kuria bandysiu sprest nuo sio savaitgalio ... netgi imsiuos drastisku priemoniu blush2.gif
Mano zuikiui 2 metai ir pora menesiuku, miega savo lovelej, taciau tik su mama... anksciau uzmigdavau kartu su juo, o veliau eidavau i savo lova, taciau paskutiniu metu jis vis daugiau pradejo reikalauti, kad guleciau pas ji, nes tik vos atsikeliu jis irgi prabunda arba nakti apsiciupineja miegodamas ir jei manes neranda... asaros.

Taciau kelis paskutinius vakarus prasidejo kosmaras doh.gif ... vakare , kai tik prasideda sneka apie miegeli ... doh.gif paguldau ir pasakau, kad einu ruosti pienuko tai jis pradeda kriokti nezmoniskai ... ir galu gale pradeda vemti. As isikirtau , kad tas jo vemimas , tai tiesiog savotiska isterija - oziai, kad sukelt gailesti ir issireikalauti buti kartu... Vieni vaikai neissireikalave ,,savo,, griuna ant zemes, o va maniskis kriokia iki apsivemimo... Tai supratau tik vakar, nes nebuvo nei persivalges nei kazko sunkaus pavalges ir tik man atsigulus salia viskas uzsibaigia , o tai jau tesiasi antra vakara is eiles...
Pries tai buvo apsivemimas naturalus.. pas mus vakarojo draugai su vyresne mergaite, tai mano mazylis nekontroliuojamas ir pamegdziodamas ta mergaite truputi apsirijo saldainiu ir pries miega apsiveme, tai aisku poto gailestis , svelnumas , miegojimas kartu... ir tik dabar supratau, kad jis poto vakaro padare isvadas, kad jei apsivemsiu, tai pasieksiu savo. Nu as aisku ne psichologe, bet va tokias isvadas padariau. Ir nuo sio savaitgalio zadu sukaupt visas jegas, bet kazkaip pratinti be kaprizu miegoti vienam... doh.gif
O kaltinu tik pati save , paciai buvo smagu miegot minksta zanduka prisiglaudus , taciau kai tai perejo i tokius priepuolius matau , kad reikia griebtis auklejimo...

Ir dar norejau pridurti, kad diena kai buna su aukle, miega graziausiai pietu miegelio vienas, be jokiu oziu.... tai va sitoj vietoj padariau klaida, reikejo but grieztesnei, bet ka cia grieztesnei, kai pati labai nenorejau tos bambagysles nutraukt, o vyras jau senai ant manes delto pyko ...
Cia kaip ir su ciulptuku jei anksti nepradesi atpratint veliau bus zymiai sunkiau, sitoj vietoj buvo griezta, kai suejo metukai , viena diena be jokiu zaidimu ciulptukas dingo, pavargom savaitele ir daugiau i ta daikta neberegavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2007 01 03, 15:43)
Parasysiu skaudu gyvenimo pavyzdi, o jau isvadas pasidarykite pacios, kur savus vaikus migdyti.
Mano vyro broli tevai visai laika migde savo dviguleje lovoje, pasigulde per viduri, na kaip jau buvo paauglys, iskele  i salia tevu lovos specialiai jam nupirkta lova, tai jis ten ir pramiegojo iki armijos, o kas idomiausia,kad grizes is armijos, jis vistiek miegojo salia tevu lovos, nors kitas kambarys buvo laisvas. Dabr jis jau vedes turi 10metu sunu(tiesa jis miega ju dvigulej, kartu su tevais), turi savo versla ir pinigais tiesiog apsales, bet gyvena kartu su tevais, susigrude dvieju kambariu butelyje, nors be jokio vargo galetu tureti savo nama.
As ne psichologe, bet daznai pagalvoju, kodel jis niekaip nesiryzta budamas 40-ies nutraukti tos bambagysles unsure.gif
Mano vaikai jau dideli, taciau nuo pirmos dienos, kaip tik parsiveziau is gimdymo namu, jie miegojo savo lovelese, ir nuo 3 metu, keliaudavo miegoti i savo kambari cool.gif

as irgi zinau atveji, kai paaugle mergaite miega su tevais... tai kosmaras tevams, mergaitei toks dalykas irgi kazkokia zala daro.. O prsigalvoja, ji visokiu veju , atseit bijo viena miegoti... cisa ziauri problema, nors ir kaip norisi kartu miegot, bet taip tik traumuojamas vaikas , kuo anksciau pradesi sprest ta reikala tuoi bus lengviau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuks!: 04 sausio 2007 - 11:47
Jei gerdama mišinuką mano panelė užmiega,tai guldau į lovytę o šeip tai kartu miegame verysad.gif ,labai jau naktį blaškosi,vartosi,ropinėja ...Greičiau tie dantys išdygtų,gal tada miegas ramesnis būtų.
Atsakyti
mes maisomes.uzmiega pas mama, tada perkeliu i lovyte, o nakti kai prabunda, isipraso vel pas mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 19, 04:41)
Mano pupa ivairiai,kartais savo lovelei(kai jau miegancia nunesu),o kartais su mumis.Siaip tai kai pabunda savo lovlej(kadangi naktimis dar keliasi),tai tenka vel imti pas mus,tai buna ir taip,kad po to jau kai paimu tai su mumis ir miega.

pas mus ta pati istorija.... wub.gif
Atsakyti
musiskis irgi visad miega tik savo lovytej, dabar kitaip jau ir neimanoma, jei tik atisduria pas mus lovoj pradeda dukt ir jam visai ne miegai galvoj...

mamuk, oi jum tikrai sunku... Ir kaip sekasi?Ar yra kokiu rezultatu? Gal tegul tetis pabando migdyt? Net nezinau ka patart...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 06 sausio 2007 - 11:33
QUOTE(ad23 @ 2007 01 06, 11:30)
musiskis irgi visad miega tik savo lovytej, dabar kitaip jau ir neimanoma, jei tik atisduria pas mus lovoj pradeda dukt ir jam visai ne miegai galvoj...

mamuk, oi jum tikrai sunku...  Ir kaip sekasi?Ar yra kokiu rezultatu? Gal tegul tetis pabando migdyt? Net nezinau ka patart...

pasirodo vaikas auklejimui pasiduoda biggrin.gif . Pradejom penktadienio vakara.. pries tai keleta dienu kalbejom, kad jau didelis berniukas, saunuolis ir t.t. jau miegos vienas... O jis vis ne neisiu ne nene nenoriu biggrin.gif , bet reikalo esme suprato. Taigi kartu su vyru paguldem i lovyte, tris kartus skaitem ta pacia pasaka, atsibuciavom ir isejom... prasidejo klyksmas, manyte , manyte, uzsidariau ir apsizliumbiu kitam kambary... ko as ta vaika turiu kankinti ? negi sunku su juo miegot ? kam traumuoti ? ..., bet vyras neleido man ieiti i jo kambariuka. Uzejo po mazdaug 10 min ir grieztu tonu pasake, Justai miegot, kad man jokiu vemimu nebutu unsure.gif . Vaikas nusciuvo ir tyla lygiai tris minutes , po to vel katojosi, tai vyras vis uzeidavo paraminti, bet jau svelniai, mamyte isejo miegot ateis rytoj... Vaikutis dar kuri laika ramiai kambariuke kalbejo mamyte ateis tiuoj, mamyte ateis tiuoj... ir uzmigo. Dar keleta kartu nakti vyras kelesi...
Kitos dienos pietu miegelis jau buvo maziau skausmingas, o nakciai jau labai graziai uzmigo. Aisku dar tik kelio pradzia, bet auklejimui pasiduoda... Gaila skaudu , bet reikia... Ir griebemis to auklejimo ne del to miegojimai, bet del to , kad jau buvo prasidejusi isterija...
Atsakyti
Musiske pastaruoju metu miega musu lovoj unsure.gif bet mes kitam kambary blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
mūsiškis užmiega su mumis, o tada ant tėčio ranų keliauja į lovytę rolleyes.gif
Atsakyti
Miega visada savo lovytej,ryte isirita is savo i musiske ax.gif prasideda buciniu rytas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 14 sausio 2007 - 20:16
miega savo loveleje ,bet su mamos rankyte
Atsakyti