Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukas vienas lieka namie

QUOTE(ingries @ 2006 12 21, 12:41)
Pastebėjau, jog šitam šunų forume yra nepilnavertiškumo kompleksą demonstruojančių asmenų. Gal vis tik reikėtų kreiptis į psichologus, merginos? Gal jie padės jums suprasti, kad tiesa, kuri jums priimtina, nėra ir neprivalo būti visuotine? schmoll.gif

Nelabai supratau is ko tu taip nusprendei??? Su kazkokia nuomone nesutinki?
Gal geriau pasakyti savo nuomone, o neizeidineti kitu??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ficia @ 2006 12 21, 12:50)
Nelabai supratau is ko tu taip nusprendei??? Su kazkokia nuomone nesutinki?
Gal geriau pasakyti savo nuomone, o neizeidineti kitu??? g.gif

Visiškai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif O kam buvo skirti mano žodžiai, manau, tikrai suprato...
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 12 21, 12:23)
Veimaraneris gi mirksiukas.gif

Taip ir galvojau, bet kažkaip susklaidinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 12 20, 20:06)
Jo, kramtalai mums neveikia  schmoll.gif  Visiškai neveiksminga. Pagal kai kuriuos pasisakymus sužinojau, kad savo šuns nederėjo man imt, nes negyvenu nuosavam name, o tik 17 kvadratinių metrų bendrabučio kambary  blink.gif  biggrin.gif Juokinga, parodykit man vien voljere gyvenantį šunį, gaunantį bent pusę to fizinio krūvio ir bendravimo su šeimininkais, kurį gauna mano šuo  biggrin.gif Tačiau paliktas vienas ir stresuojantis šuo vis tiek griaus namus, kad ir koks nuvargęs būtų.

Mum irgi jokie kramtalai nepadeda, ir aš sužinojau, kad man tokio šuns nederėjo pirkti, nes bute gyvename... bigsmile.gif

QUOTE(Acacia @ 2006 12 21, 13:01)
Neblogai  lotuliukas.gif  Jau kaip juokiausi  lotuliukas.gif  Seteris pas Tave?

Jio veimaras pas mane, ir aš juokdavausi kai grįžusi rasdavau nuverstą spintą, ir stebedavausi kaip ji nuo kitos spintos viršaus sugebėdavo nusiimti jai įdomius daiktus, šito tiesą pasakius iki šiol nesuprantu... g.gif Ir šią savaitę daug juokiausi... lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

Ir kas keisčiausia, seniau ji visai negraužė nieko, o dabar kaip koks hobis pasidarė... biggrin.gif Tai nuo šiandien narve miega... rolleyes.gif
Nes išmoko atsidaryti komodą ir patalynę išsinešioti kur jai reikia... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 21 gruodžio 2006 - 14:36
Ir kas keisčiausia, seniau ji visai negraužė nieko, o dabar kaip koks hobis pasidarė...  biggrin.gif  Tai nuo šiandien narve miega...  rolleyes.gif
Nes išmoko atsidaryti komodą ir patalynę išsinešioti kur jai reikia...  g.gif

Šaunuolė mergytė thumbup.gif lotuliukas.gif

Čia aišku OT, bet tu namo parėjus ir pamačius tokį vaizdą juokiesi ar verki? lotuliukas.gif
Atsakyti
[
Ir kas keisčiausia, seniau ji visai negraužė nieko, o dabar kaip koks hobis pasidarė... biggrin.gif Tai nuo šiandien narve miega... rolleyes.gif
Nes išmoko atsidaryti komodą ir patalynę išsinešioti kur jai reikia... g.gif
[/quote]

Jooooo, kraupus vaizdelis.
Jei man teip butu, tai ir as uzdarineciau narve...tai mano suniukas, pasirodo, auksas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 12 21, 16:53)
Šaunuolė mergytė  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Čia aišku OT, bet tu namo parėjus ir pamačius tokį vaizdą juokiesi ar verki?  lotuliukas.gif

Juokiuosi, nu jinai jau tokia yra, su ja gyvendama niekada neverki, nebent iš juoko, nes kai išstatys kokią miną maždaug "Mama mama pagaliau parėjai, aš spėjau spėjau namus kalėdom papuošti!!!" ir išsišieps, o toj šypsenoj tiek visko daug... Ir peištukų likučių, ir pagalvės leikanų, ir dar visokių neaiškių žalių, mėlynų ir visokiausių kitokiausių detalių... Ant jos neįmanoma pykti... Tik vieną kartą užpykau, kai parodos išvakarėse sugraužė rašalinį tušinuką ir visos lūpos buvo mėlynos mėlynos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ficia @ 2006 12 21, 17:04)
Jooooo, kraupus vaizdelis.
Jei man teip butu, tai ir as uzdarineciau narve...tai mano suniukas, pasirodo, auksas smile.gif

Niu per kelis mėnesius po truputį ir pripranti prie tokių vaizdų biggrin.gif
Mes kantrūs žmonės, jei ką sugrauždavo kaltindavom, ne šunį, o save, nes jei sugraužė, tai vadinasi ne vietoj buvo smile.gif
Bet jau nuo šiol namie bus tvarka, gal net kalėdų eglutę išeis pasistatyti... Wee biggrin.gif
Atsakyti
Nu Patarshka, dabar dar labiau prajuokinai lotuliukas.gif Iki ašarų biggrin.gif
Sėdi merga sau guolį pasiruošus lotuliukas.gif
Tikrai, aš apie savo zenenhundą tiek prirašiau kažkada (apie jo šposus), dabar matau, kad nei trečdalio tiek nėra nusipelnęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 12 21, 17:11)
Nu Patarshka, dabar dar labiau prajuokinai lotuliukas.gif Iki ašarų biggrin.gif
Sėdi merga sau guolį pasiruošus lotuliukas.gif
Tikrai, aš apie savo zenenhundą tiek prirašiau kažkada (apie jo šposus), dabar matau, kad nei trečdalio tiek nėra nusipelnęs biggrin.gif

Na visi veimai labai mėgsta prabangą, jie bet kur negulės, o Uoga tai išvis patogumų mėgėja - beveik niekada neguli tiesiog ant žemės - neLYYYGIS... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko sau vaizdeliai ir taip kasdien??? blink.gif bigsmile.gif Na pagarba už geležinę kantrybę mirksiukas.gif O šiaip ir mūsų veisėja kažkada sakė - šuo geriausiai parodo, kas kur ne vietoje padėta ir išmokina tvarkos, bet čia jau peržnegia visas ribas - ir spintas varto, kad kažką nuo viršaus pasiimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2006 12 21, 17:30)
Nieko sau vaizdeliai ir taip kasdien???  blink.gif bigsmile.gif Na pagarba už geležinę kantrybę  mirksiukas.gif O šiaip ir mūsų veisėja kažkada sakė - šuo geriausiai parodo, kas kur ne vietoje padėta ir išmokina tvarkos, bet čia jau  peržnegia visas ribas - ir spintas varto, kad kažką nuo viršaus pasiimti... g.gif

Nu ne, kasdien taip nepridirba, čia tik kokį kartą į savaitę pradžiugina smile.gif
Tai tik vieną spintą vartydavo, po to mes ją labai įtvirtinom, nes bijojom, kad neužsimuštų užsivertusi, tai ji kažkaip išmoko nenuvertusi spintos nuo jos viršaus nusiimti ką jai reikia ir sugraužti, tai ir sakau, kad iki šiol nesuprantam kaip ji tai padaro, nes kai mes namie ji tiesiog mielas geras šunelis biggrin.gif
Atsakyti
Paieškokit spidermeno kostiumo kur nors namie paslėpto, gal nežinot ką auginat lotuliukas.gif Spider-šunį biggrin.gif
Atsakyti